SommerhusDanmark.dk Bewertungen 14

TrustScore 2 von 5

1,8

1. Cottage

Vom Unternehmen geschrieben

SommerhusDanmark.dk er en portal for sommerhusudlejning i hele Danmark - fra både private udlejere og bureauer. Vi har sommerhuse i alle størrelser og prisklasser.

1,8

1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Luksus sommerhus uden varme

Luksus sommerhus uden varme
Vi havde lejet et stort sommerhus i Ringkøbing med plads til 12, indendørs swimmingpool og spa. Der var 6 soveværelser med plads til 2. Det viste sig imidlertid at 3 af værelserne enten var uden funktionsdygtige radiatorer, og tilmed med piv utætte vinduer i en periode med ned til -5 gr. Da vi klagede over det, blev vi tilbudt 3 varmeblæsere, som kunne stå og blæse varme i værelserne hele natten. Da dette var eneste mulighed ud over at flere vinduer blev tapet til med Gaffatape, så valgte mine forældre på 82 år, at kører hjem igen. 2 af opvarmede værelser kunne ikke reguleres, så her blæste varmen for fuld drøn eller slet ikke. Der var små dyr af en art i flere af rummene inklusiv køkken og stue. Her fik vi af vide, at de vill behandle det når vi tog hjem. Vi har klaget over huset som flere familiemedlemmer ikke kunne gøre brug af i disse temperaturer, så vi tilbød en reduktion på den næste leje af et hus, og her får vi afvide, at de tilbød varmeblæsere, så der var ikke mere at komme efter. Hvis det er muligt ville jeg anbefale andre at finde andre udbydere.

8. Februar 2025
SommerhusDanmark.dk-Logo

Antwort von SommerhusDanmark.dk

SommerhusDanmark er en annonceringsplatform for private udlejere. Dvs. at vi ikke udlejer sommerhuse men tilbyder en platform for private udlejere, som her kan annoncere deres sommerhuse.

Vi har ingen udlejer i Ringkøbing, så du har ikke lejet nogen feriebolig af os, så en 1-stjernet anmeldelse er rimelig unfair.
Tænker du har lejet hos bureauet sommerhusedanmark.dk, som navnemæssigt lægger meget op af vores side.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter vi havde haft vores sommerhus til…

Efter vi havde haft vores sommerhus til salg i længere tid, valgte vi at sætte det til salg på sommerhusdanmark.dk.
Inden for kort tid havde vi flere henvendelser og inden for 3 mdr. var det solgt.
Så vi kan kun anbefale sommerhusdanmark.dk og til en fornuftig pris.
En tilfreds kunde.

22. November 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke opdateret

Udlejningsstatus er ikke opdateret, hvilket gør siden ubrugelig.

28. März 2015
SommerhusDanmark.dk-Logo

Antwort von SommerhusDanmark.dk

Hej Walther. Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med ikke-opdateret udlejningsstatus i nogle af husannoncerne. Heldigvis gør langt de fleste af udlejerne på SommerhusDanmark.dk et stort arbejde for at holde kalenderen i deres annonce up-to-date, men der kan desværre være enkelte tilfælde, hvor udlejeren er bagud med opdateringen. Vi indskærper dog jævnligt over for udlejerne vigtigheden af at holde kalenderen opdateret, så du og andre lejere altid får et aktuelt overblik over ledige perioder. Mvh. Jonas fra SommerhusDanmark.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende sommerhusudlejningsside til private udlejere.

Jeg får rigtig mange henvendelser fra SommerhusDanmark.dk og er yderst tilfreds med alt hvad der tilbydes.
Jeg er premium medlem og giver årligt 499 kr. Derfor er det vigtigt, at jeg også får de henvendelser, der skal til, for at jeg synes det er rentabelt. OG det gør jeg!
Jeg har kun rosende ord tilovers og kan anbefale alle at oprette sig på SommerhusDanmark.dk

3. Oktober 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Udlejning af sommerhus.

Jeg har brugt Sommerhus Danmark i flere år, desværre har der ikke været for mange lejere. Det skyldes muligvis mig selv, da jeg nok har brugt for lidt tid på at give tilbud i perioder hvor der ikke er så mange kunder, desuden er der ikke her de fleste søger når de vil leje sommerhus med pool. Jeg har det sværest at finde kunder i forår og efterår, her har Sommerhus Danmark været til stor hjælp.
Ringer man til selskabet for er der mange gode råd at hente, den service kan vist ikke gøres bedre.
Hilsen Carl

5. November 2013

Nemt og effektivt

Effektiv platform for private udlejere. Jeg har brugt det 1 år nu og har altid fået hurtig tilbagemelding, hvis jeg havde behov for hjælp. Dejligt med kalenderen, hvor man kan skrive udlejningspris og markere, når der er udlejet. Pæn opsætning og nemt at bruge.

3. November 2013

nemt at bruge

Det er nemt at bruge også får man hele lejen selv vi har rigtig mange lejere der vidergiver hjemmesiden til andre fordi de syntes det er nemt at bruge.
Annette Schioldan

2. November 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr