4x6sofa.com Bewertungen 361

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben onze bank uitgezocht bij 4x6 sofa. Wat een verademing. Een showroom met 6 verschillende banken. Niet eindeloos struinen door woonwinkels en afgeleid worden door alle andere artikelen. Nee 6... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door onze Binnenhuis Architect op 4x6 sofa gewezen en direct een bezoek aan de showroom ingepland. Wel wat voorwerk gedaan door "onze bank" alvast online uit te zoeken en samen te stellen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg blij met onze bank. In de showroom met de kleine maquettes de opstelling in alle mogelijke manieren kunnen opstellen. Vriendelijke en fijn advies bij de aankoop. En allerbelangrijkste, erg blij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

4x6 sofa haar collectie is voor elke doelgroep en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De banken zijn van strak tot speels, van trendy tot tijdloos en je kunt kiezen uit een breed scala van prac... Mehr ansehen

1. Sofageschäft
  2. Möbelgeschäft
  3. Wohnmöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

4x6 sofa is een Nederlands meubelmerk en dé specialist in modulaire banken. Ons concept is simpel: 6 modulaire modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Naast onze webshop waar je met de configurator jouw droombank kunt ontwerpen, hebben we een showroom in Naarden. Hier staan onze stylistes voor je klaar voor uitgebreid advies en kan je alle 6 modellen rustig uitproberen. Van schuiven met de losse elementen, puzzelen met de miniatuurtjes en onze 24 stoffen groot in het echt bekijken: bij 4x6 sofa wordt het kopen van een bank leuk én overzichtelijk.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Nieuwe bank.

Ik ben ontzettend blij met m'n bank. De stof en kleur precies zoals ik het in mijn hoofd had.
En ook heel erg belangrijk omdat ik alles via de app heb gedaan en het niet in het echt heb gezien of heb gezeten. Zit het heerlijk.
En verder heel goed geholpen.

14. November 2024

Hi Milly,

Wat goed om te horen dat de bank zo goed bevalt, vooral omdat je deze niet in het echt hebt gezien hebt. We wensen je er heel veel plezier mee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super geholpen in de showroom

Super geholpen in de showroom, alles is mogelijk. Samenstellen van de bank, de stoffen, de afmetingen etc. Fijn advies en goede service met brengen (helaas nog niet in ons nieuwe huis maar daar konden ze bij 4x6 natuurlijk niks aan doen :D )

Hi Maarten,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat onze service zo goed bevallen is en hopelijk kunnen jullie snel jullie nieuwe huis in.

Een dikke 10!

Onze bank werd later bezorgd dan was gepland. Echter kregen we een gigantische bos bloemen van 4x6 toegestuurd ter verontschuldiging. En ondertussen zitten we al enkele weken op wolkjes. De bank is zo mooi, zo zacht en hij zit heerlijk! Elke avond moeten we ons eruit slepen naar ons bed. Dus echt een aanrader.

Hi Joandi,

Wat een fijne en positieve review! Heel leuk om te horen dat de bank zo goed bevalt. Veel plezier ermee.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke en zeer professionele hulp…

Vriendelijke en zeer professionele hulp bij de aankoop en… zeer goede service bij het bezorgen van de bank.. Alles uitpakken en afval weer meenemen.. 🌴👍🏽

Hi Theo,

Bedankt voor het geven van deze 5-sterren dat waarderen wij zeer! Hopelijk heb je nog heel lang plezier van deze mooie bank.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top Service heel vriendelijk super…

Top Service heel vriendelijk super mooie banken

Hi Goksen,

Fijn om te horen dat je onze service zo gewaardeerd hebt en natuurlijk het belangrijkste, dat de bank zo goed bevalt!
Veel plezier ermee.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Prachtig maar gaat niet lang mee

Wij hebben een prachtige bank gekocht in Corona tijd. Het is werkelijk een plaatje en door de spray die we erbij krijgen blijft deze echt mooi. Helaas heeft onze kat aan de onderkant het doek eraf gekrabd maar gelukkig zien we daar niets van. We krijgen veel complimenten over de bank omdat hij echt prachtig is qua looks! Alleen hebben we de bank nu drie jaar en hij begint al op een plek helemaal door te zakken. En dat terwijl we altijd heel voorzichtig gedaan hebben. De rug kussens zijn vrij slap geworden en een zitting is nu al doorgezakt
Dat zou toch niet moeten na 3 jaar. We hebben zelf ernaar gekeken of wij het doorzakken konden herstellen door een balkje onder de zitting te bevestigen maar het helpt niet
Het is niet echt duurzaam als je het en bank al zo snel moet vervangen
Dus: prachtige bank om te zien maar gaat helaas niet lang mee

7. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hi Saskia,

We willen graag met jullie in contact komen om dit voor jullie op te lossen. Zouden jullie een mail kunnen sturen naar service@4x6sofa.com?
Alvast bedankt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een hele mooie bank en snel geleverd

Een hele mooie bank en snel geleverd, vriendelijke service en we kregen als Hospice een mooie korting als donatie! Hartelijk dank onze gasten en hun naasten krijgen een mooi welkom on onze opgefriste zitkamer

Beste Marina,

Fijn dat we jullie op deze manier hebben kunnen helpen. We wensen jullie veel plezier met jullie mooie bank.

outlet aankoop

outlet aankoop: mooie items in de outlet gekocht. Open communicatie over de staat van de producten en goed afgestemde prijzen hierop. Vriendelijk en snel geholpen!

Hi Joep,

Bedankt voor je review! Fijn dat je mooie dingen in de outlet hebt kunnen vinden ☺

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Informatie vooraf was TOP en keurige…

Informatie vooraf was TOP en keurige vlotte aflevering! Wat zou ik nog meer willen??

Hi Shirley,

Geen idee wat je nog meer zou willen?! Wij zijn in ieder geval heel blij met je positieve review en willen verder eigenlijk ook niets meer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooie en chique bank die lekker zit, zeker aan te raden!

Super blij met mijn bank, hij ziet er prachtig uit en zit ook nog eens lekker! Echter was bij het willen vastklikken van de onderdelen een fout gemaakt in de montage, waardoor dit niet mogelijk was. Gelukkig hebben de bezorgers het ter plekke geregeld.

Hi Maartje,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je bank en goed dat de bezorgers het probleem voor je hebben kunnen oplossen.
Geniet van je bank!

Overal is aan gedacht!

Niet alleen is de website echt een verademing men denkt altijd graag mee voor de beste oplossing. Duidelijk informatie, goed beeldmateriaal. De configurator is te gek. Mijn klant krijgt gelijk een goed beeld van de bank, de stof en de prijs!

Hi Danielle,

Wat een fijne review! Hier worden we heel blij van ☺
Bedankt hiervoor!

Zeer tevreden

Goede showroom, goed advies, goede communicatie en goede levering! Kan dit iedereen aanraden.

Hi,

Heel erg bedankt voor het geven van deze 5-sterren review! Geniet van jullie nieuwe bank.

Hi Marc,

Bedankt voor deze korte, maar krachtige review! Blij te horen dat onze service zo goed bevallen is. Geniet van je mooie X3 opstelling.

Super mooie lounge bank

Super mooie lounge bank, levering was prima. Geen op of aan merkingen.

Hi,

Bedankt voor het geven van deze 5-sterren review, dat waarderen wij enorm.
Veel plezier met jullie X5 bank.

Super leuk bedrijf

Super leuk bedrijf
Makkelijk je neemt de afmetingen mee van de ruimte waar je je bankstel wilt hebben
En daar maken ze plattegrond en tekenen ze je bankstel erin
Daarna hebben ze je uitgekozen bankstel in miniaturen en zo zie je gelijk hoe je bankstel eruit komt te zien.
Inmiddels staat het heel mooi zit fantastisch

Hi Ineke,

Wat leuk dat je zo enthousiast bent over ons concept! We proberen inderdaad alles zo goed mogelijk te visualiseren en de miniaturen helpen daar goed bij ☺
Veel plezier met jullie mooie bank!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geheel op maat en naar wens

Van het uitzoeken in de showroom, tot het prachtige eindresultaat, goede service en ervaring!

Beste Silvia,

Bedankt dat je zo positief reageert! Fijn dat onze service je zo goed bevallen is en dat je zo blij bent met het uiteindelijke resultaat. Veel plezier ermee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundig en snel geholpen door Suzanne

Kundig en snel geholpen door Suzanne! Ik had eigenlijk per omgaande een bankstel nodig en die had ze staan, een showroommodel, welke ook nog naar mijn zin was! Daarnaast nog goed advies gekregen m.b.t. een tweede bank. Deze wordt nog gemaakt en komt hoop ik ook op korte termijn.

12. September 2024

Hi Hanneke,

Wat leuk dat je een bank in onze outlet hebt kunnen vinden die naar je zin was. We doen ons best om het extra element zo snel mogelijk te leveren, nog even geduld!

Groetjes,

Mooie modulaire bank

Goed geholpen , fijn concept niet teveel keus maar gewoon mooie banken in diverse modellen en modulair te bouwen . Erg blij met de bank die we hebben staan nu .

Hi Danielle,

Dank je wel dat je ons deze 5-sterren hebt gegeven en fijn om te horen dat de bank zo goed bevalt. Veel plezier ermee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles perfect geregeld volgens…

Alles perfect geregeld volgens afspraak! Heel fijn.

13. September 2024

Beste Diana,

Heel erg bedankt voor het geven van deze 5-sterren review!
Heel veel plezier met je X4 bank.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige bank en klantgericht bedrijf

De service in de winkel vooraf en de levering na afloop zijn perfect verlopen. De bank ziet er prachtig uit en is helemaal in lijn met onze wensen.

13. September 2024

Hi,

Heel fijn om te horen dat alles zo perfect verlopen is en dat jullie zo blij zijn met jullie bank. Heel veel plezier ermee!

Groetjes,
Team 4x6 sofa

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr