Sommerhus-siden.dk Bewertungen 1 726

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hyggeligt sommerhus. Køkken fungerer godt. Sovepladser = Køjeseng kun til børn 4 stk 190/?.. Dobbelt seng 140/200 =, 1.5 voksen. Så Sovepladser er ikke optimalt. Ringede ved ankomst lørdag omkring... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god opsætning på siden. Den er nem at finde rundt på og let tilgængelig at bevæge sig frem og tilbage på. Dog ville det være rart at vide hvilken samarbejdspartner der er tilknyttet det enkelte... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sommerhuset var dejligt stort - rigeligt plads til os 4 og vore 2 hunde. En STOR terrasse med havebøger og udendørs spabad (vi brugte det ikke) . Alle møbler, undtagen spisebordsstolene var pæne o... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig fint, meget velholdt og rent hus, med fantastisk beliggenhed og dejlig have. Masser af dyreliv i haven. Bag huset ligger en skråning med skov og bæk. Her er dejlig roligt og man kan høre havets... Mehr ansehen

1. Cottage

Über Sommerhus-siden.dk

Vom Unternehmen geschrieben

Sommerhussiden.dk har samlet sommerhuse fra alle væsentlige udlejningsbureauer i Danmark og Europa på ét sted, og har gjort det legende let at søge mellem dem alle sammen.

Sommerhussiden.dk er nu et af Danmarks største udlejningsbureauer med 140.000 sommerhuse og ferieboliger i Danmark og Europa.

Vi tilbyder derfor en nem og gennemprøvet booking service, som mere end 1,5 millioner gæster i årenes løb har benyttet sig af. Du kan også nemt finde præcis det sommerhus der opfylder dine ønsker – prøv selv!

Besøg os her: Med venlig hilsen
Allan Maul
Adm. direktør

Firmaprofil

Vom Unternehmen geschrieben

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

1726 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Virkelig godt hus til den store…

Virkelig godt hus til den store familie. I kunne gøre oplevelsen endnu bedre ved at informere om p-tilladelse inden vi ankommer og beskrive tilkørslen til huset (gps forvirrer lidt). Velkomstmappen er ikke opdateret og temmelig rodet. Alt i alt en rigtig god oplevelse - med mulighed for at gøre det endnu bedre. Send sms om tjek ud. Jeg så ikke mail før vi har hjemme.

12. September 2025

Refusion ved sygdom

Undring over at når man har tilkøbt en tryghedsforsikring som skulle dække hvis man bliver syg og må aflyse ferien, at dancenteret ikke udbetaler trods lægeerklæring som de bad om. Jeg har en kamp med dem hvor det ene sted skriver de at jeg har ret til refusion og det andet sted at jeg ikke har det

12. August 2025

Hej Evy,
iht. vores korrespondance i løbet af de sidste dage, erkender Dancenter fejlen ifm. din sygdomsannullering. Man foretager nu en annullering MED forskring og erstatter iht. betingelserne. Der kan gå et stykke tid før pengene lander på din konto.
Vi beklager misforståelsen hos Dancenter.

med venlig hilsen
Achim / sommerhus-siden.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Én stor tak

Vi havde booket igennem Sommerhus-siden hvor det viste sig det blev viderebooket til Novasol.
Vi havde desværre nogle udfordringer med huset vi lejede og dialogen med Novasol var desværre mangelfuld. Sommerhus-siden har virkelig gjort et kæmpe arbejde og gjort os trygge efterfølgende og givet os en fantastisk feedback og service, så vi bestemt kan anbefale Sommerhus-siden til at booke via dem på et senere tidspunkt.

13. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Gennemskuelighed

Jeg oplever at jeg booker hos Sommerhussiden.dk... efter booking får jeg at vide at det er NOVASOL der står for det praktiske... det burde Sommerhussiden.dk gøre opmærksom på inden Booking er fuldført!

17. August 2024

Hej Ove
Vi er kede af, at du ikke har været tilfreds med "oplysningsniveauet" under bookingen på vores site.
Sommerhus-siden er din aftalepart og derfor oplyses bureauet, som står for den praktiske afvikling af lejemålet, først til sidst i bookingforløbet.

Vi har samlet hele det danske sommerhusmarked under vores side, og præsenterer brugeren for et meget større udvalg af huse.

Vi håber, at du også fremadrettet vil benytte vores side med det store udvalg og at du, som sagt, kan kontakte os, for oplysninger omkring det bureau der står for det praktiske.

Sommerhus-siden
Achim

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sommerhus-siden stak halen mellem benene

Da deres udlejer svigtede, stak sommerhus-siden halen mellem benene og gjorde intet for at hjælpe os.

4. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Torben
For kunne svare på din anmeldelse, har vi bedt om yderligere oplysninger, så vi kan undersøge hændelsesforløbet. Uden et bookingnr., hus id eller oplysninger til din person, aner vi ikke, hvad sagen drejer sig om.
Desværre har du ikke ønsket at give yderlige oplysning og derfor har vi ingen mulighed for at kommentere sagen.
sommerhus-siden.dk
Achim Karrenbauer

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr