Unternehmen hat geantwortet
Bij Bike Totaal van Korven wordt je altijd goed geholpen. Bij reparaties en onderhoud, maar ook bij de keuze van een nieuwe fiets.
Vom Unternehmen geschrieben
Tilburgseweg, 68, 5051 AJ, Goirle, Noord-Brabant, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Bike Totaal - van Korven
Altijd ontzettend goed advies, top service en heel klantvriendelijk. Bovendien een mooi en uitgebreid aanbod aan fietsen en accessoires.

Antwort von Bike Totaal - van Korven
Ze denken met je mee. Vriendelijk personeel

Antwort von Bike Totaal - van Korven
Super goed geholpen. De fiets was snel in de winkel. We werden heel vriendelijke geholpen door de personeelsleden daar. Ze hebben ook gelijk een mandje dat we erbij kochten erop gezet zodat het allemaal goed zat. Ook waren ze erg vriendelijk en professioneel.

Antwort von Bike Totaal - van Korven
Jullie hebben het top geregeld om mijn fiets optijd te leveren

Antwort von Bike Totaal - van Korven
Zeer vriendelijke en deskundige medewerkster. Mogelijkheid tot omwisselen gekocht produkt.

Antwort von Bike Totaal - van Korven
Service en het personeel Paul en zijn vrouw en zijn dochters

Antwort von Bike Totaal - van Korven
Uitstekende hulp bij het kiezen van een nieuwe fiets.
Goede informatie, meedenken bij keuzemogelijkheden.

Antwort von Bike Totaal - van Korven
Ik ben vriendelijk, behulpzaam en vakkundig geholpen.

Antwort von Bike Totaal - van Korven
Dit bedrijf doet alles goed lieve mensen staan altijd klaar geweldig

Antwort von Bike Totaal - van Korven
Ik heb vorige week van Paul het advies gehad over de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets. Ik heb met verschillende fietsen een proefrit gemaakt. Ik wilde wel naar Biest-Houthakker rijden en dat was geen probleem. Ik heb gekozen voor een Koga en het is een geweldige fiets. En de levertijd was maar 2 dagen. Ik ben blij dat ik voor deze zaak gekozen heb ik heb er al meerdere fietsen gekocht omdat daar de service heel goed is en er altijd heel goed geholpen wordt.

Antwort von Bike Totaal - van Korven
Super goed geholpen. En een uitstekende service. Ik raad het iedereen aan!!!

Antwort von Bike Totaal - van Korven
Goede uitleg bij aankoop van de fiets. Op diverse fietsen kunnen proefrijden en uiteindelijk een keuze gemaakt. Fiets is prima afgeleverd en de dag na aflevering wilde ik toch nog als extra een Kiox 500 gemonteerd hebben. Dit werd meteen ter plaatse gemonteerd. Klaar terwijl u wacht. Top service!

Antwort von Bike Totaal - van Korven
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.