Sjællands Automægler - www.autom.dk Bewertungen 451

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En ekstraordinært god oplevelse fra start til slut. Allerede ved mit første møde med Flemming følte jeg mig i trygge hænder, og det gode samarbejde fortsatte hele vejen igennem forløbet med Arsim.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

WOW WOW WOW WOW Virkelig god oplevelse hos Sjællandsk Automægler i forbindelse med salg af min Tesla – afleverede bilen søndag og på under 24 timer havde de fundet en køber, samtidig med at jeg fi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte i efteråret en brugt id4, og her små 5 måneder senere, var der en lyd fra foreste krængningsstabilisator. De kørte en tur sammen med mig, konstaterede fejlen, på "kødben" højre fjedreben..... Mehr ansehen

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

Stort udvalg af bedre brugte biler, Sjællands største automægler med Danmarks hyggeligste værksted

4,6

1 Stern

Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har aldrig fået så god en behandling …

Bilen blev solgt inden for 3 dage til en langt bedre pris, end jeg selv kunne have opnået.

Tusind tak – mine varmeste anbefalinger.

13. Mai 2026

Salg af Tesla 🍀🤩

WOW WOW WOW WOW

Virkelig god oplevelse hos Sjællandsk Automægler i forbindelse med salg af min Tesla – afleverede bilen søndag og på under 24 timer havde de fundet en køber, samtidig med at jeg fik en markant bedre pris end hos andre forhandlere, så kæmpe anbefaling herfra. 😍🤩

3. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købt en bil helt tilbage i 2020 hos…

Købt en bil helt tilbage i 2020 hos dem,valgt og financere, sælgeren derind fik mig til betale 20.000 kr for oprettelse af billån hos santander. Jeg tænkt når, det må jeg bar betale jo.. senere fandt jeg ud af at oprettelsen er kun 800 kr..

7. Mai 2026
Sjællands Automægler - www.autom.dk-Logo

Antwort von Sjællands Automægler - www.autom.dk

Vi må dog sige, at vi på ingen måde kan genkende det forløb, du beskriver, og vi kan heller ikke finde dig som kunde i vores system, for der er ingen oplysninger i anmeldelsen – såsom navn, registreringsnummer eller lignende, som gør det muligt for os at identificere dit køb af bil hos os.

Samtidig stemmer de beløb og omkostninger, du nævner vedrørende Santander-finansiering, ikke overens med de faktiske oprettelsesomkostninger som Santander arbejder med.

Derfor kan vi kun undre os over anmeldelsen og dens rigtighed, når vi hverken kan identificere kunden eller det beskrevne forløb.

Hvis der er tale om en reel sag, så vil vi opfordre dig til at kontakte os direkte med oplysninger på handlen du refererer til, så vi kan undersøge sagen nærmere og få afklaret eventuelle misforståelser.

Vi har altid været tilgængelige for vores kunder og finder det beklageligt, hvis man vælger at skrive en alvorlig anmeldelse uden først at kontakte os direkte.

Mvh. Flemming
Sjællands Automægler
Tlf. 30326580

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Solgt på 3 uger med mere end 30.000 i fortjeneste.

Har netop solgt min bil via Sjællands Automægler, og jeg kan kun give dem mine allerbedste anbefalinger! Hele processen har været utrolig professionel fra start til slut, og jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen igennem.

Resultatet overgik endda mine forventninger – jeg fik en pris, der var mere end 30.000 kroner højere end indbytningsprisen hos forhandlerene. Det er virkelig imponerende og yderst tilfredsstillende.

En kæmpe tak til Flemming og hele hans team for en fantastisk oplevelse. Jeg vil uden tvivl benytte Sjællands Automægler igen og anbefaler dem varmt til alle, der vil sælge deres bil!

14. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En dybfølt tak til Flemming (og resten…

En dybfølt tak til Flemming (og resten af teamet) for den store hjælp, jeg har fået i forbindelse med min bil. Jeg har nu været kunde i 10 år og har altid følt det enormt familiært at træde ind i butikken. Man bliver altid taget så godt imod, og jeg er aldrig i tvivl om, at de tager godt hånd om mig og min bil. Jeg har fortsat ikke lyst til at gå andre steder hen end til Sjællands Automægler.

27. März 2026

Super professionel service

Super professionel service, både ved salg af bil gennem Sjællands Automægler og ved værkstedsbesøg. Fem store stjerner for at få mig kørende igen få timer efter jeg trillede ind "strandet" i 3-4 gear.

18. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bedrageri og fusk

Ikke en troværdig bilforhandler. De holder ikke, hvad de lover, og man føler sig faktisk snydt i processen.

Min bil blev vurderet til 240.000 kr., og jeg fik et håndtryk på, at de ville købe den for 215.000 kr. Da dagen så kom, havde jeg gjort bilen helt klar, tømt den og var klar til at afmelde pladerne – nøglerne skulle bare afleveres.

Pludselig begyndte de at fokusere på små detaljer, og flere af Flemmings kollegaer blandede sig i handlen og forsøgte at presse prisen yderligere 5.000 kr. ned.

Det er fair nok at forhandle, men man skal ikke indgå en aftale, hvis man ikke kan stå ved den.

19. März 2026
Sjællands Automægler - www.autom.dk-Logo

Antwort von Sjællands Automægler - www.autom.dk

Vi er naturligvis kede af din anmeldelse, men vi er nødt til at korrigere flere faktuelle fejl, så andre læsere får et retvisende billede af forløbet.

De priser, du nævner i anmeldelsen (240.000 kr. og 215.000 kr.), stemmer slet ikke overens med den bil, sagen omhandler, som er en VW Polo fra 2022. Derfor kan vi kun undre os over, om anmeldelsen muligvis er rettet mod en anden forhandler.

Ved dit første besøg hos os oplyste du selv, at du havde fået et bud på 174.000 kr. fra en anden forhandler – et bud vi faktisk anbefalede dig at tage imod. Senere tilbød du os at købe bilen for 165.000 kr., hvilket naturligvis undrede os, når du samtidig oplyste, at du allerede havde et højere bud.

Vi accepterede at købe bilen, naturligvis under forudsætning af, at den endelige vurdering skulle foretages ved overdragelsen. Ved gennemgangen lavede vi en opdateret markedsvurdering og kunne konstatere, at en tilsvarende VW Polo – ovenikøbet bedre udstyret end din – var sat til salg for 170.000 kr. Denne bil blev fremvist for dig her hos os, og du kunne selv se, at den havde betydning for prisniveauet på din bil.

Samtidig konstaterede vi, at din bil havde behov for 2 nye dæk samt maling af en kofanger. På den baggrund korrigerede vi vores købstilbud til 160.000 kr. Det var efter vores vurdering fortsat en rigtig fin pris, når bilen efter klargøring og udbedring skulle sælges videre til omkring 170.000 kr. Det var du så ikke enig i, fordi du forventede 165.000 kr., og det er naturligvis din ret.

Det er helt almindeligt, at prisen fastsættes endeligt ved gennemgang af bilen og de aktuelle markedspriser – hvilket du helt sikkert også selv ville gøre.

Vi afviser dog på det kraftigste påstanden om “bedrageri og fusk”. Vi har gennem hele forløbet været åbne og saglige i vores vurdering.

Derfor undrer det os også, at du vælger at anmelde os på denne måde – særligt når anmeldelsen samtidig indeholder væsentlige uoverensstemmelser i både tallene og det forløb, du beskriver.

Mvh
Sjællands Automægler

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service, både ved køb og reparation

De kørte en tur sammen med mig, konstaterede fejlen, på "kødben" højre fjedreben.. fik en tid til udbedring. Imens jeg ventede blev fejlen udbedret, og ved udlevering sagde værkføren - ved du hvad, vi skiftede i begge sider u/b. Fantastisk service, og kaffen smagte dejligt - tak for god service 👌

18. März 2026

Hurtig og effektiv service

Har ikke andet end godt at sige, super god behandling man får af Flemming.

Fik fixed nogle ridser, og gode tips til klargøring af bil til leasing returnering.

Kan varmt anbefale det her sted.

13. März 2026

Jeg købte en ford kuga

Jeg købte en ford kuga, som jeg havde set derude. God garanti på både motor og gearkasse. Så alt var godt, indtil motoren stod af. Min første tanke var selvfølgelig at man nu skulle igennem en kamp, for at få den på vejen igen. Men nej, uden problemer fik jeg en nyrenoveret motor i. 👌
Jeg har haft en mondeo plus kugaen til reparation på grund af parkerings skader. ALDRIG nogen problemer med lånebil.
Jeg er simpelthen nødt til at sige TAK FOR JER.
Man bliver bare så glad i låget over at der stadig findes god service i dagens Danmark. ❤️❤️

27. Februar 2026

God og tryg service

Jeg bor lige om hjørnet fra Sjællands Automægler. Ikke bare en gang men to gange har de været så søde at sende en mand med en booster da mit batteri var dødt. Mega god og venlig service og ved andre henvendelser har jeg også følt mig godt behandlet og tryg selv om jeg intet ved om biler. Varm anbefaling herfra.

17. Februar 2026

Fantastisk service

Jeg bliver altid glad af at komme hos jer, for I er altid imødekommende, hjælpsomme og yder virkelig god service.

Hvis I leder efter et godt værksted med god service, så led ikke længere :-)

13. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr