Deze mail ontvangen op 30-04-2024 Miller-Mode BESTEL #1438 Je bestelling is onderweg Je bestelling is onderweg. Volg je verzending om de bezorgingsstatus te zien. 😂😂😂😂😂😂😂 mooiiiii opgeli... Mehr ansehen
Helaas was het heel duur om het artikel te retourneren maar ik ben wel vlot en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Als retourneren betaalbaarder zou zijn, was het goed geweest.
Het product kwam niet. Na meermaals reminden kreeg ik na 4 maanden een 'excuus'-mail waarin onderzoek werd aangekondigd. Weer verder geen bericht. Bij reminden hetzelfde standaard excuus mailtje.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wij verkopen de nieuwste trends op onze webshop! Laat je verrassen door ons fantastische aanbod en neem een kijkje op onze website!
Plankengasse 3, 1010, Wenen, Österreich
- 085-0607139
- info@miller-mode.nl
- miller-mode.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Deze mail ontvangen op 30-04-2024
Deze mail ontvangen op 30-04-2024
Miller-Mode
BESTEL #1438
Je bestelling is onderweg
Je bestelling is onderweg. Volg je verzending om de bezorgingsstatus te zien.
😂😂😂😂😂😂😂 mooiiiii opgelicht dus! Nooit bestellen aub
Jeg har for 14 dage siden modtaget en…
Jeg har for 14 dage siden modtaget en fleece jakke, i ualmindelig dårlig kvalitet. Har forsøgt at komme i kontakt med kundeservice omkring returnering, fra dag et uden held.
Hold jer langt væk fra det svindler firma
Aveny/Miller Mode: DOE HET NIET!
Op zoek naar een bepaald overhemd (via Google) kwam ik uit bij een bedrijf Aveny ^store:77062603100 @t.shopifyemail.com . Maar: bevestigingsmail begint met Miller Mode... Overhemd à 39,95 (gelukkig niet veel). Ee prachtig, ronkend welkomstmail: QUOTE:
Bestel #2009 - Hiep Hiep Hoera!
Wat een fantastische keuze heb je gemaakt door bij ons te winkelen! Bij Miller-Mode draait alles om jou en je stijl, en wij zijn ontzettend blij dat je voor ons hebt gekozen!
Hier een klein voorproefje van wat je te wachten staat:
1. Jouw bestelling: we hebben je bestelling ontvangen en ons toegewijde team is al begonnen met de voorbereidingen. Binnenkort zul je je nieuwe outfits in handen hebben, klaar om de wereld te veroveren. UNQUOTE etc.etc.
Geen verder bericht, ook geen T&T code welke ze wel aankondigen, etc.
Gezocht op de website kom je bij Aveny uit in Hongkong. Ik denk niet dat ik nog veel hoor van deze bedrijven, waarvan Miller Mode in elk geval als door de politie als OPLICHTERS is omschreven. Dom van me hè?
Het product kwam niet
Aan het verzoek om de bestelling te annuleren werd geen gehoor gegeven.
Echt heel heel slecht en jammer
Na 4 maanden handel je het af: of schoenen of restitutie. Kom op Miller
Opgelicht. 28 mei d om 19 juni…
28 mei een jurkje besteld om 19 juni mee op vakantie te nemen. Moet 't nog krijgen. Diverse mails gestuurd, allemaal automatisch beantwoord. Ik zou een mail moeten sturen naar de klantenservice, maar ik heb nog geen mailadres van een klantenservice kunnen vinden. Had ik dit geweten....
Ultimatum: Onmiddellijke Terugbetaling Niet-geleverde Bestelling
Onderwerp: Ultimatum: Onmiddellijke Terugbetaling Niet-geleverde Bestelling
Op 9 mei 2024 heb ik bij u een bestelling geplaatst voor een regenjas. Tot op heden heb ik deze bestelling niet ontvangen.
Op 17 juni 2024 heb ik formeel verzocht om terugbetaling binnen 14 dagen. Op 26 juni heb ik dit verzoek nogmaals herhaald. Beide verzoeken zijn onbeantwoord gebleven.
Ik heb Miller Mode vandaag per email in gebreke gesteld. Indien het verschuldigde bedrag niet binnen 5 werkdagen na dagtekening van de betreffende e-mail op mijn rekening is bijgeschreven, zal ik juridische stappen ondernemen zonder verdere aankondiging. Deze stappen zullen onder meer omvatten:
- Inschakelen van een incassobureau om de schuld te innen, waarbij alle bijkomende kosten op u verhaald zullen worden.
- Starten van een juridische procedure om het verschuldigde bedrag plus alle juridische kosten en rente te vorderen.
- Indienen van klachten bij relevante consumentenorganisaties en de Autoriteit Consument & Markt (ACM).
Daarnaast zal ik andere consumenten waarschuwen voor uw wanpraktijken, hierbij.
Update 8 juli: Miller Mode heeft mij vanmorgen terug geschreven dat ze binnen 14 dagen het geld terug storten. Let's see. Maar hierbij dus een tip voor alle andere gedupeerde mbt plan van aanpak.
Update: geld is binnen een week terug betaald
ik geef geen een ster
oplichters ik geef geen een ster, ik heb een bestelling gedaan begin juni en tot nu toe heb ik niets gekregen, gaan jullie maar werken.
Centen kwijt!
Ondertussen wacht ik al 2 maand op een bestelling die betaald is.
Steeds hetzelfde antwoord Vio mail van een chatbot.
Geen oplossing, geen onderzoek, geen mogelijkheid tot terugbetaling of de bestelling te verzenden.
Gebruik ECC Nederland om jouw geld terug te krijgen !!
Product niet geleverd. Zending vertraagd door “brand in magazijn”. Geld teruggevraagd maar ze wilden dit niet betalen. Pas na contact via eccnederland geld terug gekregen.
Heb me schoenen nog steeds niet
Heb me schoenen nog steeds niet
Telefoon nummer is onjuist
Fraude dus
Dit is geen bedrijf dit zijn oplichters
Groote dieven hier niet bestellen.Dit zijn gewoon oplichters dit is geen echt bedrijf.Schoenen besteld nooit aangekomen.
Niks gekregen
Niks gekregen
Heb ze bestookt met mails en na anderhalve maand later komen ze met dat t geleverd is wat dus niet zo is
Nooit iets kopen!!!!
Dit is een corrupte website,bestel…
Dit is een corrupte website,bestel nooit iets
Ze leveren nooit,betalen niet terug...en houden je via een automatisch antwoord responder aan de lijn...
Gewoon dieven
Ook ik ben opgelicht er is nog steeds…
Ook ik ben opgelicht er is nog steeds niet geleverd dus pas op. Bestel daar niets!!!!!
Levert niet en is onbereikbaar
Levert niet en is onbereikbaar. Links in emails werken niet. Totale scam
Vette oplichters bestelling nooit…
Vette oplichters bestelling nooit ontvangen die goedkope brol website bestaat niet meer eens
zeer slecht service zeggen na vijf…
zeer slecht service zeggen na vijf dagen te leveren ,maar ik heb het nog NIETS gekregen van 29 mei niet
Helaas ben ik ook opgelicht door deze…
Helaas ben ik ook opgelicht door deze website. Bestelling nooit ontvangen en mijn geld weg….
Bedrog
Bedrog ,
Artikel besteld , betaald nooit geleverd en dan melden ze dat de koerier degelijk het pakje heeft geleverd terwij op camera beelden niemand aan de deur is geweest!
Wees gewaarschuwd!!!!
Spullen besteld /site bestaat niet meer
Ik heb spullen besteld,betaald, mailcontact gehad, niks ontvangen. En nu bestaat het niet meer. Krijg Error melding.
OPLICHTERS ZIJN HET!!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.