Op dinsdag einde middag zuignap tomtom besteld. Nu maandag , bijna n week later nog niets binnen. Bedrijf beweert t woensdag verstuurd te hebben maar dan had t donderdag, vrijdag of zaterdag binnen k... Mehr ansehen
Advies gevraagd via de chat of de oplader die ik wilde bestellen op mijn telefoon zou passen. Antwoord van een medewerker: nee. Paar uur later antwoord van andere medewerker: jawel, past wel. Ok. Opla... Mehr ansehen
Via bol een bestelling gedaan. Levering was snel en adequaat. Moest helaas t product retourneren. Het product in originele verpakking met geleverde retour label in brievenbus gedaan. ABCstore zegt nik... Mehr ansehen
Bij deze webshop ben je niet nummer zoveel, maar er wordt daar echt met je meegedacht. Zeer goede producten en als er toch nog een probleempje is, dan wordt dat binnen een zeer kortr tijd verholpe... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
TOP!!
Duidelijke goede bestelprocedure. Nu wachten op de mooie gekleurde lichtjes!!
ABC-Led snel en vertrouwd
Het bestellen bij ABC-Led gaat snel en eenvoudig en je bestelde spullen worden snel en netjes bij je thuis gebracht goed en vertrouwd adres ;-)
Prima foto's op de site
Prima foto's op de site, vlot te bestellen.
Bestelproces perfect
Via Google bij de website terecht gekomen.
De website oogt erg druk, maar de zoekfunctie werkt prima.
Het bestelproces verloopt probleemloos.
De betalingsprocedure via Mollie is standaard goed.
Ben benieuwd of de levering in deze Corona/Sinterklaas periode ook zo goed verloopt.
Op zoek naar de juiste lamp
Op zoek naar de juiste lamp? U bent bij ABC Store aan het juiste adres. Goede service!
Supersnelle en correcte service
Supersnelle en correcte service! Had per ongeluk foutief artikel besteld, volgende dag gemeld per mail, en meteen werd een creditnota opgemaakt, en in 1 keer het bedoelde juiste artikel. Begrepen zonder een telefoontje.
Duidelijke overzichtelijke website
Duidelijke overzichtelijke website, goede prijzen. Makkelijk bestellen en snel afgehandeld!
Via Google afbeeldingen direct op wat ik wou
Heb op ABC store via Google snel gevonden wat ik precies wou. Ook de leveringstermijn lijkt me snel om aan mijn wens te voldoen.
Fijne website.
Fijne website.
Veel keuze en scherpe prijzen voor Kerstverlichting maar ook voor ledstrips in alle soorten en maten.
Snelle levering en mooi warm licht
Snelle en duidelijke site!
Zeer duidelijke en gebruiksvtiendelijke…
Zeer duidelijke en gebruiksvtiendelijke website met vlotte afhandeling van je bestelling.
Betrouwbare kwaliteit en snelle levering.
Snelle levering en prima op hoogte gehouden over bezorgmoment. Prachtige verlichting van prima kwaliteit. Ga het zeker nog een keer bestellen om cadeau te geven.
Snelle levering goede service
Kerstverlichting bij ABCstore
Ik bestelde led kerstverlichting bij ABCstore.nl en dat ging behoorlijk vlot. Nu nog afwachten op de levering.
Kerstverlichting …
Duidelijke site veel verlichting goed geprijsd.. ben tevreden...Monique
sja gemakkelijke site
sja gemakkelijke site, was op zoek naar licht gevende halsband voor honden, en snel gevonden. Besteeln ook gemakkelijk, betalen veilig .
Makkelijk overzichtelijk en snelle…
Makkelijk overzichtelijk en snelle levering