Rull.se Bewertungen 3 864

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Snabb leverans. Första intrycket kändes lovande, men det vände när jag provade den. Otroligt mycket svagare än vår förra scooter, dock ett annat märke men med "samma" styrka och likadant batteri. Tro... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vid första leveransen så blev jag besviken då jag öppnade paketet och detsamma bara innehöll en sadel men ingen cykel. Ingen information om att det skulle levereras i två paket och att det skulle kom... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reservdelen i form av batteriet jag sökte fanns trots att elsparkcykeln börjar bli till åren. Funderade ett tag att köpa en ny istället men samtidigt så kändes det dumt då resten än så länge är helt.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snabb leverans på en och bra kvalitet på elkicken. Min uppfattning av affären, leverans och produkten är *****(5/5) och det var till min dotter som jag beställde el kicken och hon är super nöjd!... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Hobbygeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Sedan starten 2005 har vi varit Sveriges största butik för elfordon utav alla dess slag, elscooters, elbilar för barn, hoverboards, elcyklar, vi har allt! När du handlar hos oss kan du vara säker på att få roliga och säkra produkter till marknadens bästa priser! Utöver det är det alltid vår målsättning att leverera en kundservice i världsklass! Vi ser fram emot att höra från dig!

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

3864 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Sprachen

Bra podukter

26. Dezember 2025

Hejsan Monika,

Tack för det fina omdömet!
Kul att höra att leveransen gick snabbt. Vi hoppas att du fortsätter vara nöjd framöver.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag skulle inte rekommendera det

Jag skulle inte rekommendera det, beställde en gång och aldrig igen.

28. November 2025

Tack för din feedback.

Tråkigt och höra att er upplevelse med Beamer i4 inte motsvarade förväntningarna. Vi strävar alltid efter hög kvalitet och gott kundbemötande, och tar dina synpunkter på allvar.
Om du vill kan du kontakta oss på info@rull.se så kan vi ser över ert ärende om någonting verkar gått fel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans. Fyrhjuling har varit barnets dröm och nu kan hon köra och njuta av roliga upplevelser.

5. Oktober 2025

Hejsan Danuta,

Tack för det fina omdömet!

Så roligt att höra att fyrhjulingen blev en dröm som gick i uppfyllelse och att barnet kan njuta av roliga stunder. Vi hoppas ni fortsätter ha glädje av den framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och bra kvalitet!

Snabb leverans och bra kvalitet!

20. Dezember 2025

Hejsan Magnus,

Tack för det fina omdömet!
Kul att höra att både leveransen gick snabbt och att du är nöjd med kvaliteten. Vi hoppas att du fortsätter vara nöjd framöver.

Punka på bak däcket

Punka på bak däcket . Ingen återkoppling från butik.

20. Dezember 2025

Tack för din feedback.
Vi beklagar att det uppstod punktering på bakdäcket på scootern. En ny slang kommer att skickas till dig så att problemet kan åtgärdas och ni har fått informationen via mejl.

Vi hoppas att scootern snart är i full funktion igen.

Otroligt snabbt jobbat

Otroligt snabbt jobbat, åkt kom nästa direkt

18. Dezember 2025

Hejsan Magnus,

Tack för det fina omdömet!

Kul att höra att allt gick snabbt och smidigt. Vi hoppas att du blir fortsatt nöjd framöver.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ordernumber 65146104y

Ordernumber 65146104

I read if i pay before 12 mostly will be shipped but no updates until now can i know if it will be sent by today or not

18. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hi Dany,
Thank you for your review.

We can see that your package has already been shipped, and a tracking link was sent to you via email. If you have not received the email, please contact us at info@rull.se, and we will resend the tracking link to you.

We hope you receive your package soon and that you are satisfied with your purchase.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, men kan inte ge omdömme om elsparkcykel då barnbarnet ska få den i julklapp.

1. Dezember 2025

Hejsan Christine,
Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt. Vi hoppas att elsparkcykeln blir en uppskattad julklapp till ditt barnbarn!

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb och enkel leverans efter köp

Snabb och enkel leverans efter köp. Bra priser

14. Dezember 2025

Hejsan Emma,
Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba och enkla leveransen samt våra priser.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Ni har NOLL kundservice

Ni har NOLL kundservice! Att ni har tid att skicka iväg sakerna samma dag men tar 5 dagar att svara på mail är under all kritik!

13. Dezember 2025

Antwort von Rull.se

Vi beklagar verkligen att du upplever vår kundservice som långsam.
Vi har just nu högt tryck i mejlkorgarna, vilket tyvärr gör att svarstiden blir längre än vanligt. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår service och hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse i framtiden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så dåligt kontakt när man har fått en…

Så dåligt kontakt när man har fått en vara som inte fungerat som den ska återkopplingen tar ju en evighet och ska tillägga att dom ber om information som man redan har gett till dom gör ju det ännu tydligare att dom inte ens läser vad man skickar nä första och sista gången man handlar där iallafall

27. November 2025

Hejsan Susanne,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi beklagar att du upplevt bristande återkoppling och att ärendet tagit längre tid än förväntat. Periodvis har vi ett högt tryck på supporten, vilket tyvärr kan påverka svarstiderna. Det är givetvis inte vår avsikt att upplevas som att vi inte tar del av den information som skickas in.
Vi ska självklart hjälpa er i ert ärende. Vi återkopplar er i ert ärende via mejlen så fort vi kan.

inget att klaga på.

7. Jänner 2025

Hejsan,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vad bra att höra att du inte har något att klaga på och att allt fungerade som förväntat. Vi uppskattar din återkoppling och hoppas att du fortsätter att vara nöjd framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leverans på 2 dagar från…

Leverans på 2 dagar från orderbekräftelse!

9. Dezember 2025

Hejsan Rebecca,

Stort tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd. Välkommen åter!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Inte riktigt som beskrivet

Snabb leverans. Men finns inga uppmärkningar på anslutningar som det stod i beskrivningen. Blir svårt att koppla in.

8. Dezember 2025

Hejsan Johan,

Tack för ditt omdöme!

Tråkigt att höra att produkten inte motsvarade beskrivningen gällande uppmärkningarna, men bra att leveransen gick snabbt. För att vi ska kunna hjälpa dig vidare och se till att inkopplingen blir korrekt ber vi dig att kontakta oss på info@rull.se, så hjälper vi dig att lösa problemet.

Tack och ha en fortsatt trevlig vecka!

Det var snabb leverans

Det var snabb leverans

23. November 2025

Hejsan Håkan,

Stort tack för ditt omdöme! Kul att höra att leveransen gick snabbt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden 😊

Dålig hemsida

Himla svårt och lång tid att komma i kontakt med supporten. När man har gjort det blir man bemött dåligt. Hjälper inte kunden, dyr leverans, lång leveranstid och dålig kvalite på deras elbilar.

7. Dezember 2025

Antwort von Rull.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi beklagar att du upplevt svårigheter att komma i kontakt med vår support och att bemötandet inte levt upp till dina förväntningar. Det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Periodvis har vi ett högt tryck på supporten, vilket kan påverka svarstiderna.

Gällande leverans, leveranstid och kvalitet hanteras dessa utifrån produktens storlek, vikt och val av fraktlösning, och information om detta framgår på hemsidan i samband med köp.
Du är välkommen att kontakta oss på info@rull.se om du vill att vi ser närmare på ditt ärende och vad som har inträffat.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Missvisande instruktioner / tvetydligt informationsmaterial, långa svarstider och undermåliga kontaktmöjligheter till ftg/Kundservice

Beställt och fått en elbil levererad. I instruktionsboken står att batteriet ska laddas 18 timmar, i en av två medföljande lösa pappersblanketterna anges att batteriet ska laddas 12 timmar, i medföljande blankett nr 2 står det 10-12 timmar. Samtlig information tydliggör att det är mycket VIKTIGT att ladda batteriet enligt anvisning särskild vid den första laddningen, annars kan det ta skada. Har ett födelsedagsbarn som väntar på att få köra bilen men det går inte att ringa kundtjänst att fråga vilken av de tre anvisningar som är den korrekta avseende laddning av batteriet. Fyllt i kontaktformulär på webbplatsen och mejlat men svar från företaget dröjer. Inget svar än så länge på den av ftg själv angivna missvisande informationen. Hade önskat snabbare återkoppling och enklare / smidigare kontaktvägar. Gått 5 dagar nu och helt omöjligt att nå företaget på annat sätt än via webbformulär/mejl. Resulterat i en mycket besviken liten kille som hade stora förväntningar.

11. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej GI!

Vi ser att vi varit i kontakt med dig gällande detta, och vi ber om ursäkt för förvirringen.
Detta ska nu vara åtgärdat.

Återkoppla till oss via ditt reklamationsärende om du har ytterligare frågor!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr