1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  4. Haushaltswaren-Großhändler
  5. Werbeartikel-Shop
  6. Sofageschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Alle producten om van je huis een thuis te maken. Snelle levering en binnen een dag contact met klantenservice.

2,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 weken geleden op donderdag een kast…

2 weken geleden op donderdag een kast binnen gehad slechte kwalietijd planken zijkanten van de hoekjes zijn stukjes er af de gaten in de planken en en zijkanten zijn slecht heb de kast in elkaar gezet volgens het boekje kast is niet recht en de achter platen kon ik niet eens goed erop vast maken omdat de kast niet goed recht staat hij wankelt erg en paar achter plaatjes waren beschadigd en 1 was een stuk af kwam zo uit de doos nooit meer hier bestellen deze kast ga terug Vitrinekast 82,5x30,5x185,5 cm bewerkt hout betongrijs

13. November 2025

Tevreden

Geen bevestiging ontvangen MAAR de bestelling is binnen 4 dagen geleverd. Vanwege eerdere negatieve ervaring was ik bang dat deze website ook zo 1 was. Ik heb een mail gestuurd en had binnen enkele uren een reactie. Moet dus toegeven...Ik heb me vergist en ben tevreden met mijn aankoop.

8. November 2025

Snelle levering, goede oplossing

Snelle levering, goed contact met de klantenservice. Ik heb het pakket ontvangen en de voorkant van het kastdeurtje was licht beschadigd. Na e-mailcontact met de service hebben we samen een bevredigende oplossing gevonden. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.

3. November 2025

Heel slecht

Er is geen contact met hun te krijgen inmiddels 3 mails gestuurd, whatsapp komt niet aan telefoon nummer is niet in gebruik terwijl er word beschreven dat er goede communicatie is, pakket zou worden bezorgd in 3 tot 5 werkdagen. Alleen een bevestiging gekregen maar verder niets vernomen

1. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beter geen zaken doen met Athomelabels

Op 18 juli stuur ik een mail naar Athomelabels dat ik de balkonset heb ontvangen, maar er geen omschrijving bij zit om het in elkaar te zetten. Omdat ik niets hoorde, heb ik uiteindelijk iemand ingehuurd die het tegen vergoeding voor mij in elkaar heeft kunnen zetten. Op 8 augustus (3 weken na levering) kreeg ik eindelijk een antwoord. Ik heb aangegeven dat ik het zelf tegen kleine vergoeding het geregeld had. Wanneer ik een goede recensie op trustpilot zou schrijven, kreeg ik een kleine tegemoetkoming voor dit alles. Ondanks mijn mail hierover, hoorde ik niets meer. Maar ik moest wel de rekening betalen . Dit alles heeft mij zoveel stress en ongemak geleverd zodat ik helaas de conclusie moet trekken dat inderdaad dit bedrijf niet klantvriendelijk is en dus niets meer van zich laten horen zodra er iets ontbreekt/niet in orde is of wat dan ook. Voor mij een zeer slechte ervaring

8. August 2025

Ben ik opgelicht?

10 juni een ladekast besteld en nu 5 weken later nog niks van mijn bestelling gehoord of gezien. De whatsapp klantenservice is al 8 dagen niet online geweest. Ben ik opgelicht?

14. Juli 2025

Niet kopen, internetoplichting!!

Een easy-up tent gekocht (blijkt gewoon van VidaXL te zijn, dus doorverkoop). Deze is erg slecht van kwaliteit dus willen we deze terugsturen. Contactgegevens op de site kloppen niet, telefoonnummer is een Vodafone-voicemail, retourbeleid kan je niet aanklikken, via Social Media ook geen reactie.

11. Juni 2025

Antwort von Athomelabels

Hallo Jasper! Ja alle orders gaan inderdaad via VidaXL! Wij aimen er op dat alle producten van goede kwaliteit zijn! Zo niet? Dan regelen wij een refund! Zo simpel als dat! U kunt ons het best een e-mail sturen! Dat is de beste manier om contact op te nemen! Hopelijk heb ik zo al je vragen beantwoord!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

watch out no responses from mail of phone

no responses from mail of phone (the phone number for contact is a mobile phone number... seems quite fake webshop.. I'm waiting a couple of days before going to the police.

2. Juni 2025

Antwort von Athomelabels

Hi there! There is no need for that, I just didn't saw your e-mail yesterday. But I have replied today so I think the responding time is quite okay I hope! You asked me about an update for the order and I provided you the tracking links too. Please let me know if I can help you with anything else? :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Een schoenen kast besteld

Een schoenen kast besteld, is opgestuurd met verkeerde adres gegevens. Meerdere keren geprobeerd contact te krijgen zonder succes en nogsteeds geen nieuwe kast mogen ontvangen. Er wordt simpelweg niet gereageerd op je berichten schandalig. Uiteindelijk 5 dagen na plaatsen van deze review kast ontvangen waarbij een belangrijke paneel niet klopte. Jammer dit

16. April 2025

Antwort von Athomelabels

Hi Jawid! Ik heb netjes uw mail beantwoord en er staat dat het is verzonden. Laat u mij per e-mail weten of het uw handtekening is die is vermeld? Hoor graag van u en we willen dit heel graag oplossen! Fijne dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service! Ze denken erg mee en zijn toegankelijk in het contact.

27. Februar 2025

Fijn om te horen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kastjes zien er mooi uit maar wanneer…

Kastjes zien er mooi uit maar wanneer je een fout maakt met de “pootjes” is het niet meer mogelijk om dit te herstellen, de tekening die bij het product zit is niet heel erg duidelijk maar uiteindelijk kom je er wel wel, op de “pootjes” na dan.
Na contact met Athomelabels worden er nieuwe onderdelen opgestuurd zodat het "probleem" is verholpen!
Bedankt voor de snelle oplossing!

3. Februar 2025

Antwort von Athomelabels

Hi! Ik heb u een e-mail gestuurd, we zouden nieuwe pootjes kunnen opsturen als dit het probleem oplost? Hoor graag van u.

Slechte kwaliteit

Geleverde delen zijn van slechte kwaliteit.
Afwerking is slecht,Geen respons op retour aanvraag.

26. Jänner 2025

Antwort von Athomelabels

Hi Peter! Ik heb je een e-mail gestuurd en ik zou graag het retour process in willen gaan zodat u zsm u geld terug kan krijgen! Hopelijk zie ik snel je e-mail tegemoet! Groet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zitten krassen op de zijkant van de…

Zitten krassen op de zijkant van de kast en stripje zat niet overal. Heb 2x een mail gestuurd, krijg geen reactie. Heel bijzonder vind ik dat

8. Jänner 2025

Antwort von Athomelabels

Hi Karin! Wat vervelend.. Ik heb u een mail gestuurd en wil dit probleem graag voor u oplossen!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr