Banner for Veteranforsikring Danmark

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Anstændig pris, fornuftig dækning. God vejhjælpsordning. Fin og fair behandling ved tyveri af køretøjer (i år 2012) Jeg savner dog mulighed for at tegne helårs forsikring, eksempelvis er min MZ TS2... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og behagelig samtale, imødekommende personale der har styr på tingene vedr. veteranforsikring. Kun godt at sige herfra og kan kun anbefales 👍 Og ikke mindst en fin pris på forsikring 🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thisted Forsikring! I needed a quick insurance solution for my motorcycle and came across this company with super nice service. In fact, to be honest, the best and most “nærværende og venlig hjælp”... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Først og fremmest hurtig tilgang gennem systemet til den rette person der med få oplysninger kunne svare mig korrekt og præcist på min forespørgsel. Dertil en serviceminded medarbejder.

Unternehmensdetails

Über Veteranforsikring Danmark

Vom Unternehmen geschrieben

I Veteranforsikring Danmark sætter vi pris på originalerne - og det har vi gjort i mere end 20 år.

Vores hjerter banker for de gamle køretøjer. De velholdte og velbevarede køretøjer. Dem, du pudser og plejer hele vinteren, så du kan køre søndagstur i kørselssæsonen.

Derfor skal du vælge os

Vi er specialister, og vi gør en dyd ud af at vide mest om veterankøretøjer. Det er sådan, vi sikrer, du altid får den bedste dækning på de bedste vilkår.

Vi støtter veteranlivet, for når vi støtter de klubber, der varetager veteranejernes interesser, kan vi hjælpe med at styrke fællesskabet.

Vi yder personlig betjening, uanset om du vælger at møde op på vores kontor, eller om du ringer til os.

Vi elsker veterankøretøjer. Vi er selv veteranentusiaster og ved, hvad du forventer og ønsker. Sådan kan vi bedst hjælpe dig.

Kontaktinformationen

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem og hurtig adgang til den rette…

Nem og hurtig adgang til den rette person. Herefter super service af Anja!

22. Mai 2026

Hej Tommy

Tak for din gode anmeldelse.

Det er godt at høre, at du hurtigt kom i kontakt med den rette person, og at du efterfølgende oplevede en god service fra Anja :-)

Vi lægger nemlig vægt på, at adgangen til hjælp er enkel, og at du altid bliver mødt af en nærværende og professionel medarbejder, når sagen først er landet det rigtige sted.

Vi giver din ros videre til Anja.

Hej Kim

Tak for din anmeldelse :-)

Det er godt at høre, at du har oplevet en god service her hos os. Vi lægger nemlig vægt på altid at have en ordentlig og imødekommende tilgang, så kontakten med os er til at have med at gøre.

Hej Bjarne

Tak for din gode anmeldelse :-)

Det er godt at høre, at du oplever en god og hurtig behandling af dine sager her hos os. Vi lægger nemlig vægt på, at tingene bliver håndteret ordentligt og uden unødige omveje.

God og perfekt behandling

God behandling, lynhurtig respons og perfekt forståelse.

19. Mai 2026

Hej Steen

Tak for din gode anmeldelse :-)

Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig respons og en klar forståelse for din situation. Vi lægger nemlig vægt på, at tingene bliver håndteret ordentligt og effektivt, så du føler dig tryg i forløbet.

Hej Niels

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede betjeningen som både høflig, venlig og kompetent. For os er det vigtigt at kombinere faglighed med en ordentlig og imødekommende dialog :-)

God dag.

Super service

Super service

12. Mai 2026

Hej Troels

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det glæder os, at du oplevede servicen som super. Vi sætter stor pris på din tillid og på, at du deler din oplevelse :-)

Rigtig god dag.

Marketing- og kommunikationsspecialist, Veteranforsikring Danmark

Hej Erik

Tak for din gode anmeldelse :-)

Det er dejligt at høre, at du oplever en god betjening hos os. Vi gør os nemlig altid umage for, at det skal være nemt at få hjælp, og at det, vi leverer til dig som kunde, er i orden.

God og behagelig samtale

Kun godt at sige herfra og kan kun anbefales 👍
Og ikke mindst en fin pris på forsikring 🤗

28. April 2026

Hej :-)

Tak for din gode anmeldelse.

Det er godt at høre, at du har haft en god og behagelig samtale om veteranforsikring. Det er vigtigt for os, at rådgivningen er til at forstå, og at du føler dig tryg ved den løsning, vi finder sammen.

Ha' en fortsat god dag.

Fin afklaring og svar

Jeg fik afklaring og relevant svar

28. April 2026

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse :-)

Det er godt at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Her i Thisted Forsikring lægger vi vægt på, at vores svar er til at forstå, og at det, vi leverer, altid er i orden.

Ha' en fortsat god dag.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Opsigelse

Jeg har ikke hørt noget fra jer

27. April 2026

Hej Michael

Tak for din anmeldelse.

Vi har været inde og tjekke sagen og kan se, at din opsigelse er behandlet, og at der blev sendt en bekræftelse til dig på mail kort tid efter.

Det kan naturligvis ske, at en mail bliver overset eller havner et andet sted i indbakken, og vi vil anbefale dig at tjekke din 'spam', hvis du ikke kan finde den. Vi beklager, hvis det har givet anledning til tvivl eller usikkerhed.

Hvis du fortsat er i tvivl om noget i forbindelse med opsigelsen, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så hjælper vi gerne med at få det hele på plads.

Christian Heegaard Kongsøre

Klar besked

20. April 2026

Hej Bent Erik

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du fik en klar og forståelig besked, så der var overblik over situationen :-)

Altid så hjælpsom

Og meget venligt pensionale jeg har altid blevet godt behandlet så skal du bruge en forsikring så gå til Thisted

20. April 2026

Hej Peter

Hvor er det dejligt at høre, at du gennem tiden har haft gode oplevelser hos os. At blive mødt ordentligt og med venlighed er en vigtig del af den måde, vi arbejder på her i Thisted Forsikring :-)

Super kundeoplevelse

Hurtig, saglig og enkel håndtering af henvendelsen

15. April 2026

Hej Joachim

Hvor er det godt at høre, at du fik hurtig og saglig hjælp. Vi lægger vægt på at gøre tingene enkle og til at forstå – så tak fordi du deler din oplevelse :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig

Arrogante og dårlig kundeservice, anbefaler absolut ikke dette forsikringsselskab

13. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Sigurd

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at det er sådan, du har oplevet kontakten med os. Det er nemlig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne tale med dig om oplevelsen. Derfor vil jeg gerne opfordre dig til at kontakte vores policechef Ninna på 96 19 46 96 eller nj@thistedforsikring.dk.

Du ønskes en god dag.

Forsikringen

Hurtig behandling

Hej Kenneth

Hvor er det godt at høre, at du fik hurtig behandling. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse :-)

Ha’ en dejlig dag.

Empati

Hurtig adgang på telefon, fin service fra Christian og Anja. Alt klaret på 3 minutter👍

Hej Bent

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede både hurtig kontakt og fin service – og at sagen blev løst på få minutter. Det betyder meget for os, at tingene kan klares enkelt og uden unødig ventetid :-)

Fik oplysninger på min spørgsmål

Fik oplysninger på min spørgsmål

Hej Poul

Tusind tak for de fine ord. Vi er glade for at høre, at du fik svar på dine spørgsmål og følte dig godt oplyst :-)

Rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oplysning om policestatus for vejhjælp i policeFørst og fremmest hurtig tilgang gennem…

8. April 2026

Hej Bent

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du oplevede både hurtig kontakt, præcis rådgivning og en venlig betjening. Det er netop sådan, vi gerne vil møde vores kunder her hos os :-)

Ha’ en dejlig dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super behagelig kommunikation og hurtig…

Super behagelig kommunikation og hurtig svar. Bedste anbefalinger herfra.

7. April 2026

Hej Svend

Mange tak for anbefalingen og de fem stjerner. Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en god samtale med min søde kollega :-) Ha' en dejlig dag.

Marketing- og kommunikationsspecialist, Veteranforsikring Danmark

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr