Absolute jobs te bissegem de beste interim die er is Super vriendelijk Staat altijd klaar voor hulp te bieden Na 6 maanden zoals ze beloofden heb ik mijn vast contract ook gekregen Mijn werk... Mehr ansehen
Elektrik Teknisyeni olarak Absolute Jobs ile çalışmak büyük bir deneyimdi. İş bulma sürecimde, uzmanlık alanımı ve kariyer hedeflerimi anlamak için gereken özeni gösterdiler. İş başvurularımı yönlendi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nalatig. Ik werk via verschillende diensten zoals Liantis, Nowjobs en het valt mij op dat ik veel langer moet wachten op mijn loon en loonbrieven bij AbsoluteYou. 18 januari is mijn loon doorgegeven e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Miły personel profesjonalne podejście do pracownika. Brak problemów z komunikacją, jak również brak problemów z płatnościami
Über Absolute Jobs
Vom Unternehmen geschrieben
We go the extra mile!
Welkom bij Absolute Jobs. Van starter tot ervaren persoon, iedereen verdient een warme plek in onze HR-familie. Zo groei en bloei je op jouw tempo richting succes. We investeren veel in onze mensen, van boeiende opleidingen en trainingen, over competitieve loon- en interessante bonuspakketten tot unieke bedrijfsevents en onvergetelijke teambuildings.
Absolute Jobs maakt onderdeel van AM Group en is al 10 jaar gespecialiseerd in de werving van personeel voor knelpuntberoepen. Met Absolute Professionals helpen we met het vinden van hogere bedienden en kaderpersoneel. Absolute Experts rekruteert & selecteert managementposities, terwijl Absolute Engineering zich specialiseert in het vinden van technische bachelors en masters. Als expert in internationale rekrutering, zoeken we zowel naar binnenlandse als buitenlandse werknemers.
Voor kandidaten verleggen we grenzen voor de perfecte job, voor bedrijven zetten we ons grenzeloos in om elke vacature volgens wens in te vullen. Op die manier gaan we altijd the extra mile voor elk talent, elk bedrijf en elke medewerker.
Onze missie: de perfecte match maken. Ga je mee the extra mile? Reken maar van yes!
Onledebeekstraat 15 , 8800, Roeselare, Belgien
- 0496103080
- broos.debrabander@absolutejobs.be
- absolutejobs.be
Hat 62 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechts 1 sollicitatie
Na de eerste sollicitatie had ik al een job die perfect bij me past. Ze luisteren dus echt wel en zorgen ervoor dat jouw profiel en dat van het bedrijf goed bij elkaar passen.
Je kan heel moeilijk de juiste persoon…
Je kan heel moeilijk de juiste persoon aan de telefoon krijgen. Het loon is meestal niet juist altijd uren tekort.
Nog nooit zo goed en professioneel…
Nog nooit zo goed en professioneel geholpen geweest in mijn zoektocht naar een nieuwe job!!
Nice Woman,always good contact and…
Nice Woman,always good contact and antword when is possible. Helpings, and antword for qestion when I have.
The right person in the right position. She helped me get out of trouble more than once. I recommend her.
Ik kreeg persoonlijk hulp en wordt nu…
Ik kreeg persoonlijk hulp en wordt nu nog steeds geholpen en wordt altijd op de hoogte gebracht.
This company helped me get the job
This company helped me get the job, from follow-up and support with administrative procedures, to advice and guidance, and much more... I would like to thank Ms. Erika for her assistance, as well as all the employees at Absolute Jobs. Thank you
👍 Super agenty Jobs 👍
Ik heb een leuke job aan hen te danken…
Ik heb een leuke job aan hen te danken en het uitbetalen van het loon verloopt vlot . Vriendelijk onthaal .
No Time To Waste
Ik zocht werk en heb onmiddellijk meerdere sollicitaties gedaan met een positieve uitkomst wat maakt dat ik nog kon kiezen welke job.
Kantoor Roeselare toppers
Shauni, Victoria & Andreea van kantoor Roeselare zijn super vriendelijk, ik voelde me hier echt thuis, ze hebben de perfecte job gevonden voor mij en zijn ook mee geweest op gesprek naar de firma's. Ik was al naar alle interimkantoren geweest, maar zo'n toppertjes heb ik nog nooit gezien!!!!
Ik werk progressief
Ik werk progressief , en sinds oktober bij absolute you als interim , ik doe elke week dezelfde dagen en dezelfde uren op dezelfde dagen , heb opslag gehad en verdien deze week 15€ minder dan andere weken waarop ik dezelfde uren op dezelfde dagen werk . Doordat ik progressief werk moet het interim elke maand doorgeven aan men ziekenbond (Helan) wat ik gepresteerd heb op hetzelfde formulier dat de ZIMA002 noemt , was in december een week ziek en ze zeiden bij het interim als ik ziek ben dat ze geen formulier kunnen doorsturen naar Helan , terwijl Helan dit formulier nodig heeft om me uit te betalen , 2 maanden heeft dit spelletje geduurd , ze hebben me zelf naar Helan gestuurd om papieren die niet bestaan ! En na een maand had ik eindelijk men loon voor die week ! Ben onlangs 2 maand ziek geweest want had men enkel gebroken en een operatie in tussentijd . Was heel de maand mei thuis in de gips en interim moest een ZIMA002 invullen voor Helan dat ik ziek was en niet gewerkt had die maand ik vraag dat aan het interim en doodleuk zeggen ze weeral wij kunnen dit niet (zelfde als in december) ik bel huilend naar Helan en vertel hen dit (zij nemen contact op met hen) ik bel terug naar absolute you helemaal aan het wenen , over men toeren omdat dit spelletje opnieuw bezig is zoals in december en krijg een ander aan de lijn , die hoort me smeken en huilen want zonder dat papier krijg ik de helft van men loon niet (moet ook een huis afbetalen en de rest , en zoals iedereen weet de rekeningen wachten niet tot u u loon krijgt ) na 5x vragen en zij maar zeggen dat ze dit niet kan doen , begon ik over de zima002 en het feit dat ze dat formulier moet invullen en gewoon moet zeggen dat ik ziek was en niet gewerkt heb in mei zegt ze na 5x Aja dat kan ik wel doorgeven , werk 6maand met hen , elke maand moet ik hun werk doen en bellen naar Helan en hen , en als ze zin hebben zullen ze eens helpen ? Na een maand of 2 ofzo , ik word er gek van , ecocheques loonfiche gehad , vroeg erna en ging dat binnen 6weken ontvangen . Na 8weken gebeld ervoor en het interim zei je hebt een kaart en brief ontvangen , helemaal niets ontvangen en daardoor moet ik nu alles zelf regelen met het maaltijdchequebedrijf , moest ik er na 2 maand niet om gevraagd hebben ging ik nooit van iets weten , want zo is dit interim . Elke week en maand moet ik opletten , elke maand ontvang ik de helft van mijn loon (ziekte) 3-4 wekenvte laat door hen , en dat is omdat ze de papieren niet juist invullen, vroeg eens of het meerdere personen waren die dit doen , en het interim zelf zei dat die persoon altijd hetzelfde is , dus na 8 maand kan die persoon nog mijn papieren niet juist invullen , is om gek van te worden . Elke week en maand opnieuw moet ik hun papieren en werk vragen en zelf al wenend smeken en nog zijn ze te lui om me te helpen , dit kan echt niet dat je als interim zo u klanten behandeld , ik ben er altijd , nooit te laat en alleen afwezig geweest door men operaties , ik ben een voorbeeld werkkracht voor jullie en jullie behandelen me zo , vorige week zat ik te huilen en te smeken voor dat formulier en jullie negeren me en zeggen dat het niet kan terwijl het 10000% w l kan maar jullie gewoon te lui zijn om het hogerop te vragen !!!! Jullie helpen de mensen totaal niet ,nee je laat de mensen jullie werk doen en als wje jullie nodig hebbend je alsof je niet bestaat , belachelijke interim ik ben correct dus na 8 maand mogen jullie ook wen correct worden !!!!!

Antwort von Absolute Jobs
Words of Gratitude and Appreciation to Erika
I want to sincerely thank you for your constant support, your kindness, and the thoughtful advice you always offer — not just to me, but to so many others.
Your generosity, patience, and willingness to help never go unnoticed. You truly make a difference in people’s lives, and I’m deeply grateful for everything you do Erika
With heartfelt appreciation
Mohamed
Absolute jobs heeft mij de job bezorgd…
Absolute jobs heeft mij de job bezorgd die ik echt wou en geen snel , nogmaals dikke merci Utah you’re the best
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.