Snabb leverans. Första intrycket kändes lovande, men det vände när jag provade den. Otroligt mycket svagare än vår förra scooter, dock ett annat märke men med "samma" styrka och likadant batteri. Tro... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vid första leveransen så blev jag besviken då jag öppnade paketet och detsamma bara innehöll en sadel men ingen cykel. Ingen information om att det skulle levereras i två paket och att det skulle kom... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Reservdelen i form av batteriet jag sökte fanns trots att elsparkcykeln börjar bli till åren. Funderade ett tag att köpa en ny istället men samtidigt så kändes det dumt då resten än så länge är helt.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super snabb leverans på en och bra kvalitet på elkicken. Min uppfattning av affären, leverans och produkten är *****(5/5) och det var till min dotter som jag beställde el kicken och hon är super nöjd!... Mehr ansehen
Sedan starten 2005 har vi varit Sveriges största butik för elfordon utav alla dess slag, elscooters, elbilar för barn, hoverboards, elcyklar, vi har allt! När du handlar hos oss kan du vara säker på att få roliga och säkra produkter till marknadens bästa priser! Utöver det är det alltid vår målsättning att leverera en kundservice i världsklass! Vi ser fram emot att höra från dig!
Gösvägen 28, 76141, Norrtälje, Schweden
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Köpte en Nitrox Dragon från Rull.se.
Snabbt leverans och en väldigt fin fyrhjuling.

Antwort von Rull.se
Vi är jätte jätte upprörda och bevikna för att vi köpte en Nitrox Drift 250 Trike Carbon Black som kostade ca 4500 kronor. Den blev farligt att åka på den redan första gången när mitt barnbarn åkte den i fullfart så gick den isär i mitten och mitt barnbarn klämdes i mellan och gjorde illa sig och var nära att det slutade i ett katastrof.
Vi lämnade tillbaka den och bad om en componsation för sveda och verk men fick ett kort svar att vi borde vara nöjda att vi fick reklamera den men däremot ingen componsation för mitt barnbarns största besvikelse för att det var hans högsta önskan på sin 10 års födelsedags lista.

Antwort von Rull.se
Jag vet uppriktigt inte, fungerade inte och jag köpte andra saker till denna, fungerade inte, köpte andra saker och det blev inte bättre, kanske priset gör att man tror att allt blir bättre, m en. Jag vet inte.. konstigt att jag läser recensioner och dessa är bra. Men inte vad jag vet. Jag är kanske konstig.

Antwort von Rull.se
El-Sparken slutade fungera efter fyra månader och när jag försöker reklamera den hos rull.se så får jag bara automatiserade svar tre veckor senare. Det går bara att kontakta dem via formulär. Under all kritik.

Antwort von Rull.se
Amazing service package arrive the next day

Antwort von Rull.se
Va vell helt ok men billigare att åka till biltema och köpa grejer där och reparera hjulen

Antwort von Rull.se
⚠️ VARNING – HANDLA INTE FRÅN DETTA FÖRETAG!
Handla inte från det här företaget, jag lovar er – ni kommer inte att få någon hjälp. De svarar inte! Det står att de svarar inom 1–2 dagar, men jag har väntat i 3 veckor på att få svar. När de väl svarade efter 3 veckor bad de mig bara kolla säkringen och skickade dessutom fel elschema, som inte ens stämmer med elscootern.
Nu sitter jag här med en trasig elscooter och mina pengar är borta. HANDLA INTE FRÅN RULL.SE – DET ÄR ETT BEDRÄGERIFÖRETAG, JAG LOVAR ER!

Antwort von Rull.se
Snabb leverans / helt ok vara och att support löste problemet med en transportskada snabbt och smidigt
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.