Rigtig god kvalitet og meget stort udvalg i både diamant paint og mal med prikker. Altid hurtig og personlig betjening via mail, hvis der er spørgsmål. Der er video med gode råd og vejledning ti... Mehr ansehen
Startede faktisk med at være glad for dem men har bestemt ændret mening. Først købte jeg en diamond painting med eget billede som kom lidt senere end de havde sagt. Derefter åbner jeg den og ser at de... Mehr ansehen
Altid tydelige Diamond Paint billeder. Hurtig levering og er det egne billeder tager det lidt længere med levering, men dette er der informeret om ved bestilling/på siden. Altid klar med ekstra se... Mehr ansehen
Virkelig god kvalitet. Der er slet ingen lufthuller i lærredet, og kvaliteten i billedet er virkelig godt. Jeg bestilte for første gang et personligt foto, og var lidt nervøs for, hvordan det vill... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi bestræber os på at have det største udvalg af både billeder og tilbehør i Danmark – med en stor vidensbank, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.
Tørring, Dänemark
- 53 53 95 57
- info@5ddiamondpaint.dk
- 5ddiamondpaint.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Nem at bestille og super hurtig…
Nem at bestille og super hurtig levering.
Godt pakket ind.
Det var ikke gået i stykker.
Det er godt man kan finde en masse godt ting på nettet.
Vildt hurtigt levering ✨️
Vildt hurtigt levering ✨️ Bestilte fredag formiddag & havde min bestilling lørdag formiddag ☺️ Ikke sidste gang jeg handler hos jer 🫶
Skønne ting og hurtig levering
Skønne ting og hurtig levering
Jeg har bestilt et hav af gange og…
Jeg har bestilt et hav af gange og altid været tilfreds altid hurtigt levering jeg har kun 1 gang prøvet at derfor mangle perler til et billede men de kom hurtigt
fin hjemme side og hurtig betjening
Super firma.
Har handlet et par gange og altid været super tilfreds! Fine priser og flotte motiver.
Super service 🤩
Modtog mine varer lynhurtigt, og da der manglede en pose sten til mit diamond painting sendte jeg en mail til kundeservice, og de var lynhurtige til at svare og sender de sten jeg mangler helt uden omkostninger! Super service 🤩
God service gode varer
God service gode varer, jeg glæder mig til at komme igang med mine male med prikker bøger. Kan anbefales til andre
De gjorde det rigtig meget godt
De gjorde det rigtig meget godt. Jeg er rigtig meget glad for den pakke.
Prima kvalitet
Altid en fornøjelse at handle hos Kim og Sara på 5D. Denne gang bestilte jeg et costume billede. Det er simpelt så flot og rigtig god kvalitet. Virkelig lækkert at arbejde med!
kan varmt anbefale dem det virkelig…
kan varmt anbefale dem det virkelig flot det der kommer.., jeg er lige startet på det og glæder mig til at komme videre🌸❤️🌸. skal jeg sige en ting vil jeg måske synes at klistret er meget blødt og binder måske ik helt så godt.. men det kan spray lim klare bagefter ❤️❤️❤️
kram Lone
Fantastiske materialer
Fantastiske materialer, og super god service.
Det var en god oplevelse og jeg er…
Det var en god oplevelse og jeg er meget glad for det
Fuld tilfredshed..... meeeen
Er mega glad for at handle hos jer, i virker meget professionelle.... har ringet og sendt email i starten af sidste uge, mon ik de snart ankommer.....ellers 100% tilfredshed herfra....
Den BEDSTE kvalitet jeg LÆNGE har…
Den BEDSTE kvalitet jeg LÆNGE har oplevet 👍👍👍👍👍
Nemt at finde rundt på hjemmesiden 🙂
Den mest behagelige betjening og hurtig levering 🙂
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Tak, jeg er meget glad for varerne.
Fed hjemmeside
Først og fremmest. Velkommen tilbage 5D Diamond Paint. Er mega meget glad for de ting jeg har købt hos jer. Det billede jeg bestilte er super flot og jeg glæder mig meget til at give det til min forlovede på vores 15 årsdag i næste måned
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.