Have Entreprenøren Bewertungen 11

TrustScore 3 von 5

3,1

1. Gärtner

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi tilbyder ny indkørseler til grønnere græsplæner Haveanlæg, Træfældning Hegns opsætning & Belægninger..

3,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Tavs som graven…

Havde Claus ude for at vurdere min have ifm at vi ville have tilbud på fræsning af trærødder, samt anlægning af en lille have terasse. Var hurtig til at svare henvendelse og dukke op - og lovede svar hurtigt på hvad det ville koste. Der er nu gået over en måend, og vi har intet hørt fra manden. Lad os i det mindste vide, hvis man ikke kan/ønsker at give tilbud i stedet for at være tavs som graven.

3. Mai 2022

Fuldt ud tilfreds :)

Fuldt ud tilfreds :)

Fik fældet nogle blommetræer + lidt til, og det var helt som aftalt. Ringer gerne efter manden igen :) :)

2. März 2022

Overholder ikke aftaler

Det startede godt sidste år med første del af arbejdet, hvor jeg skulle have beskåret træer. Men i år hvor jeg skulle have lagt 250 m2 fliser, havde han lovet adskillige gange at komme forbi og give et tilbud. Han kom aldrig. Jeg både ringede og sendte beskeder, men han svarer ikke. Regningen for beskæringen af træerne kom 11 måneder efter fuldført arbejde, på trods af jeg adskillige gange havde henvendt mig for at få regningen sidste år. Heller ikke her et eneste ord omkring tilbuddet på flisebelægning. Dybt useriøst firma. Kan på ingen måde anbefales.

15. August 2021
Have Entreprenøren-Logo

Antwort von Have Entreprenøren

Hej Brian
Der er selvfølgelig en fejl fra min side jeg ikke har givet et tilbud på din belægning. Jeg er lidt i tvivl om du blander flere firmaer sammen?
Her er en sms fra dig. Vi har været ude og beskære træer 2 gange begge gange i weekender så håndværkerne kunne komme videre. Den samlet regning er 3000,- inkl moms.
Hilsen Claus

Hey Claus. Vi har været forbi ude på vores grund og se beskæringen, og det er virkelig super flot. Tusind tak fordi du også har flyttet bunken med de fældede træer. Jeg tænker, at du gerne vil have dine penge - hvor skal jeg komme hen med dem? De bedste hilsner fra Brian

Overholder ikke aftaler
Aftalen var, at han kontaktede mine forældre om mandagen, da han skulle finde ud af, om han kom onsdag eller torsdag, for at fælde et træ.
I dag er det torsdag.
Mine forældre har intet hørt fra ham. Han tager ikke sin tlf eller svare på beskeder.

En meget useriøs måde at behandle sine kunder på.
Det er fair nok, at opgaven er for stor. Men så ring og giv besked.

Ikke et firma, der anbefales

8. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det kunne simpelthen ikke være bedre

I vores andelsforening havde vi brug for at få fjernet en del beplantning, flyttet en masse jord og sikret en skråning med støttemure / opbygning af terrasser til ny beplantning. Claus klarede alt på bedste måde, i den aftalte periode og til den aftalte pris. Oven i det hele opfatter vi ham ikke blot som dygtig og ordholdende, men også yderst behagelig at omgås. Vi vil helt sikkert henvende os til Haveentrepenøren igen, hvis noget skal laves!

13. August 2020

Have Entreprenøren Klarer alt

Have Entreprenøren Klarer alt, har klaret hækken (rigtig stor) på kort tid, med flishugningen.
Skåret grene ned, fældet træer,
Og grave arb, alt udført med orden og tilfredshed, vil kalde ham multimand, ingen opgave umulig.
Vil varmt anbefale HaveEntreprenøren

30. März 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Have-entreprenøren klarer det du ikke selv kan

Have-entreprenøren ved Claus og hans mandskab klarer opgaver der kræver professionel tilgang til tingene. Har fået skåret et stort gammelt egetræ ned, der stod tæt på huset; tyndet ud i ufremkommeligt læhegn og lagt drænbelægning i hestefold. Dejligt, der er styr på sikkerheden, når der arbejdes.

30. März 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Have Entreprenøren holder sine aftaler…

Have Entreprenøren holder sine aftaler og levere et godt arbejde, fik lagt en indkørsel på ca. 120 m3 og det forløb som forventet, til tiden og prisen. Der er høflig og venlig optræden fra personalets side.
Kan varmt anbefale andre at bruge Have Entreprenøren.
Mvh Bruno Larsen, Rødbyhavn.

5. Jänner 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr