Snelle reactie via de mail, bereid om ‘t kettinkje te komen brengen, mocht ‘t niet op tijd klaar zijn voor mijn verjaardag. Erg mooi ingepakt, met nog ‘n verrassing erbij. ‘T was echt ‘n kadootje!
Goede communicatie, mooi product en leuke extra’s. Top👍
Unternehmen hat geantwortet
Je kunt zien dat de sieraden met liefde gemaakt worden. Wij kozen ervoor om Merel 2 armbanden te laten maken voor onze grote dag. Wat zijn we er blij mee en gaan we ze met veel plezier dragen.
Vom Unternehmen geschrieben
Het verhaal achter In Between Jewerly Wie zijn wij? De magie van edelstenen brengt ons verder in het leven, precies daar waar je wilt zijn. Daar geloven wij in. Ze laten ons groeien, brengen ons in balans, geven ons kracht of laten ons rusten. De pure kracht van de natuur, altijd bij je. Precies wanneer we dat nodig hebben, op elk moment van de dag. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop, zodat jij een sieraad hebt wat een leven lang mee kan gaan en waar je elke dag van kan houden. Elk sieraad van In Between wordt met de hand vervaardigd in ons atelier in Helenaveen en we gebruiken enkel hoogwaardige edelmetalen (14k goud / 925 zilver) en authentieke edelstenen, gewaarborgd door een uniek authenticiteitscertificaat ondertekend door Merel, onze edelsmid. Meer weten over ons? Klik dan op onderstaande knop. https://inbetweenjewelry.nl/
Das haben sich andere Leute angesehen

Antwort von In Between jewelry
Snelle reactie via de mail
Prachtige oorbellen
Prachtige oorbellen, met liefde gemaakt.
Mooi verpakt en leuke attentie erbij. Heel blij mee!
Ik ben helemaal blij het is echt mooi…
Ik ben helemaal blij het is echt mooi gemaakt

Antwort von In Between jewelry
Met liefde gemaakt, met liefde gedragen

Gouden schatten
Ik ben heel blij met het prachtige gouden armbandje met kraal van kraakheldere topaas met gouden geribbelde bolletjes er langs. Ik denk dat er meer items van in between jewelry in mijn juwelenkistje terecht gaan komen🤗.
Ondanks de drukke kersttijd de ketting…
Ondanks de drukke kersttijd de ketting keurig de volgende dag verstuurd. Mooi ingepakt met extra uitleg en nog een extra presentje.
Goed geholpen via de mail
Goed geholpen via de mail, en leuk ingepakt opgestuurd gekregen!!!

Super goede service
Super goede service, eerlijke informatie en zelfs een bonus cadeautje bij mijn bestelling.
Bezorging duurde enkel 2 dagen. Dankjewel!
Goed geregeld
Keurig verpakt en volgens afspraak geleverd. Ook al konden wij dit door email probleem minder volgen.
Prachtige sieraden van hoge kwaliteit
Prachtige sieraden van hoge kwaliteit. Heel klantvriendelijk en een snelle levering!

Antwort von In Between jewelry
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.