Står du på et springbræt klar til at tage skridtet videre med din forretning, til et nyt niveau, kan jeg på det varmeste anbefale et samarbejde med Rasmus Lindgren og hans team. Du kommer ikke soven... Mehr ansehen
Magnetic Business Live, har givet en VILD forståelse for flere områder af en nystartet business. Super god viden, værktøjer og mange historier. Nogle kunne måske kun se, at Rasmus ville sæ... Mehr ansehen
Rasmus har noget du ikke finder andre steder! Alt det bagvedliggende, man først opdager når man har købt hans forløb, er professionelt og dækker ind hele vejen rundt om din business. Hans team arbejde... Mehr ansehen
Millionaire Immersion har givet mig en konkret opskrift på at bygge en onlineundervisningsforretning, der faktisk virker. Det er hårdt arbejde og en stejl læringskurve, men når man finder sin kunde, g... Mehr ansehen
Gammel Lundtoftevej 3C, 2800, Kongens Lyngby, Dänemark
- hej@rasmuslindgren.dk
- rasmuslindgren.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Kanon weekend med masser af aha…
Kanon weekend med masser af aha oplevelser, god energi og troen på sig selv - tak Rasmus
5 stjerner Passion & Profit live
Passion & Profit 5 dage fra 9-19 aldrig har jeg fået SÅ MEGET MED HJEM, Rasmus leverede hver eneste minut guldkorn på guldkorn, med eksempler på hvordan man kan bruge sin historie til at hjælpe sig selv til at skabe det liv man ønsker. Han leverede en fuld virksomhedsplan med gæster fra ind-og udland, som eksempler på at tænke ud af boksen samt lade sig inspirere til at gøre en forskel. Jeg er dybt taknemmeligfor at have deltaget, som sagt, Jeg har aldrig modtaget så meget på så kort tid. 1000 TAK
Et stærkt program der tager dig fra A-Z…
Et stærkt program der tager dig fra A-Z i processen! Kan kun anbefales til dig der er dedikeret og klar til at gå all in!
Exclusive standart 😊
Fest, farver og god inspiration
Tre laaange dage med indhold - man dropper sgu nok ud, når trætheden melder sig? NEJ! En cocktail af fakta, opskrifter, inspiration og gode grin holdt os alle vågne i tre dage. Musikken manglede heller ikke - det var samtidig en fed fest :-)
Langt over de events jeg plejer at gå til...
Jeg har været på diverse events, også med Robert Kiyosaki og hele hans hold, og jeg fik langt mere ud af dette event, end noget andet jeg har været til. Nok fordi det dengang handlede om, hvad vi kunne gøre for dem, mens for Rasmus handler det om, hvad han kan gøre for os! Det var alle pengene værd, og man får allerede ideer, guidelines, og hjælp til at køre sin egen business fra Day 1. Var også imponeret over, hvor godt Rasmus fik folk til at lytte og lære 10 timer i streg, 3 dage. Det hele værd, og 5 velfortjente stjerner!
Sjovt og lærerigt event
Jeg fik så meget mere ud af Passion & profit eventet end jeg havde regnet med. Der var gang i den fra start til slut, hvilket giver mening ift. lange undervisningsdage på 10 timer pr. dag. Men det var ikke på nogen måde en tilbedelse af Rasmus, som jeg havde frygtet, det var for at holde energien oppe, og det køber jeg helt sikkert ind i. Musik og en fantastisk gæstetaler løftede også oplevelsen.
Jeg fik en del aha oplevelser hen ad vejen ift. salg på FB, og en kuffert fuld af teknikker som jeg reelt kan gå hjem og omsætte til virkeligheden.
Der er ingen tvivl om at Rasmus gerne vil sælge sine forløb i den sidste ende, men man kan jo bare lade være med at købe og bare nyde godt af et event der reelt er value for money. Det er et forløb hvor man både oplever teori og praksis, idet du bliver guided igennem processen af salget, i et setting hvor samme teknik bruges til at sælge til dig. Og så er der kæmpe mulighed for networking. Professionelt set-up ,ed nogen virkelig søde medarbejdere. Vi ses til næste år!
Hoooooold da op
Hoooooold da op, for en weekend! :-D Måske var jeg lidt tøvende, hvad havde jeg egentlig meldt mig til?
Sikke en (seriøs) fest! Masser af god viden udi online-verdenen, som bare skal til, for at tjene de store penge. Alt sammen pakket ind i begejstring, NLP og energi. Tak! Jeg er med videre, NU skal det store skridt tages.
Det mest interessante og brugbare event…
Det mest interessante og brugbare event jeg nogensinde har deltaget i. Fyldt med energi og håb.
Rasmus Lindgren og team leverede en suveræn god oplevelse
Rasmus Lindgren og team leverede et forrygende og intenst Passion og Profit live 2024 event. Kombinationen af topprofessionel performance og værdifuld hands-on viden og indsigt serveret humoristisk med smil på læben og understøttet at et super engagerer team bidrog til et helt suveræn god oplevelse. Jeg glæder mig allerede til Passion og profit live 2025.
Carl Martin
Inspirerende oplevelse
Passion and Profit seminar Clarion hotel
Bag det amerikanskinspirerede one man show med høj musik og scenerøg - lå et seriøst seminar med mange redskaber til at opbygge en succesrig virksomhed. Kick ass og ud af komfortzonen - virkeligheden vendt på hovedet. Tak for inspirationen
Spændende seminar
Spændende weekend, med mange input.
Det bedste event !
Jeg deltog i eventet 1-2-3 november, det var forrygende ! Jeg sad som limet til stolen og følte mig som en svamp der bare sugede hvert et ord fra Rasmus til mig. Jeg skulle ikke gå glip af noget! Energien var helt i top og jeg lærte så meget. Den her rejse kommer jeg aldrig hjem fra. Kommer igen næste år !
Tre dage med den vildeste energi🙌🏼
Blown away efter tre dage med den vildeste energi på Passion & Profit Live. Jeg er kommet hjem med virkelig konkrete læringer, værktøjer, åbenbaringer og hemmeligheder til at køre en online virksomhed. Alt blev leveret super underholdende med gode eksempler, historier og overraskelser.
Fantastisk arrangement 🥳🥳🥳🙏🙌
Fantastisk arrangement 🥳🥳🥳🙏🙌
Hovedet fyldt op med viden jeg ikke troede eksisterede 😂 tak til dig og teamet 🥳 det var en kæmpe fornøjelse 💪
Super god event på alle mulige måder🥁
Super god weekend event på alle mulige måder🥁
Wauuoooo for en weekend
Wauuoooo for en weekend! Jeg gik ind med åbent sind, trods tidligere tanke om "hvad er det nu jeg har fået købt". Men jeg fik 3 dages høj energi og virkelig brugbare metoder om, hvordan man kan bygge sit salg op. Jeg er gået fra at ikke turde at sælge, til at jeg nu faktisk glæder mig :-) Ja, han forsøgte at sælge hans forløb på selve eventet. Men mens han forsøgte at overbevise hele salen om at købe, så delte han rundhåndet ud af hans metode og fif .
Hvis jeg har haft pengene, havde jeg KØBT!
Hold da op en fest
Hold da op en fest. Topprofessionelt. Jeg er klar til at sparke r…v. Der blev leveret masser af guldkorn og indsigter pakket super underholdende ind og vi blev sat på arbejde. Good value for money.
Jeg var skeptisk inden jeg tog afsted til eventet. Rasmus fremstod i min verden lidt for amerikaner smart i en fart. Men jeg måtte overgive mig fuldt ud til Rasmus’ selvironiske blærer…vsstil og hans historier om udviklingen fra en usikker gut fra Vestegnen til, hvor han er i dag.
Fantastisk event!
Fantastisk event!
Mange tak for nogle meget givende dage.
Jeg har fået så meget godt med fra weekenden. Jeg er fyldt op af indtryk og ikke mindst en klar plan for hvad der skal ske fremadrettet! 🤩🙏
Mit fokus var et andet sted inden weekenden og nu har jeg en klar retning. Mange tak for det! 🙏
Det er absolut ikke det sidste I har set til mig.
Passion & profit - En game changer
"Passion & Profit - var ikke mindre end fantastisk... Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var skeptisk, da prisen for 3 dage var meget lav, og programmet varede fra 9-19 fredag til søndag. Men, men men – jeg var der fra start til slut, og udover at få vanvittig meget brugbar viden blev jeg underholdt og inspireret til at få rykket på mine idéer. Rasmus Lindgren kan sit stof så godt, at han har overskud til både at lære fra sig, inspirere og underholde fra scenen i over 20 timer henover en weekend... vildt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.