Spirekassen Bewertungen 255

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk udvalg af frø og jeg har aldrig haft problemer med at få dem til at spire. De leverer altid promote og der er ofte en lille gave af interessante frø jeg ikke nødvendigvis ville have prø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt at modtage mine ordre flot pakket ind og en pose nigella frø med som gave. Rigtig god oplevelse ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjemmesiden er en sand perle med masser af nyttig viden samt tips og tricks. Udvalget spænder fra klassiske produkter til mere særlige ting, som ellers kan være svært at finde. Servicen var også helt... Mehr ansehen

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

God oplevelse

23. Mai 2026

Kære Christina, mange tak for din fine tilbagemelding! Hilsen Christine

FANTASTISK!

Fuldstændig fantastisk oplevelse. Jeg bestiller blomsterfrø på hjemmesiden , allerede samme dag bliver pakken sendt , og jeg modtager pakken dagen efter. Jeg fik en lille gave med i min pakke , plus den var pakket fint ind i tyndt grønt papir. Det var bedre end juleaften. Tusinde tak 😍

20. Mai 2026

Antwort von Spirekassen

Nåååå Camilla, dejligt at du har bemærket hvor umage vi gør os, TAK. Hilsen Christine

Dejlig nem hejemmeside.

Dejlig nem hejemmeside.
Super flotte billeder🌸
Og dejligt at man selv kan afhente sine vare.

20. Mai 2026

Antwort von Spirekassen

Hej Signe, ja man kan altid selv hente og få lidt råd til dyrkning, hvis man har behov for det. Tak fordi du gav dig tid til at anmelde os🌱Hilsen Christine

Hjemmehørende frø <3

De leverer altid promote og der er ofte en lille gave af interessante frø jeg ikke nødvendigvis ville have prøvet af mig selv, med i min bestilling.

18. Mai 2026

Antwort von Spirekassen

Pernille!!! Mange TAK for din anmeldelse. Det betyder meget for en lille virksomhed som vores. TAK💚Hilsen Christine

Super hurtigt og effektivt

Super hurtigt og effektivt. Flot indpakning.

17. Mai 2026

Antwort von Spirekassen

Kære Den haveglade, hvor er det rart at høre. Kontakt os, hvis du har spørgsmål, vi er kun et ring væk. Hilsen Christine

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig klargøring af ordre til…

Super hurtig klargøring af ordre til afhentning! Mega fedt når man gerne vil have sine nye frø i jorden med det samme! Tusind tak 😊

15. Mai 2026

Antwort von Spirekassen

Kære Heidi, vi gør meget ud af, at vores kunder får deres frø, knolde og løg hurtigt! Vi er jo alle vilde med at kommer i haven her i maj! Tak for din tilbagemelding💚Hilsen Christine

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig spiring

Ja produkterne kommer hurtigt, men spiringen er elendig!
Sået i rette måned, i rette såmuld, ved rette temperatur. Lad være at tørre den af på mig.

12. Mai 2026

Hej Karin

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft den ønskede oplevelse. Spiring kan påvirkes af flere forhold som temperatur, jordtype, fugt og sådybde, og derfor forsøger vi altid at indhente flere oplysninger, så vi bedst muligt kan hjælpe og vurdere sagen. De forhold har du ikke ønsket at give os på mail.

Du er fortsat meget velkommen til at sende flere detaljer om såforholdene, så vi kan se nærmere på det sammen.

Christine / Spirekassen🌱

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker de store xl portioner til god…

Elsker de store xl portioner til god pris og at de suverænt er det danske frøfirma med den hurtigste leveringstid. God hjemmeside og at de brænder for det, som jeg selv er Bild med, blomsterfrø. Vh Peter

15. April 2026

Antwort von Spirekassen

Hej Peter, TAK for din fine anmeldelse. Den betyder alverden for et lille firma som vores! Hilsen Christine🌱

Hurtig ordre

Hurtig ordre, gode priser og overskuelig hjemmeside med forståelige samt konkrete oplysninger

16. April 2026

Antwort von Spirekassen

Kære Anne TAK for at du gav dig tid til at melde tilbage. Det betyder meget for en lille virksomhed. Hilsen Christine

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Arrogant kunde”service”

Arrogant kunde”service” , flabede mailsvar og en spireprocent på under 10%. Her handles ikke igen !

Opdatering 5 maj. Jeg har selvfølgelig allerede haft kontakt, inden jeg har lagt min anmeldelse herinde, hvor du frasiger dig alt ansvar og fortælle der ikke er garanti på spiring!
Ligger selvfølgelig ikke anmeldelser herinde uden at have forsøgt dialog først ! Men det lyder da super fint at lyve om det herinde med et “standard svar” om at du ikke kan finde mig i systemet, og skrive jeg bare kan kontakte dig, det ER jo forsøgt ! Øv !

1. April 2026

Hej MK

Vi beklager, at du ikke har været tilfreds med din oplevelse.

Vi har forsøgt at behandle henvendelsen ud fra købelovens regler og de oplysninger, vi har modtaget. Da sagen vedrører forhold, som kan påvirkes af opbevaring og anvendelse efter levering, har vi haft behov for yderligere oplysninger for at kunne vurdere reklamationen nærmere. Det er svært når vi så ikke får de oplysninger.

Jeg har ikke yderligere kommentarer til den konkrete sag, men ønsker dig alt det bedste fremover.

Spirekassen/Christine🌱
Hej MK
Vi er kede af at læse din oplevelse – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi kan desværre ikke finde din ordre ud fra de oplysninger, der er givet her. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og hjælpe, hvis noget er gået galt.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@spirekassen.nu med dit ordrenummer, så vi kan tage hånd om det hurtigst muligt.

4. maj 2026: Du har desværre ikke ønsket og give os flere informationer om din bestilling så vi kan finde dig. ØV

Spirekassen/Christine🌱

Alle de skønne blomster😍

Der er gode beskrivelser, som gør man bliver "lokket" til også lige en af dem og dem der og nej🤩Den er da også pæn... OG PYT med der altid er nok frø i pakkerne... så må man jo bare finde et sted til dem også👍🌷

29. April 2026

Kære Louise, TAK for sin søde anmeldelse! Hilsen Christine

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering. Rigtig gode frø. Dejligt at man kan se hvor mange frø, man bestiller

26. April 2026

Antwort von Spirekassen

Hej Lilly, hvor ER det en dejlig tilbagemelding. Vi gør meget ud af det er så gennemsigtigt som muligt! Hilsen Christine

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr