Charlotte and team, always give a great service, information and time for helping us with the best tested products. All of that, with a sunny and beautiful smile ;-)
Skønneste kuraterede udvalg. Jeg køber min hudpleje her og de er altid hurtige og utrolig hjælpsomme. Produkterne, - jeg køber mest Amly og Odacite er så lækre og virksomme på den helt spitze facon... Mehr ansehen
Fineste, 🍀reneste☘️ produkter der emmer af gennemført Lækkerhed🌿 Og at modtage pakker🎁 fra ILB er som at åbne gaver til dig selv. Altid en håndskreven hilsen 💌og en lille overraskelse - og tro... Mehr ansehen
I LOVE BEAUTY is by far my most favourite place to shop my face essentials - and more. I discovered the shop a few years ago, and has been there several times. Today I live too far away, and online sh... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ELLE, Vogue, Eurowoman, Gala, Børsen og Aftonbladet har tjekket ind i Charlotte Torpegaards særlige ILOVEBEAUTY univers, der tæller både skønhedsblog, bøger, sociale medier og den helt unikke skønhedsboutique i en af de små berømte pavilloner i Kongens ...
Kronprinsessegade 23, 1306, København, Dänemark
- hotline@ilovebeauty.dk
- ilovebeauty.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Great service, products and smile
Skønneste kuraterede udvalg
Kæmpe anbefaling herfra.
Wonderful service
Wonderful service, quick delivery
and always helpful with personal guidance
Superb 🌟
Fineste, 🍀reneste☘️ produkter der emmer af gennemført Lækkerhed🌿
Og at modtage pakker🎁 fra ILB er som at åbne gaver til dig selv.
Altid en håndskreven hilsen 💌og en lille overraskelse - og tro mig, det bliver vi aldrig for gamle til.
Jeg giver alle de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️der er mulige ⭐️
Det skønneste skønne univers af helt…
Det skønneste skønne univers af helt særligt udvalgte skønhedsprodukter. Elsker deres nyhedsbreve og den altid helt fantastiske service man får hos dem.
Altid hurtig ekspedition og lækre…
Altid hurtig ekspedition og lækre produkter 🤗
Virkelig venlig personale
Virkelig venlig personale, hurtig levering
I LOVE BEAUTY ... NOGET GANSKE SÆRLIGT ..
I LOVE BEAUTY ER SIMPELTHEN MERE END NOGET GANSKE SÆRLIGT ... KVALITET OG OPLYSENDE PRODUKT BESKRIVELSER OG OPTIMAL KUNDESERVICE. ilovebeauty.dk SKAL OPLEVES !!!
Jeg har handlet hos I Love Beauty flere…
Jeg har handlet hos I Love Beauty flere gange – og det er et af de steder, jeg altid vender tilbage til.
Leveringen er lynhurtig, og pakkerne er så smukt pakket ind, at det føles som en lille gave til mig selv hver gang.
Det, jeg især sætter pris på, er deres blik for gode ingredienser. Jeg er ikke ekspert, men jeg har en klar fornemmelse af, at der bliver valgt produkter med omtanke. Det er tillidsvækkende og et kæmpe plus.
Jeg vender altid tilbage til Balm Balms ansigtsvand og Amly’s natcreme, der dufter af blomstereng. Senest har jeg fundet en mascara, som allerede er blevet en favorit. Westman Atelier’s soldråber giver den fineste glød uden at sætte sig i porerne, og deres pressed powder føles bare let og luksuriøs på huden.
I Love Beauty elsker virkelig skønhed og er en webshop hvor både æstetik, kvalitet og service går op i en højere enhed. Fuld stjerneplade herfra 💫
The finest products on earth
The finest products on earth. The best service and support ever seen. Their extremely fast delivery.
I Love Beauty always makes women feel good about themselves.
I highly recommend I Love Beauty.
Favoritbutik altid god vejledning og en…
Favoritbutik altid god vejledning og en god oplevelse.
Vanedannende udover alle grænser!
Kommer altid igen ❤️
Super fin service
Hurtig levering pakket så flot ind med samples bliver ikke bedre
Ubetinget Danmarks allerfineste
Ubetinget Danmarks allerfineste skønhedspavillon. Alle produkter er nøje udvalgt efter: Ypperste kvalitet og relevans (både i forhold til sæson, alder og skønhedstendenser generelt) Og servicen…👌🏼 det er i sandhed et unikt skønhedsunivers på alle parametre.
Min favorit skønhedspavillon :-)
Jeg elsker at handle på hjemmeside og besøge deres pavillon, når muligheden byder sig. I år nåede jeg også at benytte muligheden for online vejledning, og det var også en succes. Jeg føler mig tryg ved, at kun det bedste for krop, ansigt, hår og mig ender på deres hylder.
Virkelig god service og fantastiske produkter !
Min yndlingsbutik - skønneste beauty univers med dejlige produkter og den fineste betjening. Bare lækkert og stærkt vanedannende!
Bedste udvalg overhovedet
Bedste udvalg overhovedet. Gaver pakkes bedårende ind. Skøn service både i butikken og når jeg bestiller på nettet. Jeg er fan.
Altid service i topklasse
Altid hjælpsomme og professionelle og…
Altid hjælpsomme og professionelle og de produkter de forhandler er lækre og de er godt beskrevet 👌
Jeg elsker I love Beauty shoppen!
Altid en fantastisk oplevelse at handle der - både online og i butik. Sød og omsorgsfuld kundebetjening.
Og produkterne er deciderede "lifesavers" til huden. Det er det hele værd - intet mindre
Dk bedste beautybutik
Dk bedste beautybutik . Alt er så lækkert og har aldrig købt noget der ikke bare var godt . Kvalitet af højeste kvalitet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.