123 Trafik - Brønshøj Bewertungen 280

TrustScore 5 von 5

5,0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MC kort 2025 Super oplevelse at tage MC-kørekort hos 123Trafik og Christopher. Startede 12. august og stod med kort 20. oktober. Det svarer til lyn-forløb uden mérpris. Dette takket være fleksibel p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Største anbefaling herfra. Jeg skulle hurtigst muligt erhverve mig kørekort pga flytning, og der gik kun 11 uger fra første samtale til kørekortet var i hus👍🏻 Christopher har været særdele... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god køreskole og god planlægning. Jeg tog MC kort, og det tog ca. 8 uger før jeg stod med kortet i hånden. Når man tager MC kort, så skal man køre i hold, og skal derfor aftale køretider, hv... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Perfekt

Kan klart anbefales . Gode kørelærer som har humor men stadig fortæller alt ordentligt . De har meget tid og selve hele forløbet går hurtigt . Prøv den!
5 STJERNER

31. Mai 2015

Kørekort

Jeg tog mit kørekort hos 123trafik med Imran som Kørelære. Denne skole kan virkelig godt anbefales jeg har kun positive oplevelser derfra. Bestod teori og køreprøve i 1. Huk takket være skolen. Alle kørelærerene er super gode dernede. Hvis du vil tage dit kørekort så gør det her.

21. Mai 2015

MC kort

Jeg valgte 123trafik efter opfordring fra en kollega og det er jeg rigtig glad for! Jeg fik en utroligt fleksibel og serviceminded kørerlærer i Kristopher fra 123trafik. Kan KLART anbefales! +++++

19. Mai 2015

Super køreskole

Jeg tog MC kort sidste år, og ville have skrevet anmeldelsen der. Jeg har kun de varmeste anbefalinger herfra, Christoffer er meget omhyggelig med planlægning af køre tider m.m. det tog mig 5 uger og begge prøver bestået 1 gang 👍

15. Mai 2015

Thumbs up

Jeg har haft en rigtig go oplevelse med Christopher hos 123Trafik da jeg tog mit trailer kort. Meget pædagogisk og rart menneske at blive undervist af. Vil helt sikkert anbefale stedet til andre.

10. Mai 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget pædagogisk og fleksibel undervisning til MC kørekort

YES - så kom kortet i hus. Har brugt ca 9 uger på at tage køretimer og teoritimer hos 123trafik. Dog var de 3 sidste uger ren ventetid for at komme op til køreprøven.
Christopher er meget pædagogisk i sin måde at lære at køre motorcykel (og meget tålmodig...).

Maskinerne man kører på kunne dog godt trænge "shine-up" (de fejler som sådan ikke noget, men er lidt slidte af at være køreskole MC´er). Man kan låne udstyr gratis hvis man ikke selv har - men det kan anbefales at købe sit eget!

28. April 2015

God oplevelse

Jeg har tager flere typer kørekorthos Christopher og det har været en super oplevelse og kan kun anbefale køreskolen uden forbehold

23. April 2015

MC kørekort

Christopher er meget meget professionel i sin tilgang til hele ens motorcykelforløb - han planlægger sit arbejde ud fra ens interesser så alting flasker sig. Han er engageret og nærværende hver gang man møder ham på arbejde, hvilket betyder at man føler sig tryg og i gode hænder på cyklen.
Man får klar value for de penge man har giver for kortet.

Klar anbefalelsesværdig og 5 store stjerner herfra!

20. April 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super god Kørelære!!

Søren er en SUPER dygtig lære! Han er super engageret og ærlig - han giver dig god tid, uden man får fornemmelsen af, at han dræner pengene ud af en :-)
Jeg var desværre så uheldig først at have en kørelære, som ikke virkede engageret og det var ikke behageligt at køre med... Hvis jeg havde haft Søren fra dag 1, havde jeg givet 5 stjerner!
Christopher var ellers super hjælpsom og hurtig til at rykke mig over på Sørens hold.
STOR ros til 123trafik, både til de bestyrende og Søren!

14. April 2015

Effektivt og yderst behageligt

Har lige bestået køreprøven til MC. Fra da jeg tilmeldte mig kørekortet til jeg nu står med det i hånden er der gået ca. 8 uger. Forløbet har været effektivt og yderst behageligt. Kan varmt anbefale andre at tage deres kørekort hos Christopher Bonde i Brønshøj.

13. April 2015

Fantastisk!

Rigtig god oplevelse. Detaljeret og grundig. Man føler sig tryg bag rattet sammen med kørelæreren der er dygtig til at lærer fra sig. Det ikke sidste gang jeg tager kørekort hos 123 trafik

27. März 2015

Hurtigt B/E kørekort

Startede på B/E kørekort om tirsdagen og fik det i første forsøg den efterfølgende mandag. Hurtigt og nemt. Christopher er dygtig, behagelig og let at forstå. Varmeste anbefalinger herfra!

23. März 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtigt og effektivt forløb til BE kørekort

1. mandag - køretime og 10 minutter teoretisk gennemgang,
2. onsdag - køretime og 5 minutters repetition af teori.
3. mandag - ugen efter - køretur samt lidt repetition af teoretiske del efterfulgt af køreprøve som blev godkendt.
1-2-3 og volia, nu i traffik med BE kørekort :-) Tak til Christopher for et roligt gemyt, udmærket undervisning samt go humor. Kan varmt anbefale 123 trafik.

23. März 2015

Engareret

Super god køreskole, man passer lidt sig selv og man kan altid spørge en lærer der er til stede, du styre selv dine tider efter aftale med køretime, hvilket er super godt. Når du ankommer får du en computer og så styre du det selv i forhold til teori, får papiret underskrevet og klar til næste lektion.

Kørelæren.
Jeg havde Søren som kørelærer, han var en utrolig god kørelærer, vi havde nogle sjove timer sammen og han besvarede alle mine spørgsmål - specielt mine dumme spørgsmål, som jeg havde utrolig mange af - vi havde hurtig styr på nye kørelektioner så alt kørte som smut og et godt flow spredt over god tid så vi fik det hele med.

Jeg startede august 2014 og sluttede Januar 2015

9. März 2015

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr