Ik kocht een gazelle, ze gaven me super veel advies en toen de fiets er was gaven ze ook veel uitleg over de fiets, ze namen echt hun tijd voor mij, heel vriendelijk, ik ben tevreden
Professionele houding van de balie-dame in het fietsatelier. Deze dame kon op zeer rustige en professionele wijze een wat misnoegde klant verder helpen afgelopen woensdag. Ik hoorde en zag het gebeu... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bike Republic – wij helpen iedereen op de fiets Bike Republic is een Belgische fietsenspecialist met meer dan 40 vestigingen, gedreven door één duidelijke passie: mensen met plezier en vertrouwen laten fietsen. Iedereen is welkom voor persoonlijk advies op maat, afgestemd op wat jij écht nodig hebt. Van kinderfietsen tot e‑bikes, van bakfietsen en longtails tot sportieve modellen en aangepaste mobiliteitsoplossingen — voor elke fietser en elk verhaal is er een oplossing. Kies je voor een e‑bike, dan geniet je bovendien van extra gemoedsrust dankzij een servicepakket met aanvullende diensten, waaronder één jaar gratis diefstalverzekering. In onze ateliers en servicepunten kan je terecht voor onderhoud en herstellingen, ongeacht waar je je fiets hebt gekocht. Ervaren technici gaan met zorg en vakkennis aan de slag, zodat jij veilig, vlot en zorgeloos kan blijven fietsen.
Tramstraat 63, 9052, Zwijnaarde, Belgien
- 093941390
- customercare@bikerepublic.be
- www.bikerepublic.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 44 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Nieuwe electrische mtb Buls gekocht met direct probleem aan vork dat niet wordt opgelost bij Bike Republiek.
Nieuwe electrische mtb Buls gekocht voor mijn vrouw 60+ bij bike republiek Retie.
Vanaf eerste rit al vet aan de voorste vering. Fiets terug en kreeg te horen dat dit normaal is en na een tijdje weg gaat. Probleem blijft aan houden terug binnen geweest met zelfde uitleg dat het normaal is dat vork vet afgeeft. Fiets later terug binnen voor onderhoud en weer aangehaald dat vork blijft lekken. Maar weer een antwoord dat er geen probleem is aan de vering . Nu begint de vork te kraken en knotsen. Nieuwe Fiets is drie maal binnen geweest en ga nu voor de vierde keer hem terug binnen doen en ga waarschijnlijk weer hetzelfde antwoord krijgen.
Het is niet aangenaam rijden met deze knotsende vering.
Bikerepubliek Retie blijft bij hun uitleg dat er niets aan de hand is aan de vering.
Rijden met problemen aan de vork kan een gevaar zijn met ongeval tot gevolg.
Garantie, service en verantwoordelijkheid Bij Bike republiek Retie is geen ster waardig
Beste fietswinkel in Beveren op dit moment
Zelfs voor zoiets als een simpele kapotte band konden we direct binnen springen en waren we op een half uur geholpen. Personeel is altijd vriendelijk, ook in eerdere aankopen of problemen, en dit evengoed met fietsen die je daar niet gekocht hebt! Qua fietsenwinkel in Beveren en omstreken is dit op dit moment zowat het beste dat je kan vinden.
Ik kocht een gazelle
Zeer vriendelijk en hulpvaardig
Zeer vriendelijk en hulpvaardig
Ik koop een tweetal weken terug een…
Ik koop een tweetal weken terug een fiets, onverwachts in de winkel.
Er werd eigenlijk weinig uitleg gegeven, waarschijnlijk omdat het van hun kant ook niet echt werd verwacht dat ik een fiets zou kopen.
Ook een proefrit werd gemaakt zonder uitleg en zonder het elektrische deel van de fiets aan te zetten. Dus super onprofessioneel…
Er werd ook niet meegedeeld wat de levertijd zou kunnen zijn, daarvoor heb ik vorige week zelf voor moeten bellen.
Eind volgende week zou ik hem kunnen halen, zeiden ze.
Dan eindelijk vandaag (donderdag) delen ze mee dat ik de fiets mag komen ophalen. Maar alle data is vol, dus wordt de levertijd eigenlijk met een week verlengd. Ik vind dit echt super onprofessioneel, ik wil de fiets eigenlijk al niet meer via deze firma…
Ik heb zo’n ontzettende spijt van mijn aankoop. Had hem beter bij decathlon gekocht…
Top serive van de persoon aan de balie
Top serive van de persoon aan de balie
Was mijn fiets 's morgens vergeten…
Was mijn fiets 's morgens vergeten binnen te brengen, maar hebben mij toch nog goed en vriendelijk geholpen.
Top ervaring
Vriendelijke bediening, goede service, fiets perfect terug!
Heel toegankelijke winkel en de sfeer die er heerst is positief en geeft vertrouwen.
Bestelling specifieke onderdelen voor mijn fiets,de manier waarop dit werd opgelost (en gevonden) is top kwa klantvriendelijkheid EN ondersteunt door stielkennis + goesting om het samen op te lossen.
mijn zoontje van 6 jaar kreeg zijn…
mijn zoontje van 6 jaar kreeg zijn eerste grote fiets en in de winkel hebben ze hem zeer goed geholpen en laten proberen. ook bij de keuze van de kleur, opties hebben ze op een leuke manier betrokken zodat hij nog trotser was. Bij afhaling stond fiets mooi opgesteld klaar met een grote zak met zijn naam erop geschreven.
Goede ervaring
Vriendelijk, onderlegd personeel en goede keuze aan fietsen en fietsonderdelen
personnelle très professionnel
personnelle très professionnel et un contacte très amicale, ont a l'impression de passer chez un ami
goeie service
snel geholpen, vriendelijke mensen, fiets snel geleverd
Altijd super vriendelijk en vlot…
Altijd super vriendelijk en vlot geholpen, advies op maat en geen vraag is te veel
Veiligheid op de eerste plaats.
Steeds goede service, vriendelijk. Men heeft uiterst veel
belang voor de veiligheid van de fiets. Tevreden klant.
Goede en zeer vriendelijke service
Goede en zeer vriendelijke service , bij aankoop elektrische fiets . Goede en zeer vriendelijke info gekregen door verkoper Ryan . Niks was er teveel aan .Een aanrader !
Probleem met spatbord vooraan
Opium via o2o in leasing.
Fiets van 11.000 EUR
Na 2 maanden gebruik rammelt het spatbord vooraan zo hard dat iedereen mij op 500 meter ver hoort aankomen.
Volgens verschillende forums blijkbaar een probleem dat regelmatig bij Opium opduikt.
Voor het vastzetten van een spatbord wordt bijna 50 EUR aangerekend en meegedeeld dat spatborden niet onder fabrieksgarantie vallen??? En wat met de wettelijke garantie van Bike Republic zelf???
1,5 maand na de "herstelling" manifesteert het probleem zich opnieuw...

Antwort von Bike Republic
Ik ben klant in Sint-Pieters-Leeuw.
Ik ben klant in Sint-Pieters-Leeuw.
Heel goede service en uitleg.
Vriendelijke medewerkers. Top!
Ervaren en enthousiaste medewerkers.
Ervaren en enthousiaste medewerkers.
Gemaakte afspraken volledig en correct afgehandeld.
Ze maken tijd voor jou....100% tevreden.
Zeer goede service
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.