Jeg købte fuschia dress og slip dress, jeg er ret tilfreds med fuschia, den er som på billederne, men med nogle løse tråde i de broderede blomster. Slip dress synes jeg på ingen måder lever op til fo... Mehr ansehen
Nem og overskuelig webshop. Gode priser. Hurtig ekspedition af returvarer. Er super glad for de skjorter jeg har købt. God kvalitet og lækkert tekstil. En webshop jeg helt sikkert vil vende tilbage... Mehr ansehen
Klart den sødeste kundeservice jeg nogensinde har haft kontakt med. De var hjælpsomme, tålmodige og personlige - det skal man lede længe efter. Derudover har jeg modtaget tøjet hurtigt, og kval... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har gjort to gode køb og haft en god oplevelse med kundeservice, der hurtigt besvarer (Nicoline), og varerne ankommer hurtigt. Gode anbefalinger herfra .
Vom Unternehmen geschrieben
A-VIEW er et dansk express og onlinevenligt fashion brand, som holder til i Aarhus. Vi laver tøj til kvinder med udgangspunkt i den tanke og holdning, at alle kvinder skal have muligheden for at gå trendy klædt. Derfor arbejder vi også ud fra en ambition om altid at have et opdateret ”view” over, hvad der trender og rører sig i modebranchen, og det er netop disse trends og tendenser, vi lader os inspirere af i vores designs.
Dänemark
- a-view.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service 🤗
Skulle have ombyttet et sæt tøj hurtigst muligt.
Fik det sendt direkte hjem dagen efter.

Elendig kundeservice!
Jeg kontaktede a-view ang. returnering fordi flere af knapperne på 3 stk cardigan i forskellige farver var faldet af. De tilbød at sende 3 stk knapper, hvilket jeg endnu ikke har modtaget. Jeg skrev derfor igen da det ikke var nok med 3 stk i alt, men at vi fx på en af cardigan talte om 4 stk manglede.
Jeg havde ikke opdaget de var faldet af i og med at knapperne for mig kun er til pynt og cardigan er åben og ikke lukkede. Jeg fik et flabet svar tilbage om at tilsende dem billeder, hvilket jeg gjorde og tilbød at sende de tre trøjer ind så de kunne se dem, jeg har endnu ikke hørt noget.
Jeg har selv fået opstøvet lidt knapper fra andre og en af trøjerne er smidt ud.
Virkelig dårlig service og tænkt at fordi man henvender sig ang tab af flere knapper, så er det som om de tænker kunden lyver eller prøve at snyde dem også stopper de med at svare da jeg tilbyder at sende de tre cardigan ind. Det er over 1/2 år siden og jeg har stadig intet hørt.
Jeg kan ikke anbefale at købe direkte gennem deres butik, fordi kundeservice simpelthen er så flabet og ringe.. jeg køber desuden heller ikke flere af deres ellers virkelig lækre cardigans..

Antwort von A-View
Super god kundeservice og lækre…
Super god kundeservice og lækre produkter. Kæmpe anbefaling herfra. Jeg elsker deres produkter med de dejlige farver og mønstre.

Antwort von A-View
Jeg ville gerne returne en julegave
Jeg ville gerne returne en julegave der er købt i november. Men pga sygdom først kontakte dem to dage over fristen hvor jeg spørger om det er muligt at få returneret eller evt bare ombyttet til en anden vare.
Jeg skriver til dem flere gange og har også forsøgt at ringe til dem uden at få fat i nogen. Det er i hvert fald sidste gang jeg handler hos dem. De laver ellers nogle fede produkter.

Antwort von A-View
Nemt at bestille hurtigt levering
Nemt at bestille, hurtigt levering

Antwort von A-View
Virkelig god kundeservice :,) og de…
Virkelig god kundeservice :,) og de sødeste medarbejdere. Tak! Og tøjet er så smukt og god kvalitet.

Ikke til at få fat i
Utroligt dårlig service. Fejl i beskrivelse af produkt på hjemmesiden (stod til at være 100% bomuld, men var 100% polyester da jeg fik det hjem). Har nu brugt en måned på at forsøge at få hjælp til retur (både telefon, mail, kontaktformular på deres hjemmeside, facebookside og Instagram). Har én gang fået svar på messenger, men det besvarede ikke mit spørgsmål fyldestgørende, og nu svarer I igen ikke..

Antwort von A-View
Lækker kvalitet og super flotte designs
Lækker kvalitet, flotte designs og hurtig levering

god kval
Købte et par bukser. God kvalitet og god pris. De kom hurtigt

Antwort von A-View
Sygninger i de bukser jeg har købt gik…
Sygninger i de bukser jeg har købt gik op allerede efter en dag..

Øv. Dårlig kundeservice
Øv. Købte en julegave i slut november da der var tilbud. Min svigerinde kunne ikke passe gaven og vi ville derfor bytte eller returnere varen. Jeg fik besked på, at de kun ville bytte julegaver købt i december. Virkelig dårlig service, da vi nu står med et sæt tøj som ikke kan passes men stadig forhandles. Dårligt. Der køber jeg ikke mine julegaver næste år.

Antwort von A-View
Super net og hurtig aldrig noge…
Super net og hurtig aldrig noge problemer

Det købte er julegave
Det købte er julegave, som jeg håber modtageren bliver glad for.

Antwort von A-View
skønne produkter og gode priser
skønne produkter og gode priser.
Let at bestille på siden og hurtig levering.

Antwort von A-View
Uproffesionelt firma med dårlig returret!
Havde bestilt to kjoler og da jeg fik pakken var den ene kjole med fejl - den ene arm var syet fast på skuldren!
Sendte retur den 22/9 med ønsket om at då penge retur. Jeg har stadig d.d ikke modtaget pengene retur for denne ordre.
Kan bestemt ikke anbefale at man handler her især ikke fordi der ikke bliver svaret på henvendelser!
Det er længe siden jeg har handlet ved så uprofessionelt et firma som A-view!

Meget lang leveringstid
Har bestilt en vare d. 2 oktober 2021 og den er ikke afsendt endnu. Har ikke fået besked om, at der skulle være længere leveringstid, hvis det skulle være årsagen.
Har skrevet en mail til dem, hvor de skriver at de vil følge op på min ordre, men har ikke hørt yderligere fra dem.

Antwort von A-View
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.