AOF Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

AOF Vejle - Dejligt sted. Ny renoverede lokaler, hvor det er dejligt at være. Perfekt beliggenhed, og parkering lige ved døren. Masser af gode tilbud. Jeg spiller klaver ved underviser Ulrika Kjær. 5... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var til et massagekursus i Sydjylland. Virkelig virkelig godt kursus til prisen!! Meget sød underviser. Lokalerne i Sydjylland var fine. De var lidt små, men helt fine til formålet - og der... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var på weekendkursus i slægtsforskning. Vi havde en virkelig dedikeret og dygtig underviser, der både udbredte sin viden og samtidig forstod at lytte og imødekomme den enkeltes behov. Vi var et... Mehr ansehen

1. Abendschule
  2. Erwachsenenbildungsstätte
  3. Sprachschule

Vom Unternehmen geschrieben

AOF (Arbejdernes Op­lys­nings­for­bund) er en sammenslutning af lokale afdelinger, som gennemfører kurser, kul­tu­rar­ran­ge­men­ter og ud­dan­nel­ses­ak­ti­vi­te­ter i hele landet. Formålet er at sprede viden og forståelse om vores samfund og kultur og gøre danskerne til aktive medborgere. Formålet er også at udbrede demokrati i Danmark med udgangspunkt i viden, udvikling og samvær. Disse formål har AOF udfyldt siden 1924 med folkeoplysende aktiviteter i form af aftenskole og voksen- og ef­ter­ud­dan­nel­se. Hver uge bliver tusindvis af danskere på vores aftenskoler klogere på alt fra fransk sprog og syning til yoga og vegansk madlavning. Samtidig modtager mange andre voksne undervisning i almene kompetencer hos AOF, så de fx kan lære at læse, regne og bruge IT i deres hverdag. AOF's målgruppe er bred, men uanset hvad der undervises i, så tager vi udgangspunkt i den folkeoplysende tradition, hvor vi møder borgeren, hvor de er.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

344 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fagligt kvalificeret underviser

Fagligt kvalificeret underviser som i tilgift hertil sørger for en god stemning på holdet

28. Mai 2026

Antwort von AOF

Hej Lone. Tak for din fine anmeldelse. Skønt med god undervisning og god stemning. Fortsæt god sommer 😊

Godt udvalg af kurser

Godt udvalg af kurser. Godt organiseret med tilstrækkelig information.

2. Juli 2026

Antwort von AOF

Hej MA. Tak for din pæne anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har været glad for det hele 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

AOF i Kastrup er en drøm

29. Juni 2026

Antwort von AOF

Hej Marie. Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du har haft gode oplevelser. På gensyn😊

God service.

God service.
Inspirerende og lærerige kurser.
Dygtige undervisere.

26. Juni 2026

Hej Emina. Tak for din anmeldelse. Det er superdejligt at høre. God sommer! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

AOF har kurser for enhver med…

AOF har kurser for enhver med kompetente undervisere.

25. Juni 2026

Antwort von AOF

Hej Christian. Tak for din anmeldelse. Det er superdejligt at høre, at du er tilfreds med vores univers! God sommer 😊

Dygtig instruktør til yoga

Dygtig instruktør til yoga
Fås nok ikke bedre.
Tak Rosa

Antwort von AOF

Hej BS. Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du har været glad for det! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget glad for mit yoga hold…

Jeg er meget glad for mit yoga hold øsamt de foredrag, jeg har deltaget i

25. Juni 2026

Antwort von AOF

Hej. Tak for din pæne anmeldelse. Det er vi glade for at høre😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A very welcoming course with a lovely…

A very welcoming course with a lovely teacher in a nice environment. Will be back again!

23. Juni 2026

Antwort von AOF

Hey Esther. Thank you very much for your review. Great to hear that you are happy with the instructors and the overall experience. See you again soon😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk pilates og mindfulness!

Gry er en sød og dygtig underviser i pilates og mindfulness. Jeg har været meget glad for at gå til det i Hørsholm.

23. Juni 2026

Antwort von AOF

Hej Bettine. Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du har glad for det. På gensyn 😊

Underviser i ChatGpt / AI

Underviser i ChatGpt / AI - Anita var formidabel. Meget højt niveau.

14. Juni 2026

Antwort von AOF

Hej Nicolai. Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du har været glad og tilfreds med undervisningen 😊

Dejlig atmosfære!

Dejlig atmosfære!

21. Juni 2026

Hej Maria. Tak for din anmeldelse. Det er dejlig at høre!😊

Varmtvandstræning

Varmtvandstræning er uundværlig for min gigt

12. Juni 2026

Antwort von AOF

Hej Lis. Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at træningen hjælper - forsat god fornøjelse😊

God undervisning

God undervisning, kan varmt anbefales

17. Juni 2026

Hej Jonna. Tak for din pæne anmeldelse. Det er vi glade for at høre😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været på yoga hold for…

Jeg har været på yoga hold for problemer med nakke og ryg, og det kan stærkt anbefales. Alletiders underviser

Antwort von AOF

Hej Liss. Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at det har givet pote. På gensyn! 😊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Da Malene blev syg

Da Malene blev syg, var der nærmest ikke nogen der vidste det, men kunne ikke få noget information, nu står vi så uden at vide om vi kan fortsætte næste sæson, det er godt nok mega ærgerligt når man nu er så glad for at gå til varmt vandtræning

13. Mai 2026

Antwort von AOF

Hej Walther. Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har oplevet usikkerhed omkring holdets fremtid og manglende information. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når man er glad for sin aktivitet og gerne vil vide, hvad der skal ske fremadrettet.

Vi tager din feedback med videre.

Beliggenhed

Beliggenhed. Kursussted i min by! Muligt at komme til aktivitet på cykel.

Hej Elin. Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre! 😊

Den bedste motion med den bedste lærer
Og altid hurtigt svar fra AOF I Roskilde

16. Juni 2026

Antwort von AOF

Hej Lise-Lotte. Tak for din anmeldelse. Det er dejlig at høre, at du har haft en all-around god oplevelse😊

De bedste hilsner fra Jens \\ AOF Danmark

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr