123led.nl Bewertungen 754

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ervaring was, zoals steeds, bijzonder positief. Je vind namelijk heel snel wat je precies zoekt op hun website. Bestellen gaat heel vlot en levering is al minstens even snel. Een pluspunt voo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Adapter bestelt van hun eigen huismerk, defecte unit ontvangen. Kan gebeuren. Ze sturen er nog 1 op. Weer defect. Ze zouden nog een 3e sturen maar ik had er inmiddels weinig vertrouwen in. 3e un... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ik heb 16 maand geleden een smart licht besteld recent bleek er een probleem mee na contact met de leverancier/producent van het toestel en contact met 123led.nl werd zonder misbaar beslist om bed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb nu een aantal maal bij 123led een bestelling geplaatst en dat bevalt keer op keer geweldig. De communicatie op de site is 'helder', zelfs voor een leek op het gebied van verlichting. Daarnaast... Mehr ansehen

1. Beleuchtungsgeschäft
  2. Geschäft für elektronische Ersatzteile und Komponenten

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

123led.nl is een gespecialiseerde webwinkel met een breed assortiment led-lampen. De ideale led-lamp voor de verlichting van onder andere uw woonkamer, keuken, kantoor of een bouwproject vindt u heel eenvoudig. Wij leveren alle led-lampen razendsnel vanuit ons eigen magazijn. Bij 123led.nl bestelt u energiezuinige led-lampen voor de beste prijs!

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

754 Bewertungen

1 Stern

Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ervaring was heel positief

Mijn ervaring was, zoals steeds, bijzonder positief.
Een pluspunt voor de goede tracking informatie.
De prijzen kunnen eens een tikje duurder zijn, maar evengoed ook een tikje goedkoper. Een beetje de standaard trend.

17. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Adapter bestelt van hun eigen huismerk

Ze zouden nog een 3e sturen maar ik had er inmiddels weinig vertrouwen in. 3e unit is nooit aangekomen.
Ik heb aangegeven dat ik die niet meer hoef te ontvangen en geld retour. Nu moet ik de adapter opeens terugsturen (ik mocht ze eerst nog naar de mileustraat brengen). De procedure hiervoor: ze sturen eerst een RMA-retour op, blijkbaar via post ofzo. Ook dit niet ontvangen.
Weer contact opgenomen om te vragen waarom zo'n RMA formulier of nummer niet gewoon via de mail kan. Geen antwoord, ze willen perse eerst met me bellen.
Ze maken de retour-procedure opzettelijk moeilijk zodat je het uiteindelijk maar opgeeft.
Dit speelt nu een maand en ik zit met 2 defecte adapters en wat euro's lichter. Los van alle tijd die het me nog eens kost.
Nooit meer hier of een van de vele 123 rommel bedrijven bestellen.

16. April 2026

3 lampen besteld

3 lampen besteld. Netjes bezorgd in een juiste verpakking. Nu blijken ze te groot te zijn retour label aangevraagd daar is het wachten op. Maar ik heb er alle vertrouwen in. Tot dusver is alles netjes verlopen.

8. April 2026

Bestellen gaat heel makkelijk

Bestellen gaat heel makkelijk. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de status en de volgende dag had ik de bestelling al in huis. Ook leuk dat er twee pennen bij zaten.

4. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hier bestel ik als Belg nooit meer.

Hier bestel ik als Belg nooit meer.
Ik bestelde een steker voor buiten, bleek deze niet compatibel te zijn met onze Belgische stopcontacten.
Mijn fout, ik had dit niet gelezen.
Echter is er geen retourbeleid. Ik vind het niet erg om zelf mijn retourkosten te betalen maar het was zeer duur om de stekker te retourneren zijnde €12,23 via ups. Ik vroeg aan 123led.nl of zij me een retourlabel wilden bezorgen, daar ik voor de verzendkosten van mijn pakket €5.95 betaalde, en ze het bedrag van mijn creditnota mochten aftrekken. Nee, dat ging niet. Voor hun zijn de kosten even duur kreeg ik als antwoord. Ik stuurde dan de stekker maar op via ups naar het adres van 123led.nl. Werd er nog eens een bedrag van €11.87 van mijn rekening gehaald door ups ?! Die retour heeft me een dikke €20 gekost om mijn stekker van € 29 te laten terugbetalen. Heel jammer!!

7. April 2026

Altijd goed

Zeer snel bezorgd, goed produkt, lage prijs.
Geldt ook voor de andere 123-bedrijven: ik ben nog nooit teleurgesteld.

3. April 2026

Tuinverlichting besteld

Tuinverlichting besteld.
Hele snelle levering en hartstikke mooi product voor niet te veel geld.
Zeer zeker aan te bevelen!!

5. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

correcte en vlotte toepassing garantie

ik heb 16 maand geleden een smart licht besteld
recent bleek er een probleem mee
na contact met de leverancier/producent van het toestel en contact met 123led.nl werd zonder misbaar beslist om bedrag terug te betalen (toestel was niet meer in hun assortiment)
maw : correcte toepassing van garantie

3. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr