Raven Hengelsport - Rijen Bewertungen 248

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Mary Zeldenrustlaan, 20, 5122 CE Rijen, Noord-Brabant, NL

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Deze zaak heeft aan een onbekende mijn betaald en gereserveerd siervuurwerkpakket meegegeven(zeggen ze) zonder fatsoenlijk deze jatter te checken. Raven zou mij vandaag nog bellen, uiteraard ook ni... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor het eerst bij Raven hengelsport online iets gekocht. En de volgende dag had ik het meteen in huis dus voor al mijn zoon zijn vis spullen zal ik altijd bij deze betrouwbare online schop mijn spu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Besteld via de website ging top! Snel geleverd ook! Afgelopen week ook in de winkel in Rijen geweest. Fijn personeel en goed geholpen.

1. Fachhandel für Angelköder
  2. Campingausrüster
  3. Angelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Raven Hengelsport in Rijen (vlak bij onze oude hengelsport winkel in Tilburg) is dé winkel voor de sportvisser uit het zuiden van Nederland en België. Op deze centraal gelegen locatie kunnen wij de klant nog beter bedienen, en tonen we voor het eerst de compleet vernieuwde huisstijl. De grote en ruim opgezette winkel is een waar paradijs vol met prachtige visspullen. Test hier aan onze fishfinders en sonar "Bar" de nieuwste apparatuur, hier Staan op het moment ongeveer 25 modellen die je kan zien en testen. Voor de witvisser hebben wij een vastestokken plateau waar je modellen tot 16 meter kan bewonderen. Er is iij een ruime keuze opgezet in zitsystemen van feederstoelen tot complete plateaus. We hebben iets voor iedereen. Ben je op zoek naar een nieuwe karpertent, vishengel, vismolen, aas of voer? Dus voor hengelsport in de regio Tilburg moet je bij onze winkel in Rijen zijn!

• Mary Zeldenrustlaan, 20, 5122 CE, Rijen, Noord-Brabant, Niederlande

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is de eerste keer dat ik hier bij u…

Het is de eerste keer dat ik hier bij u iets besteld heb, moet zeggen dat het op een zeer snelle en correcte manier alle netjes verwerkt en afgehandeld is , besteld en de andere dag al thuis, geweldig. Raad het iedereen aan om hier zaken te doen bij dit bedrijf.
Een voorspoedig nieuwjaar gewenst.
Nico Damen

27. Dezember 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

gehengeld , géén beet

Raven zou mij vandaag nog bellen, uiteraard ook niet gedaan. Niet netjes om het maar heel netjes te zeggen.
Update 31 dec : Raven belt, er ligt alsnog een pakket klaar voor afhaal.
⭐️ erbij

29. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

dag,

dag,
de bestelling was in orde, zoals altijd.
we hebben enkele dagen moeten wachten maar dit kwam door de drukte de black fridy en de sint,,
groeten danny

6. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Raven hengelsport is de Beste!!!!!!

Voor het eerst bij Raven hengelsport online iets gekocht.
En de volgende dag had ik het meteen in huis dus voor al mijn zoon zijn vis spullen zal ik altijd bij deze betrouwbare online schop mijn spullen blijven bestellen
Raven hengelsport hartstikke bedankt voor jullie fijne medewerking.

5. Dezember 2022

Website en winkel

25. November 2022

goede service

Kwaliteit visspullen en ruim assortiment in een mooie ruime winkel met klantvriendelijke en ervaren personeel die je graag helpen met professioneel advies op de vragen die je hebt

2. September 2022

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, en verrekte goed spul, eos fox molen een genot om mee te vissen, winkel is zeer groot, hele brede sortering, je moet altijd wel kunnen slagen. Advies behoefde ik niet, maar hoorde wel dat klanten attend geholpen werden. Wat ik zelf heel belangrijk vind, parkeergelegenheid, die is daar voldoende aanwezig, kortom de winkel is een aanrader voor de liefhebbers. Ps maak lijstje wat je nodig heb, daar is zoveel te zien dat ik zelf de helft vergeten ben,

4. November 2022

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr