Ik probeer al enkele weken contact op te nemen langst alle wegen telefonisch, whatsapp, mail, via mybizbike maar ik kan geen contact krijgen dit is onze 5 de fiets die wij aankopen nooit geen prob... Mehr ansehen
Deze morgen langsgegaan in de fysieke winkel Veloci in Kuurne. Door Nicolas geruststellende info gekregen over het herstellen van mijn fiets na valpartij waarna ik verder geholpen werd door een zeer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De levering was perfect volgens afspraak, maar na 500 km wou ik een andere fietszadel proberen. In afwachting van mijn beurt in de winkel volgde ik opnieuw de uitleg van Dhr. Rico aan potentiële kop... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Weet je nog hoe het voelde om als kind op je fiets te springen? Om alle tijd te hebben om de wereld te ontdekken? Wie zegt dat je je niet opnieuw zo kan voelen? Jij verdient het om zorgeloos door het leven te fietsen. Al meer dan 100.000 fietsers gingen je voor. Ook benieuwd?
Belgien
- info@veloci.be
- veloci.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Service
Bij aankoop gekozen voor 1 gratis onderhoud. Na 6 mnd kwamen ze en moesten we betalen. Dat geldde niet meer ?!! Voor die prijs v 2500 eu koop ik alleen nog in een bestaande winkel. Service is niks !!!
Ik probeer al enkele weken contact op…
Ik probeer al enkele weken contact op te nemen langst alle wegen telefonisch, whatsapp, mail, via mybizbike maar ik kan geen contact krijgen dit is onze 5 de fiets die wij aankopen nooit geen probleem gehad .
Maar nu is het echt niet normaal zelf nog geen mail terug gekregen.
Wat is er aan de hand ????
Deze fiets heeft mij 2799€ gekost dus ik wil wel wat service
Gekocht in mei, en einde september 2200 km gereden.
Ik was 76 en het begon wat lastig te worden met mijn mechanische fiets, maar welke elektrische kopen? Ben dus in de buurt naar een demo van Veloci gegaan waar ik ook mocht proefrijden op verschillende fietsen. Ik was meteen verkocht en hij dus ook! Dat was begin mei, het is nu einde september en ik fietste er 2200 km mee, zag ik gisteren. Zalig! Bij de levering kreeg ik alle uitleg, en de dag erop was ik weg. Perfect! Ik rij gewoonlijk op ECO, maar wordt het wat moeizaam, dan ga ik vlot over naar sterkere ondersteuning. Ik heb die batterij voor 150km genomen, maar ik doe er meer mee, tot 180 km! Wat een geruststelling wanneer ik ga voor een ritje van 110 km, zoals onlangs van Tongeren naar Eindhoven. Ik kan me gewoon geen betere fiets inbeelden.

Ik heb een fiets van Veloci sinds 2018
Ik heb een fiets van Veloci sinds 2018
Er staan 6000 km op de teller. Batterij was aan vernieuwing toe. Kon ik afhalen in de shop in Mortsel. Dan moest er ook een groot onderhoud gebeuren en een afspraak werd gemaakt. Technieker kwam op het afgesproken tijdstip en heeft mijn fiets bijna terug als nieuw gemaakt voor een redelijke aanvaardbare prijs.
Dus ik ben tevreden

Antwort von Veloci
Deze morgen langsgegaan in de fysieke…
geholpen werd door een zeer vriendelijke dame van de klantendienst die me onmiddellijk door de nodige administratie hielp. Ook moest ik niet nodeloos lang wachten. Een oprechte aanrader!

Topfiets
Topfiets. Superleuke testdag met veel uitleg en proefrit mogelijkheden.

Tevreden over Veloci.
2 fietsen correct en snel geleverd en gemonteerd met de nodige uitleg. Goede prijs/kwaliteit service!

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding, goede service

Gerant in Aalst = topkerel
We kochten onze vierde en vijfde veloci fiets in de shop in Aalst.Sieben stond ons te woord en die man is goud waard en een levende reclame voor het merk. Niet de traditionele verkooppraatjes, maar degelijke uitleg en advies. Hij drong ons zeker niet het duurste model op maar adviseerde met duidelijke kennis van zaken. Wij kochten 2 Go fietsen en lieten ze in Aalst leveren. Hij stelde van beide fietsen de ondersteuning volgens onze verlangens aan. Nu moeten de fietsen nog getest worden natuurlijk. Het enige minpuntje dat we tijdens de testrit vast stelden was het zadel dat minder kwalitatief is dan de originele zadels van onze vorige veloci fietsen. Ik heb dan zelf de zadels verwisseld. We kijken uit naar ons eerste tripje!….

Antwort von Veloci
Ik heb al 2 electrisse fietsen gehad en…
Ik heb al 2 electrisse fietsen gehad en nu de Veloci is veruit de beste fiets en ook de veiligste en vlugste , het is een plezier om ermee te fietsen en een super goede uitleg bij de levering , ik ben tevreden

Antwort von Veloci
Betaalbare kwaliteit, prima fiets , moderne onderdelen , het kan bij Veloci en desnoods weten de techniekers je snel te vinden..
2 x Veloci fiets en nu +16000 km in de wielen. Model Diamond 1500 eur/stuk en afgeleverd op 9/2022. Sindsdien niks te klagen, wel genieten en zowaar een besmettelijk merk. Vrienden verkochten hun recent ''nl merk" en stapten in bij Veloci gevolgd door anderen en met zijn allen tevreden. Vooral de "loop" van de fiets was veruit de reden van het verkassen naar Veloci.

Correcte en vriendelijke aanpak
Ik moest niet al te lang wachten voor een afspraak. Er werd rekening gehouden met mijn vraag op welk moment van de dag de fietsenhersteller zou langskomen. De technieker was zeer vriendelijk, correct en beantwoordde mijn vragen. Kortom: een zeer goede ervaring!

Boven verwachting!
Bij de aankoop was de prijs voor mij doorslaggevend. Maar de fiets is nu een jaar oud en bevalt uitstekend. Ik had speciale wensen wat betreft de ondersteuning en de fiets werd daar prima op afgesteld. Het is een lichte fiets, die ook zonder ondersteuning niet zwaar trapt.

Antwort von Veloci
Zeer trage en onbetrouwbare levering
Ik kocht een fiets met de duidelijke eis dat ze geleverd moest worden voor een bepaalde datum. De aanschaf was ruim op tijd, maar de levering werd steeds uitgesteld. Geen klantvriendelijkheid, het leek alsof ze geen fietsen wilden verkopen.

Antwort von Veloci
Prijs/kwaliteit van de fietsen is naar…
Prijs/kwaliteit van de fietsen is naar mijn mening zeer goed.
Mijn echtgenote en ik rijden elk nu bijna 4 jaar met Veloci fietsen zonder enig probleem.
Uitstekende service aan huis.
Vriendelijke en bekwame techniekers.
Een aanrader zou ik zeggen.

Veloci fietsen
Het is een degelijke fiets voor een scherpe prijs , ik heb een paar kleinig heden gehad aan de fiets ,maar die zijn ,met de service aan huis volledig weg gewerkt , de service aan huis krijg je nog niet bij bekende merken top bedrijf !

Antwort von Veloci
De fietsen zijn zeer kwalitatief
De fietsen zijn zeer kwalitatief. Ik heb intussen al 4 jaar een elektrische damesstadsfiets, en daar mankeert nog niets aan. Service aan huis gaat heel vlot, vriendelijke mensen. Binnenkort wordt er een nieuwe veloci longtail gekocht en ik zie er al naar uit om ook met deze fiets nog vele jaren te rijden!

Antwort von Veloci
Aankoop van een Veloci Solid Plus fiets.
Enkele weken terug heb ik de Veloci Solid Plus fiets gekocht. Prijs/kwaliteit ok. Geweldige fiets om mee te rijden. Ook de aankoop liep vlot in de Winkel van Aalst.
Vriendelijke bediening en ook de levering aan huis liep heel vlot met een degelijke uitleg. Heel tevreden met mijn aankoop!

Antwort von Veloci
Hier heb ik recent mijn tweede fiets…
Hier heb ik recent mijn tweede fiets gekocht .
Ik was zeer tevreden met mijn eerste ervaring en deze
tevredenheid is er nu weer. Ik blijf wel altijd vergelijken met andere aanbiedingen op regelmatige basis.Tot nu toe vind ik geen betere prijs kwaliteit voor deze fiets.
Hopelijk blijft dit in de toekomst duren !!

prijs -kwaliteit niks beter
prijs -kwaliteit niks beter

Antwort von Veloci
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.