Bike Republic Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enorm vriendelijk personeel dat naar je problemen luistert. Na de afspraak een paar dagen geleden de fiets binnengebracht 's morgens en rond 13 u kon ik hem reeds afhalen... De fiets is nagekeken e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel veel deskundige uitleg, kans om uitgebreide proefrit te maken en snelheid van levering met ook nog eens heel wat extra's en ook hier nog eens uitleg. Combinatie met e-flow app is ook super.

1. Fahrradgeschäft
  2. Fahrradwerkstatt
  3. Straßenradfahren

Vom Unternehmen geschrieben

Bike Republic – wij helpen iedereen op de fiets Bike Republic is een Belgische fietsenspecialist met meer dan 40 vestigingen, gedreven door één duidelijke passie: mensen met plezier en vertrouwen laten fietsen. Iedereen is welkom voor persoonlijk advies op maat, afgestemd op wat jij écht nodig hebt. Van kinderfietsen tot e‑bikes, van bakfietsen en longtails tot sportieve modellen en aangepaste mobiliteitsoplossingen — voor elke fietser en elk verhaal is er een oplossing. Kies je voor een e‑bike, dan geniet je bovendien van extra gemoedsrust dankzij een servicepakket met aanvullende diensten, waaronder één jaar gratis diefstalverzekering. In onze ateliers en servicepunten kan je terecht voor onderhoud en herstellingen, ongeacht waar je je fiets hebt gekocht. Ervaren technici gaan met zorg en vakkennis aan de slag, zodat jij veilig, vlot en zorgeloos kan blijven fietsen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

398 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Antwerpen Zuid

Antwerpen Zuid: deskundig advies, zeer vriendelijk en goede prijs/kwaliteit. Meer dan tevreden!

Antwort von Bike Republic

Wat leuk. Dankjewel voor de positieve feedback.👍

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onderhoud bij bike republic laat te wensen over

3 weken geleden bracht ik mijn gravelbike, die ik daar gekocht heb, binnen voor onderhoud. Ik werd gebeld dat ketting en cassette vervangen moesten worden, waardoor hij langer ging blijven. Een week later kreeg ik nog geen bericht, ik bel zelf en ze zeiden dat ze aan het wachten waren op de ketting. Vandaag, 3 weken na binnenbrengen fiets, bel ik opnieuw, en nu krijg ik door iemand in gebrekkig Nederlands te horen dat ze op een voorderailleur wachten. Ik heb dit nog nooit meegemaakt bij andere fietswinkels waar ik klant was, en had wel een beter service verwacht van een grote keten. Cliëntvriedelijkheid bij aankoop van een fiets is zeer goed, voor onderhoud en herstellingen is het heel wat minder.

Antwort von Bike Republic

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons te lezen dat de herstelling langer heeft geduurd dan u had verwacht.

Ik heb uw dossier even nagekeken en vastgesteld dat er meerdere slijtageonderdelen vervangen moesten worden. Dat wijst uiteraard op een fiets die intensief gebruikt wordt, wat alleen maar positief is. Bij dergelijke herstellingen zijn echter vaak verschillende onderdelen nodig uit uiteenlopende productlijnen en van verschillende leveranciers. Daardoor is het helaas niet mogelijk om elk specifiek onderdeel permanent op voorraad te hebben en moeten bepaalde wisselstukken besteld worden.

We begrijpen dat de wachttijd frustrerend kan zijn. De reden waarom we niet telkens onmiddellijk contact opnemen, is omdat we graag eerst zicht hebben op de levering van alle benodigde onderdelen. Pas dan kunnen we een realistische inschatting geven van wanneer de herstelling volledig afgerond zal zijn.
Dat neemt niet weg dat we begrijpen dat u tussentijds graag beter geïnformeerd was geweest. We nemen deze opmerking zeker mee om onze communicatie tijdens herstellingen verder te verbeteren.

Bedankt voor uw begrip en voor het delen van uw ervaring.

Enorm vriendelijk personeel

De fiets is nagekeken en heeft zelfs een wasbeurt gekregen, top!
Ik ben tevreden en ben ook blij dat het heel dicht bij mij in de buurt is...

Mooie feedback. Dank u daarvoor. Dit is leuk om te lezen. 👌👍

Heel veel deskundige uitleg

12. Juli 2026

Dankjewel voor jouw positieve feedback. Dit lezen we graag. 🤩🤩👍

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nieuwe electrische mtb Buls gekocht met direct probleem aan vork dat niet wordt opgelost bij Bike Republiek.

Nieuwe electrische mtb Buls gekocht voor mijn vrouw 60+ bij bike republiek Retie.
Vanaf eerste rit al vet aan de voorste vering. Fiets terug en kreeg te horen dat dit normaal is en na een tijdje weg gaat. Probleem blijft aan houden terug binnen geweest met zelfde uitleg dat het normaal is dat vork vet afgeeft. Fiets later terug binnen voor onderhoud en weer aangehaald dat vork blijft lekken. Maar weer een antwoord dat er geen probleem is aan de vering . Nu begint de vork te kraken en knotsen. Nieuwe Fiets is drie maal binnen geweest en ga nu voor de vierde keer hem terug binnen doen en ga waarschijnlijk weer hetzelfde antwoord krijgen.
Het is niet aangenaam rijden met deze knotsende vering.
Bikerepubliek Retie blijft bij hun uitleg dat er niets aan de hand is aan de vering.
Rijden met problemen aan de vork kan een gevaar zijn met ongeval tot gevolg.
Garantie, service en verantwoordelijkheid Bij Bike republiek Retie is geen ster waardig

27. Jänner 2026

Antwort von Bike Republic

We begrijpen dat dit bijzonder vervelend is en dat u zich zorgen maakt wanneer u het gevoel heeft dat er iets niet in orde is met de voorvork van uw fiets.

Ik heb vernomen dat er ondertussen een nieuwe afspraak werd ingepland in ons atelier zodat onze techniekers de voorvork opnieuw en grondig kunnen onderzoeken. We willen het probleem uiteraard correct beoordelen en, indien nodig, een passende oplossing voorzien.

Ik wil wel meegeven dat deze mountainbike uitgerust is met een basisvoorvork. Dit type vering doet waarvoor het ontworpen is, maar u mag hiervan niet dezelfde soepelheid, afwerking en prestaties verwachten als van de meer hoogwaardige voorvorken die op duurdere mountainbikes worden gemonteerd.

Dat neemt uiteraard niet weg dat de voorvork correct moet functioneren. Daarom zullen onze techniekers dit tijdens uw volgende bezoek opnieuw zorgvuldig controleren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste fietswinkel in Beveren op dit moment

Zelfs voor zoiets als een simpele kapotte band konden we direct binnen springen en waren we op een half uur geholpen. Personeel is altijd vriendelijk, ook in eerdere aankopen of problemen, en dit evengoed met fietsen die je daar niet gekocht hebt! Qua fietsenwinkel in Beveren en omstreken is dit op dit moment zowat het beste dat je kan vinden.

10. Juli 2026

Antwort von Bike Republic

❤️ Wow! Wat een mooie woorden! Dankjewel voor deze positieve feedback.

Ik kocht een gazelle

Ik kocht een gazelle, ze gaven me super veel advies en toen de fiets er was gaven ze ook veel uitleg over de fiets, ze namen echt hun tijd voor mij, heel vriendelijk, ik ben tevreden

9. Juli 2026

Antwort von Bike Republic

Leuk om te lezen dat u blij bent van ons advies en onze service. Dankjewel voor deze positieve feedback. 👍🤩🤩

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik koop een tweetal weken terug een…

Ik koop een tweetal weken terug een fiets, onverwachts in de winkel.

Er werd eigenlijk weinig uitleg gegeven, waarschijnlijk omdat het van hun kant ook niet echt werd verwacht dat ik een fiets zou kopen.

Ook een proefrit werd gemaakt zonder uitleg en zonder het elektrische deel van de fiets aan te zetten. Dus super onprofessioneel…

Er werd ook niet meegedeeld wat de levertijd zou kunnen zijn, daarvoor heb ik vorige week zelf voor moeten bellen.
Eind volgende week zou ik hem kunnen halen, zeiden ze.

Dan eindelijk vandaag (donderdag) delen ze mee dat ik de fiets mag komen ophalen. Maar alle data is vol, dus wordt de levertijd eigenlijk met een week verlengd. Ik vind dit echt super onprofessioneel, ik wil de fiets eigenlijk al niet meer via deze firma…

Ik heb zo’n ontzettende spijt van mijn aankoop. Had hem beter bij decathlon gekocht…

9. Juli 2026

Antwort von Bike Republic

Bedankt voor uw feedback.
Het spijt ons oprecht te lezen dat uw aankoopervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dit is uiteraard niet de koopbeleving waar wij voor staan, waarvoor onze excuses.

We begrijpen uw frustratie rond de communicatie en de levering. Toch willen we graag meegeven dat een levertermijn van 2 à 3 weken voor een nieuwe fiets zeker niet uitzonderlijk is en zelfs eerder aan de korte kant binnen de sector.

Wat betreft de afspraak voor de aflevering: onze montageplanning laat het niet altijd toe om een fiets onmiddellijk tussen te nemen. Dit komt omdat we bewust kiezen voor een grondige en kwalitatieve afwerking van elke fiets, eerder dan te focussen op het aantal montages dat we kunnen uitvoeren. Zo willen we er zeker van zijn dat elke klant een perfect afgemonteerde en rijklare fiets ontvangt.

Desondanks begrijpen we dat de communicatie hierover duidelijker had gekund en nemen we uw opmerkingen ter harte om onze service verder te verbeteren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Was mijn fiets 's morgens vergeten…

Was mijn fiets 's morgens vergeten binnen te brengen, maar hebben mij toch nog goed en vriendelijk geholpen.

7. Juli 2026

Antwort von Bike Republic

Iedereen vergeet wel al is iets 😉. Blij te lezen dat ze jou in de winkel toch nog hebben kunnen helpen. Dankjewel voor de appreciatie en jouw positieve feedback. 👌🤩🤩

Top ervaring

Vriendelijke bediening, goede service, fiets perfect terug!

7. Juli 2026

Top! Dankjewel voor de positieve feedback. 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel toegankelijke winkel en de sfeer die er heerst is positief en geeft vertrouwen.

Bestelling specifieke onderdelen voor mijn fiets,de manier waarop dit werd opgelost (en gevonden) is top kwa klantvriendelijkheid EN ondersteunt door stielkennis + goesting om het samen op te lossen.

19. Juni 2026

Antwort von Bike Republic

Dankjewel voor uw positieve feedback. Blij te lezen dat u de vriendelijkheid en kennis van het team weet te waarderen. 👍🤩🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

mijn zoontje van 6 jaar kreeg zijn…

mijn zoontje van 6 jaar kreeg zijn eerste grote fiets en in de winkel hebben ze hem zeer goed geholpen en laten proberen. ook bij de keuze van de kleur, opties hebben ze op een leuke manier betrokken zodat hij nog trotser was. Bij afhaling stond fiets mooi opgesteld klaar met een grote zak met zijn naam erop geschreven.

Antwort von Bike Republic

Wat leuk dit te lezen! Dit doet het team plezier! Dankjewel voor je positieve feedback 🤩🤩

Goede ervaring

Vriendelijk, onderlegd personeel en goede keuze aan fietsen en fietsonderdelen

27. Juni 2026

Antwort von Bike Republic

👌Dankjewel voor de positieve feedback.

personnelle très professionnel

personnelle très professionnel et un contacte très amicale, ont a l'impression de passer chez un ami

25. Juni 2026

Merci beaucoup pour votre superbe avis ! 🤩
Nous sommes ravis d’apprendre que notre accueil et notre service vous ont donné l’impression de rendre visite à un ami. Votre confiance et votre gentillesse nous font extrêmement plaisir.
Au plaisir de vous revoir bientôt ! 😊

goeie service

snel geholpen, vriendelijke mensen, fiets snel geleverd

🤩🤩 Top!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd super vriendelijk en vlot…

Altijd super vriendelijk en vlot geholpen, advies op maat en geen vraag is te veel

Antwort von Bike Republic

❤️ Wat leuk om deze positieve feedback te lezen. Dankjewel!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr