Ik heb 8 maanden lang twee units gehuurd bij 1Box en ben ontzettend tevreden. De klantenservice is uitstekend bereikbaar en ze staan je altijd vriendelijk te woord. De medewerker op locatie heeft mij... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Goede opslag . Locatie ook prima. Goed geholpen omdat op dezelfde dag van opslag nog van ruimte moest worden verwisseld. 05-02 -2026.Automatische incasso was gestorneerd. Waarom was niet te achterhale... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer fijne ervaring, vriendelijk en meedenkend personeel, altijd bereikbaar, moderne opslag. Voorheen een opslagbox gehad in Breda bij dit bedrijf, wat goed beviel. Uiteindelijk mijn spullen moeten ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede supportservice. Er werd goed meegekeken naar welke boxen we hadden en ik ben telefonisch duidelijk geholpen en begeleid. Het afsluiten van het contract verliep soepel. Ook de ondersteuning bij h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
1BOX Self Storage biedt opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu een paar dozen kwijt wilt of je hele inboedel, bij ons zit je goed. Je spullen staan veilig, schoon en zijn iedere dag makkelijk bereikbaar. Je kiest zelf hoeveel ruimte je nodig hebt – groot of klein.
Vliegend Hertlaan 21, 3526KT, Utrecht, Niederlande
Beste ren eerste was de box wat wij moesten krijgen all een slot op .
De volgende dag was wel kuerig opgelost.
Maar toen ik naar de nieuwe box liep om te kijken was di nog vuil met karton op de grond.
Waar zit een vuilnis bak beneden.
Voor de rest prima.

Antwort von 1BOX Self Storage
Vind het nieuwe slotsysteem nog steeds niks. Regelmatig dat we een half uur staan te hannusen om zichtbaar te zijn voor de box!!!

It is ok,
in my opinion, in comparison to other storage...
Mr. Gunay tried his best, and I'm so thankful. Very nice person.
The digital storage room lock makes it easier and better to use.
On the other hand,
Need in advance a better explanation of the process for a new customer.
I called, they said we are in the office until 17:00, I arrived, nobody was there!!
The parking space is not enough!
The elevator is not of good quality!

Antwort von 1BOX Self Storage
In zijn totaliteit duidelijke afspraken mbt het huren van een opslagbox

Antwort von 1BOX Self Storage
Het regelen van een box is inderdaad vrij eenvoudig en kan snel, maar de gehele communicatie van dit bedrijf is echt zeer treurig. Mails die worden verstuurd uit naam van de locatiemanager, terwijl hij zelf niet eens wist dat de mails uit zijn naam zijn verstuurd. Vervolgens krijg je een nieuw slot, allemaal met de tijd mee, maar als er dan iets niet werkt, zijn ze niet thuis en moet je meerdere malen naar de locatie rijden en bellen om het probleem aan te kaarten, maar terugkoppeling.....dat woord kennen ze niet. Weer terug om te vragen hoe het zit en of het slot al werkt na 4 weken niet in de box te kunnen. Vervolgens krijg je een sms van PTISecurity dat zij nu maar een account hebben aangemaakt!!! Waarom kon dat 4 weken geleden niet en hebben wij er elke keer achteraan moeten gaan?
Niks ten nadele van de locatiemanager, want die roeit ook maar met de riemen die hij heeft, maar het hoofdkantoor moet echt leren communiceren en opvolgen. Daarnaast is het niet echt klantvriendelijk om €7,50 extra per maand te rekenen tenzij er na 2 jr geen kosten meer zijn voor de huurders!??

Antwort von 1BOX Self Storage
Zeker geen aanbeveling naar andere .
3 weken niet in mijn box gekunnen omdat ze hebben besloten om andere sloten op de box te doen dat is veiliger zeggen ze , gevraagd om gebeld te worden door leidinggevende of verantwoordelijke van box1 maar helaas gaan ze niet doen , nemen geen verantwoording ook ga je nog eens meer betalen per maand omdat hun besloten hebben om andere sloten er op te doen , en een extra prijsverhoging per 1 januari dus niet doen .

Antwort von 1BOX Self Storage
Zal iedereen het hier afraden.sinds de overname komt er keer op keer een prijsverhoging,want deze firma moet hun zakken vullen,verder werken de sloten waaaaaardeloos met de app.ik kan door men werk slechts in de weekenden naar men box en als de zooi dan niet werkt zorgt dat voor problemen.
Zo gauw ik een andere opslagmogeljjkheid in de buurt heb gevonden ben ik hier weg.het is gewoon al met al een niet geregeld zooitje daar.

Antwort von 1BOX Self Storage
Deze 1 ster is op dit moment eigenlijk al te veel. Al vanaf het moment dat wij de app moeten gebruiken om onze unit te openen lukt dit niet en hebben we dus dit jaar oa. niet van onze kerstboom en aankleding kunnen genieten.
Verder verteldt de jongen op kantoor ( die hier overigens niets aan kan doen) dat er geen uitsluitsel gegeven kan worden wanneer we gebruik kunnen maken van onze box. Wel wordt iedere maand het bedrag keurig afgeschreven van mijn rekening en is deze verhoogd ook nog eens verhoogd omdat we zo'n handige app hebben.
Bij deze raad ik het ook af om hier een box te huren op dit moment en hoop op een tegemoetkoming van jullie kant. Er is op jullie kantoor een bezwaar gemeld bij jullie medewerker.

Antwort von 1BOX Self Storage
Goed commercieel contact doch de documenten werden foutief opgesteld waardoor we niet kinnen betalen en een andere oplossing hebben moeten zoeken.

Antwort von 1BOX Self Storage
Denken met je mee om de juiste oplossing te vinden voor je opslag. Snel geregeld. Prima opslagruimte goede prijs.

Antwort von 1BOX Self Storage
Positief, goede service en snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Antwort von 1BOX Self Storage
Goede telefonische begeleiding bij bezichtigen van verschillende boxen en huren van de uiteindelijke box.

Antwort von 1BOX Self Storage
Zeer positieve ervaring met 1Box. klantbriendelijk en hulpzaam.

Antwort von 1BOX Self Storage
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.