Aldrig varit med om ett företag som tar så oerhört lång tid på sig, beställer från företag på andra sidan jordklotet flera gånger om innan man fått något från dom här. Och att de sedan gör misstag på... Mehr ansehen
Biraz gec geldi ama hemen mail ile iletisime gecince cok yardimci oldular. Julie tesekkur ederim yardimlarin icin yuzuk olmadigi icin geri gonderdim her konuda cok yardimcilardi ve hemen geri donum sa... Mehr ansehen
Jag beställde min perfekta förlovningsring från Abelstedt. Postnord strulade till leveransen så ringen anlände senare än uttalat. Abelstest skickade då tillbaka pengarna för leveranskostnaden och bjöd... Mehr ansehen
Hvis jeg kunne give 10 stjerne var der blevet givet det!.. Jeg købte en “Mordsag”- sammen med mine piger her fra siden. Det var en forudbestilling, og allerede fra start stod der, at leverin... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Welcome to the sparkling world of Abelstedt
2000, Frederiksberg, Dänemark
- contact@abelstedt.com
- abelstedt.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 45 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
My favorite Danish jewelry company.
My favorite Danish jewelry company.
I love the design, style and elegance of Abelstedt jewelry which totally matches my style. I’ve received earrings and the infinity ring from my now husband. I’ve also bought some pieces myself. No matter where I go I feel special and at the same time I receive a lot of compliments.

Perfekt service!
Perfekt service!
Jag hade beställt ett halsband, som dessvärre gick sönder. Sånt händer. Den servicen jag fick i samband med det var fenomenal! Världsklass! Självklart kommer jag handla fler saker av Abelstedt!

Perfekt bytte oplevelse
Gav min kone en meget flot Abelstedt ring i nytårsgave og dum som jeg var fik jeg en alt for stor størrelse bestilt. Men syntes i har en flot service med man kan købe en billig returlabels direkte på jeres side så ikke man skal ned på posthuset og stå i kø. Så min oplevelse er helt perfekt

Hurtig levering, flotte smykker
Hurtig levering, nem betaling, og smykkerne er fuld på højde med billederne og mere til, absolut fine varer til fornuftige priser 🤩🤩🤩

Antwort von Abelstedt
Jeg købte den smukkeste ring
Jeg købte den smukkeste ring, som jeg først skulle bruge 3 måneder senere, og da jeg overrakte ringen til min kæreste, fandt jeg desværre ud af at den var flere størrelser for stor. Jeg tog kontakt til Abelstedt, og de undersøgte muligheden for at gøre min ring mindre. Jeg sendte den afsted, og en uges tid senere står jeg nu med den smukke ring, i den perfekte størrelse.

Fantastiskt service/kundsupport och…
Fantastiskt service/kundsupport och snabb leverans

100 points
Great products and superb service!
Won't doubt to purchase again.

Antwort von Abelstedt
Meget flotte og stilrene smykker
Meget flotte og stilrene smykker. Vi har både købt ringe, halskæde og øreringe. God kvalitet.

Antwort von Abelstedt
Equestrian bangle armbård kan ikke holdes lukket
I april 2022 købte jeg Equestrian bangle armbånd til 1.949 kr.
Allerede efter få ganges brug begynder låsen at springe op. Det gør jeg Abelstedt opmærksom på i juni 2022. De svare tilbage at ” den lille sølv snip kan være en smule skrøbelig, da den er meget tynd og sølv er lige så blødt som guld og hvidguld. Så prøv evt at presse den forsigtigt op eller ned, alt efter hvilken retning den er blevet presset ud af sin form.”.
Den lille snip er meget tynd og skrøbelig, men jeg prøver forsigtigt at presse den på plads uden at den brækker. Men det hjalp ikke, hvorfor armbåndet blev sendt til reparation. Jeg fik det retur igen, og har fået besked om, at ”vores guldsmede blot trukket lidt op i armbåndet i den ene siden, da den var blevet presset ned. Du skal blot trykke det en smule til, hvis du får det presset lidt ud af led.”.
Jeg er meget utilfreds med at have et armbånd til ca. 2.000 kr. som ikke kan holdes lukket uden at skulle presses på plads hele tiden, og især over at man hos Abelstedt ikke ved vedkende sig fejlen.
Så overvejer andre at købe et Equestrian bangle fra Abelstedt, så vær opmærksom på problemet med lukkemekanismen.

Antwort von Abelstedt
Some of the best customer service…
Some of the best customer service you’ll ever come across. They reply quick and find you the best solutions that are the most convenient for you. Literally the best.

Sooo beautiful ring
Sooo beautiful ring! And the package was a good surprise. The ring fits perfect and feel amazing. So glad I found this page and the shipping was under one week from Denmark to Sweden. I highly recommend this page and will buy more jewellery in the future

Antwort von Abelstedt
Jeg fik sidste år et sæt ringe i…
Jeg fik sidste år et sæt ringe i julegave og efter få minutter begynder den ene ring at skalle af i guldfarven.. jeg får endelig kontakt til firmaet efter langt tid og jeg får tilsendt en ny.. men efter kort tid må jeg kontakte dem igen da nu den nye ring samt den anden også var begyndt at miste alt guldbelægningen..
Deres eneste svar var at kunne få en ny ring i sølv? Hvortil jeg måtte svare at jeg aldrig går med sølv!
De har aldrig svaret mig tilbage siden! Hvilket jeg synes er mega dårlig.. det er godt 1200 kr som er spildt.

Hurtig behandling og refundering
Jeg returnerede en ellers utrolig smuk ring hen over sommeren. Desværre var den synsmæssigt for stor til min hånd. Sommeren gik, og jeg havde endnu ikke fået penge refunderet. Jeg sendte en enkelt mail til Abelstedt i weekenden, og søndag havde jeg allerede modtaget svar og beklagelse af fejlen. Kort tid efter var ordren refunderet og pengene tilbage på min konto. Ufatteligt hurtig service! Kun gode ord herfra 👏🏼

Jag är nöjd med smycket
Jag är nöjd med smycket. Men jag fick inget sms om att hämta mitt paket. Väntade länge och fick själv lista ut hur jag ska gå tillväga för att kunna hämta ut paketet. Därför inte helt nöjd, tyvärr.

I received a wrong ring
I received a wrong ring. I immediately sent an email to their customer service and I immediately received the ring I ordered from the beginning! I got to keep the ring they sent wrong. Really good service!

5 sterren voor de ringen en 10 voor de perfecte service
Prachtige ringen gekocht voor mijn vrouw. Kwaliteit goed en de service is uitmuntend.

Antwort von Abelstedt
Beautiful ring to my baby sister
Beautiful ring to my baby sister, show loves her knot ring.

Antwort von Abelstedt
Le modèle d'une des bagues que j'ai…
Le modèle d'une des bagues que j'ai commandé n'est pas du tout comme celle visible sur le site internet bien qu'elle soit jolie également ce n'est pas la bague que j'ai commandé...

Antwort von Abelstedt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.