IllustreretVidenskab Bewertungen 9

TrustScore 2 von 5

2,1

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Illustreret Videnskab er et internationalt populærvidenskabeligt magasin, som giver læseren indsigt i verdens førende forskning i alle grene af videnskaben.

2,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Udbyder fupkonkurrencer som ikke…

Udbyder fupkonkurrencer som ikke eksisterer, men bruges til at få folk til at tilmelde sig nyhedsbreve.

21. August 2025

Antwort von IllustreretVidenskab

Vi vil gerne hjælpe dig. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis.
Med venlig hilsen Camilla, Bonnier Kundeservice.

Har altid betragtet…

Har altid betragtet IllustreretVidenskab som et seriøst blad indtil jeg modtager en opkrævning på et abonnement som skal betales til:

Bonnier Publications International A/S - Moms nr. DK-28629680. Beløbet er kr 79,00??

Jeg har ALDRIG været i kontakt med bladet eller har talt med en af deres sælgere og jeg føler mig SÅ dårlig behandlet fordi jeg ikke aner hvad de nu har tænkt sig fremover. Jeg har været selvstændig men er nu folkepensionist og har ALDRIG tænkt mig at abonnere uanset min økonomi.

Jeg vil her igennem opfordre IllustreretVidenskab til at stoppe deres hetz!!! og svare på hvad i alverden der foregår!! Selvom I har skrevet et abonnement nr. kender jeg intet til det. Punktum !!

29. Juli 2024

Hej Annette.
Tak fordi du deler din oplevelse. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis.

De burde politianmeldes

Mage til svindel skal man lede længe efter.
Jeg blev kontaktet af telefonsælger som tilbød mig tre numre for x antal kroner. jeg sagde ja tak, men Kun for de tre numre og at jeg ikke var interesseret i yderligere abonnement.
Det fik jeg bekræftelse på og det var intet problem.

Efterfølgende modtog jeg så en opkrævning på den næste periode af det abonnement jeg ellers ikke havde bestilt.
Jeg betalte og skyndte mig derefter ind og afmelde igennem kundeservice.nu

Nu har de så IGEN trukket penge!!!

jeg ringede til dem denne gang og sad i en evighedskø for at komme igennem.

De kunne ikke gøre noget ved de trækninger der var lavet, men de kunne opsige mit abonnement for mig.

Jeg bad om at få en bekræftelse på mail mens jeg havde kundeservicemedarbejderen i røret, men det kunne jeg ikke få.

Så nu bliver det spændende om der bliver trukket penge igen.

Det er uhyggeligt at et firma der svindler så åbenlyst, kan blive ved med at eksistere.

12. Februar 2024

Hej Martin.

Advarsel

Advarsel: Undgå dette firma - Uærlige metoder.

Jeg stod først over for problemer med mit login, hvorefter jeg kontaktede dem vedrørende opsigelse af mit abonnement for et par uger siden. Desværre modtog jeg ingen respons. Efterfølgende opsagde jeg abonnementet via MobilePay, og man burde antage, at de ville forstå, at jeg ikke ønskede deres tjenester længere. Til min overraskelse modtog jeg dog en faktura på 79 kr, som de forventer, jeg betaler, selvom jeg mener, det er urimeligt.

Jeg råder alle til at holde sig langt væk fra dette firma. Deres tvivlsomme praksisser og mangel på kundeservice gør det ikke værd at forpligte sig til.

5. Februar 2024

Hej Arman.

Falske velkomsttilbud

Falske velkomsttilbud
Jeg er blevet kontaktet på mail, da jeg tidligere har haft abonnement og her blev jeg tilbudt en særlig velkomst pakke med et kamera hvis jeg tegnede nyt abonnement. De trak penge med det samme og bagefter fik jeg så en mail om at de desværre ikke kan skaffe flere kameraer.
Flere dage efter kan man stadig gå ind og bestille velkomstpakken som de jo så ikke har alligevel det er bare svindel for at få nye kunder.
Jeg bliver helt sikkert aldrig kunde igen og advarer folk om at blive lokket til at benytte sig af deres falske velkomst tilbud.

24. März 2023

Hej igen Lotte
Vi har ikke modtaget nogle oplysninger fra dig, så vi kan desværre ikke behandle din sag. Selvom vi rigtig gerne vil finde en løsning, bliver vi nødt til at afvente, indtil vi har hørt fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på mailadressen: KS@bonnier.dk
Med venlig hilsen Anne Katrine , Bonnier Kundeservice.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De sletter aldrig dit nummer igen

De sletter aldrig dit nummer igen. Du kan bede dem om at være sød at slette det (som jeg har gjort mange gange i flere år). Lige lidt hjælper det.

Kan på ingen måde anbefale dem.

15. Mai 2020

PAS PÅ

PAS PÅ
Læs abonnementsbetingelserne grundigt igennem inden I tilmelder jer.
Det er således at man efter at have opsagt abonnementet er forpligtet til at betale for yderligere 3 leverancer afbladet inden opsigelsen gælder.
Derudover hæves der automatisk prisen for disse på kreditkortet.
Virkelig meget dårlig service

2. April 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Firmaet benytter uærlige metoder til at …

Firmaet benytter uærlige metoder til at gøre reklame for sit produkt. Modtager reklamemails fra et firma der ikke har fået lov til at sende mig mails, og som jeg ikke kan finde frem til.
Illustreret Videnskab har heller ikke en mailadresse, så man kan sende en klage direkte til dem.
Ser frem til en kvajebajer fra dem, hvis de altså står ved deres ansvar.

14. Dezember 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr