super snelle levering en goedkoper dan…
super snelle levering en goedkoper dan de rest! Hier kom ik zeker terug!!
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
super snelle levering en goedkoper dan de rest! Hier kom ik zeker terug!!
geen product ontvangen vanwegen slechte bezorging die zorgde dat ik het product bij een groothandel af moest halen, deze groot handel verkocht hetzelfde product maar goedkoper!
ik vraag mij geld terug en heel kinderachtig mag ik wel opdraaien voor de beozrgkosten...
van een product dat niet bezorgd is!!!
ik zeg ga lekker naar de plaatselijke army-store dan wordt je tenminste nog fatsoenlijk in je gezicht belazerd
Geleverd volgens afspraak en de gewenste kwaliteit. Mijn hondjes zijn mooi met de nieuwste lentekleuren.
Bestel hier al jaren en ben erg tevreden. Snelle service, eigenlijk altijd de volgende dag in huis. Prijzen zijn daarnaast ook zeer goed.
Erg tevreden! Snelle levering en een hele goede kwaliteit. Ik bestel hier zeker nogmaals.
Prachtige kleuren en goeie website.
Snel geleverd dus zijn wij helemaal blij.
Betaald, voor de volgende webinars:
123 Paracord "de mini's" - EUR 14,95
123 Paracord "Helmy's hondenlijn"- EUR 19,95
123 Paracord "Slim Line" - EUR 14,95
123 Paracord "Aztec Snake" - EUr 14,95
Deze webinars waren via Facebook te volgen en ik heb erin geïnvesteerd, omdat zij altijd toegankelijk zouden blijven.
Facebook heeft echter de filmpjes verwijderd en kan deze niet terugzetten. 123 Paracord biedt nu als oplossing een waardebon van EUR 5,= per webinar.
De overeenkomst is eenzijdig (door hen) verbroken en zij beroepen zich nu op portretrecht. Ik wil geen geld of waardebon. Ik wil weer een filmpje, zodat ik kan zien hoe de desbetreffende band gemaakt moet worden. Ik heb hierin geïnvesteerd.
Het aangeboden bedrag is een lachertje, vooral als je voor meer dan EUR 4.730,= hebt gekocht.
Ik koop voortaan mijn paracord elders, waar de keuze groter en de kwaliteit beter is.
★★★★★ – Outstanding Service & Quality
I couldn’t be happier with my experience at 123paracord. Their range of Biothane colors is incredible – so many options to choose from, making it easy to find exactly what I needed. Ordering was a breeze, and with free delivery over €50, the value is unbeatable. My order arrived the very next day, perfectly packaged and exactly as described.
The tracking email was packed with clear, useful information, and their social media presence is inspiring and professional – it’s clear they care about their products and their customers. From start to finish, everything about my order was seamless.
I won’t be using any other business for my Biothane needs and would absolutely recommend 123paracord to anyone looking for quality, variety, and top-notch service.
Wat een kleuterbedrijf. Bij een bestelling krijgt de klant een snoepje bijgeleverd! Gratis!
Ik zocht een touwtje van 2.2 mm. Wordt ik verwezen naar een product van 2mm. “Dat is feitelijk 2,2 mm maar dat hebben we afgerond”.
Een lijn van 33 meter die dankzij die bijzonder inaccurate info de verkeerde dikte heeft, kan niet geruild worden “want dat is maatwerk”.
En als er iets verkeerd geleverd is kun je het wel ruilen, maar betaal je zelf de verzendkosten ad. € 6,95. Voor een touwke dat gewoon in een envelop kan en voor minder dan de helft verzonden kan worden!
Als iets beschadigd wordt tijdens het transport; dikke pech!
Samengevat: Oplichters!
Vier weken geleden besteld omdat er heel duidelijk staat binnen 24 uur in huis. We zijn vier weken verder en we hebben het nog niet in huis. Het was na ruim anderhalve week binnen bij een pakketcentrum bij ons vakantieadres waar we niet meer waren. Na contact gaven ze aan het dan naar ons huis te sturen maar nu bijna drie weken later is het nog bij het pakketpunt daar. Er wordt alleen gecommuniceerd als ik contact leg, de wijze van communiceren op zijn zachts gezegd niet professioneel. Nu hebben ze nadat ik de vraag had gesteld waarom het pakket nog steeds in het pakketpunt lag de communicatie verbroken met de mededeling dat ik niet waardeer wat ze allemaal voor me doen. Ik wacht al vier weken op een pakketje waar zij mee adverteren dat het binnen 24 uur in huis is, ik vind het niet raar dat mijn waardering laag is.
Gisteren gebeld om een kleur na te vragen, zou binnen 1 uur op de site staan. Vanmorgen weer gebeld, nee de kleur is niet binnen gekomen. Dus bestelling voor 14 00 uur gedaan want dan is deze de volgende dag in huis...nou ook dat niet...iets meer klantgericht werken zou fijn zijn.
Super fijn bedrijf met goede service
Ik bestel al een tijd paracord bij 123Paracord en ben altijd tevreden met hoe het afgeleverd word! Daarnaast een keer met de klantenservice contact gehad en ook daar werd ik vriendelijk geholpen!
In juli een bestelling gedaan. Ik wist dat ik niet thuis was, mijn buren (appartement) waren op de hoogte dat er een pakje kwam. Na mijn vakantie was het pakje er nog steeds niet. Na 2 weken kreeg ik bericht dat mijn pakje niet opgehaald was in ophaaldpunt, waar ik niet van op de hoogte was, en het terug was gestuurd. Contact opgenomen met 123paracord ze hadden pakje inderdaad teruggekregen en als ik het opnieuw wou geleverd krijgen, moest ik opnieuw verzendkosten betalen… uiteraard heb ik dit niet gedaan, was ook blij dat ik dit met Klarna had betaald, zij hebben dit dus ook niet betaald. Ze hebben hun pakje mogen bijhouden. Wat is dat nu voor service….
Mr aan de telefoon, die beweerde de eigenaar te zijn, was ook heel onbeschoft. Hij bedreigde mij, dat als ik ergens een slechte review zou schrijven hij mij zou aanklagen…🤣
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.