Bestilte et RTC til 33 kr. + 9kr. i forsendelse. Plusserne: * Hurtig levering * Nemt at finde ud af * Billig forsendelse Minusserne: * Indpakningen er 'blot' bobleplast, hvorfor kr... Mehr ansehen
Gode priser, fremragende service og hurtig levering. Jeg bestilte mine varer, og mindre end 1 time senere, var de pakket og sendt videre til PostNord. Jeg har købt "NodeMcu Lua WIFI V3 ESP-12E ESP826... Mehr ansehen
Bestilte forleden dag et par dele hos Arduinotech.dk, varerne ankom idag, vel beskyttet mod Postvæsenet! :) priserne - vil jeg vove at påstå - er bland de bedste i hele DK, in fact - det eneste ste... Mehr ansehen
Ikke dårligt, men mulighed for forbedringer.
De bestilte varer blev modtaget som forventet. Det ville være rart, hvis betalingen kunne foretages med betalingskort som i andre netbutikker, for betalingen med PayPal gik bestemt ikke som forventet. Efter flere forsøg og endnu flere meget underlige fejlmeldinger lykkedes det dog til sidst.
Prisen for forsendelse med tracking burde ikke være højere end den reelle forsendelsespris.

Helt i orden!
Hurtig levering, nem betaling, gode priser. Alt i orden!
Har købt rigtig meget hos arduinotech …
Har købt rigtig meget hos arduinotech efterhånden, og har kun positive ting at sige.
Gode og billige produkter, fantastisk kundeservice, hurtig levering, rigtig god indpakning af tingene, nem at betale.
Min værste oplevelse, hvis man kan kalde det for det er.
Har prøvet et par gange, at der har manglet noget af ordren i pakken. Skrev en mail, og fik svar meget hurtig efter. Modtog de mangle ting få dage senere, med en ekstra lille bonus i pakken, som undskyldning.
Kan kun anbefale folk at handle hos Arduinotech
Hurtig håndtering af defekte varer
Virkelig god butik, og har god kendskab til alle sine produkter. Jeg var uheldig og købe 19 stk. af et komponent, som jeg opdagede uger senere var defekte. Jeg spurgte ArduinoTech til råds, og dagen efter blev der svaret at jeg med det samme kunne få tilbageført betalingen for de defekte komponenter, uden noget bøvl med at sende dem tilbage eller noget i den stil. Virkelig god service!
En enkelt og fin forretning
De levere nøjagtig det man bestiller til den pris de oplyser til den tid man kan forvente, så alt i alt en OK forretning.
Billige produkter og rimelig leveringstid
De bestilte varer kom pænt og forsvarligt indpakket. Dog var der nogle dages leveringstid, selvom de stod til at være på lager.

Perfekt service
Perfekt service, så simpelt kan det siges.
jeg havde fat i shoppen efter min bestilling fordi jeg ville have ændret forsendelses type (jeg havde valgt forkert da jeg lavede bestillingen), jeg fik lynhurtigt svar, og det blev ændret og jeg havde vareren dagen efter. kanon service
Billige vare og hurtig svartid.
Bestilte i weekenden, og fik allerede besked søndag afte, at vare var pakket og afsend.
Der var ingen problemer med at finde betalingsmåde. Står tydeligt på hjemmesiden.
Havde fravalgt den dyre forsendelse med tract&trace, men varene kom fint frem iden for de 5 dage Post Nord, nu kun kan leve op til.
Når jeg kun giver 4 stjerner, er det fordi jeg synes prisen er lidt høj for forsendelse med T&T, men jeg vil da gerne handle her hos ArduinoTech.dk igen en anden gang.
For det meste fremsender PostNord da de forsendelser de skal.
Nemt
Hurtig levering, varer som aftalt.
Dog lidt træls, at man skal gi' 100kr. I forsendelse, hvis man vil ha' mulighed for at spore forsendelsen.
Jeg gav 35kr. Uden sporing, og det gik også OK...
Magen til amatøragtig kunde service findes IKKE
Jeg har efterhånden for et stykke tid siden købt et produkt hos arduinotech.dk og da jeg lige er flyttet kommer pakken retur til arduinotech og fred være med det. De skriver til mig i første omgang hvilket også er den eneste grund til at de overhovedet har fortjent min ord... Derefter går det så ned ad bakke... Vi bliver enige om at det selvfølgelig er min fejl at der ikke er navn på postkassen så det er mig der betaler for portoen igen og det vil jeg med glæde når det er mig der laver en fejl. MEN SÅ KAN JEG IKKE FÅ OPLYSNIGERNE TIL AT OVERFØRER BELØBET! (undskyld for de store bokstaver) men jeg føler at i stjæler mine penge når jeg ikke kan få lov til at få dem sendt igen...

Produktet er ubrugeligt
Jeg har købt et samlesæt som ikke virker og kan ikke få pengene retur.
Lynhurtig levering!
Jeg bestilte mine vare fredag eftermiddag, og lørdag morgen var de leveret på adressen. UTROLIG hurtig levering
eneste minus er måske at man ikke kan vælge GLS pakkeshop som forsendelse
Nemt, og hurtigt
Jeg fik hvad jeg bestilte hurtigt, så kun positiv feedback herfra.
Hurtig levering og god service
Arduinotech.dk yder en virkelig god service, og ekstrem hurtig levering. Har bestilt flere printerdele, der allerede den efterfølgende dag har ligget i postkassen. Godt arbejde! Og så er priserne gode.
Helt i top
Hurtig levering, varen er i orden ,gode priser
Leder du efter elektronik reservedele så anbefaler jeg at kigge hos
Arduinotech
Fantastisk service!
Arduinotech vil jeg helt klart anbefale til andre elektronik interesserede! Jeg manglede nogle dele, de blev bestilt fredag formiddag, og allerede inden for en time eller halvanden, var ordren sat som behandlet og afsendt. Dagen efter modtog jeg ordren!
Priserne kan jeg heller ikke klage over, utroligt billigt for noget der kan modtages så hurtigt!
Godt nok kan man ikke betale med dankort, men personligt var jeg utrolig glad for brugen af MobilePay
Keep up the good work!
Virkelig god service
Har brugt Arduinotech.dk flere gange, har kun haft virkelig gode oplevelser.
Hvorfor købe i Kina når du kan få det samme,
næsten ligeså billigt, men meget meget hurtigere fra Låsby :-).
Her nu benyttet Arduinotech et par gange. Var lidt bekymret omkring det manglende e-mærke, men alle mine bekymringer er blevet gjort til skamme.
Det er lidt dyrere end i Kina, men til gængæld har du varerne indenfor en dag eller to.
Så har du et projekt, du skal have skudt igang og ikke har tålmodighed til, at vente 30 - 60 dage på dimser fra Kina vil jeg hermed varmt anbefale Arduinotech.
Ret Godt ++
Plusserne:
Fantasktisk billigt
Fik det jeg havde bestilt efter 4 dage, det er dejligt når man er vandt til at vente 3-4uger fra kina
Fragt: 38,00 DKK via Alm. post u/tracking og forsikring
Minusserne:
varerne kunne godt være pakket lidt bedre end, hvilken også resuteret i at en plastisk dims var knækkede, men kunne limes
konklusion:
Når man som mig elsker at rode med eletronik men ikke gidder at betale alt for meget, for noget, man kan købe til
langt under halv pris på ebay, men ikke gider at vendet 3-4uger på at få nye dele, er det vildt dejligt at man kan
købe tingene til en fantasktisk god pris og få det leveret ret hurtigt
Superb service. Hjælpsomme over telefon
Jeg bestilte en hel masse udstyr til førstegangs arduino leg, og manglede ... alt.. Så jeg ringede ind for at høre hvad jeg skulle bruge, og fandt hurtigt 3-4 ting jeg manglede.
De havde så ikke en dims jeg manglede, så jeg bestilte noget andet. Derefter vedlægger de så uden beregning en tilsvarende enhed hvis nu jeg "ikke skulle kunne få den anden til at køre."
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.