Your Look... for less! Bewertungen 1 091

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utmärkt kvalitet på klädernas material och form, med många fina modeller att välja bland. Smidiga betalningsrutiner. Kundkontot gör det lätt att kolla fakturor och leveranser samt att kolla historik p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Största anledningen att jag anlitat Your Look for less för detta köpet är att man även har storlekar som passar folk som inte har vältränad kropp. Deras priser är överkomliga om än man inte är stor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra varor. Bra bemötande på kundkontakt, då jag inte fått fakturan i försändelsen de sista fyra gångerna, ej heller påminnelser. Dessa skulle skickats per e-mailadress, vilket inte skett. Nu h... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Your Look… for less!, den prisvärda modebutiken på nätet för damer och herrar över 50 år! Sedan 1997 erbjuder vi snygga kläder där både kvaliteten och priset stämmer. Vårt främsta mål är att erbjuda våra kunder, särskilt damerna, möjligheten att beställa snygga och prisvärda kläder i alla storlekar till ett och samma pris. Det finns snygga kläder, underkläder och skor online på Your Look… for less! Vi har ett stort utbud med stor variation och utgår alltid från våra grundprinciper: Kläder online i våran nätbutik - enkelt och billigt.

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Sprachen

Bra varor och kvalitet

Bra varor och kvalitet, vettiga priser! Bra passform!

11. November 2025

Antwort von Your Look... for less!

Tack Britt för din fina recension!
Vi jobbar alltid för att bli ännu bättre så om du har några fler tankar så är du välkommen att höra av dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra priser och produkter.Snabb leverans.

6. November 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej Bo! Du nämnde tre saker som vi är stolta över. Kan du nämna någor vi kan förbättra? Välkommen att kontakta oss hos kundservice!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte ännu en mjuk och skön stickad…

Köpte ännu en mjuk och skön stickad tröja i rosa denna gång, lika fin tvättad som nyinköpt

1. November 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej Britt-Marie! Det är roligt att höra att du är nöjd med tröjan. Ett nytt favoritplagg för vintern, kanske?

Bra köp!

Snabb leverans, varan var perfekt!

3. November 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej och tack för din superrecension!
Vi är glada att varan passade just dig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

inne på att betala när paketet kommit in. Vilken misstänksamhet

Skrev ner en fråga idag. Då fick jag reda på att jag skulle betala beloppet innan de skickade varorna. Varför sade inte detta, när jag ringde in o beställde? Dåligt tycker o en misstänksamhet

13. November 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej Monica! Vi ber om ursäkt att du inte fick all information direkt vid beställningen, så ska det inte gå till. I vissa fall krävs en förskottsbetalning, om till exempel det är en första beställning med många artiklar. Vi hoppas att du ändå blir nöjd när du får varorna.

Alltid bra kläder

Alltid bra kläder, snabb leverans och snabb behandling av retur, lätt att betala.

29. Oktober 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej! Vi blir så glada över att få en så fin recension! Välkommen åter!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tveksam till fortsatta köp!

Bra kläder till överkomligt pris. Emellertid stämmer det inte att man handlar mot faktura! Lade en order på knappt 1100 kr. Efter ett antal veckor kom ett meddelande att deras köpvillkor sade att de skulle ha en förskottsbetalning 500:- innan de levererade varorna! Det gjorde att jag annullerade ordern och kommer knappast att handla dör igen.
Det ryker ju ur fler skorstenar!

23. Oktober 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej Bernt! Tack för din ärliga recension. Vi uppskattar din åsikt om förskottsbetalningen som ibland krävs för vissa nya kunder och ska se över hur de hanteras. Om du har fler frågor eller feedback får du gärna höra av dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra kvalitet påvarorna samt…

Bra kvalitet på varorna samt snabb och bra service

24. September 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej Maria! Tack för dina härliga lovord. Vi hoppas att få välkomna dig åter snart igen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det är alltid snabb leverans

Det är alltid snabb leverans. Men tyvärr så håller inte en del kläder kvalitet.

28. Oktober 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej och tack för din ärliga recension! Vi skulle gärna vilja veta på vilket sätt du är missnöjd med kvaliteten på våra produkter, så kontakta gärna kundservice så att vi kan hjälpa dig vidare.

Lätt att få kontakt

Lätt att få kontakt, bra service, inga problem vid byte av vara

3. November 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej Rut! Skönt att du är nöjd med våran kundservice! Vi ser fram emot att höra av dig igen.

22. Oktober 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej Lars! Tack för din recension och välkommen åter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det fungerar bra från köp till leverans.

22. Oktober 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej Ulf! Tack för din ärliga kommentar! Vi jobbar alltid för att göra det smidigare för våra kunder och är glad att du tycker att det fungerar bra.

Alltid bra leveranstid

Alltid bra leveranstid. Kvalitet och produkten är alltid enligt foto och beskrivning av varan. Aldrig fejkade foto.

10. Oktober 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej Lisbeth! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med framställningen i katalog och online, och att kläderna motsvarar dina förväntningar. Om du har fler synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jackan jag beställde var superbra i…

Jackan jag beställde var superbra i storleken
Så jag är supernöjd 💐

15. Oktober 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej Agneta! Tack för din recension. Vad härligt att jackan passar som den skulle!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Passformen på de mesta kläderna är bra.

5. Oktober 2025

Hej Britt-Marie!
Vad härligt att våra kläder passar dig så bra. Vad kan vi göra för att förtjäna 5 stjärnor från dig? Vi skulle gärna vilja veta hur vi kan förbättra oss så hör gärna av dig igen!

Stort utbud

Stort utbud, bra priser, mycket att välja på

4. Oktober 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej Hulda och tack för dina fina ord! Vi är glada att du är nöjd med vårat utbud.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alla storlekar passar en mogen kropp.

Alla storlekar passar en mogen kropp.
Särskilt långbyxor anpassade i längd,slipper fålla upp 1dm el mer.
Bra pris på varorna.

21. September 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej Margareta! Tack för din recension! Vi är glada att höra att våra priser gillas och att kläderna passar bra.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Samma pris för alla storlekar

Samma pris för alla storlekar, prisvärda kläder.

21. September 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej Else-Marie! Exakt riktigt! Oavsett storlek så betalar du samma pris för varan. Vi tackar dig för din recension av oss. Om du har några tankar kring hur vi kan få 5 stjärnor av dig, hör gärna av dig direkt till oss med fler synpunkter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har lärt mig era storlekar så det…

Jag har lärt mig era storlekar så det jag beställer passar mig perfekt.

2. September 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hallå Paula! Tack så mycket för din recension. Vad härligt att du har hittat vad som passar just dig; det är exakt det vi strävar efter. Vi har en storleksguide på våran hemsida som många tycker är hjälpsamma, kan det vara så att du har använt den? :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ni har bra priser och stort sortiment…

Ni har bra priser och stort sortiment har köpt många plagg från er. Jag är supernöjd med era varor.

20. September 2025

Antwort von Your Look... for less!

Hej Carina! Vad härligt att du är nöjd som återkommande kund. Vi är tacksamma för din kommentar och vi ser fram emot att fortsätta göra dig nöjd i framtiden.
Your Look... for less!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr