Accutotaalcenter Bewertungen 122

TrustScore 2.5 von 5

2,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vandaag voor 5e keer gebeld. Defecte Varta Batterij Blue Dynamic E43 sinds februari geleverd bij Accutotaal ter controle. De batterij was toen minder dan 1 jaar oud en binnen garantie. Telkens de meld... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dramatisch, onvriendelijke medewerker slechte service. Bedrijf heeft fout gemaakt met verzenden ( geen track tracé geleverd) ik moet het maar uitzoeken met PostNL

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zware batterij besteld. Nadien las ik de reviews omdat ik er 4 dagen niets gehoord had, vreesde het ergste. Na telefonisch contact (bij namen ze wel op) werd ik vriendelijk te woord gestaan en m... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Afgelopen week heb ik twee accu's besteld, hoefde maar één maal verzendkosten te betalen en binnen twee dagen kwam iemand van PosNL ze puffend afleveren. Helemaal top van beide partijen. Ik had 5 ster... Mehr ansehen

1. Fahrzeugzubehörgeschäft
  2. Großhändler für Autozubehör
  3. Kfz-Ersatzteilgeschäft
  4. Fachhandel für Autobatterien

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

De accuwebshop voor Nederland & België, met scherpe prijzen op onder andere Varta en Panther accu's! Vul je kenteken in en vindt direct de juiste accu's voor je auto. Accu's kunnen dezelfde dag geleverd worden. Auto accu's, motor accu's, caravan accu's...

2,6

1 Stern

Dramatisch

28. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg tevreden met de accu

Vorige week een nieuwe accu besteld voor mijn auto. Deze was snel binnen en in goede staat. Via de website kon ik makkelijk in drie stappen de juiste accu voor mijn auto vinden, ideaal.

18. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn ervaring met deze oplichters

Mijn ervaring met deze oplichters. Ik stuurt een defect artikel aangetekend retour. Deze nemen ze bewust niet in ontvangst om vervolgens te ontkennen dat ze het pakket niet retour ontvangen hebben en dus geen geld terug hoeven uit te keren.

Pure oplichtingspraktijken dus nooit iets bij ze kopen.

15. Jänner 2026

De prijs is heel goed

De prijs is heel goed. Helaas had de accu een haarscheurtjes dus na 3 maanden was een cel leeg. Accu terug gestuurd en na 2 weken geld weer op mijn rekening.

3. November 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik kan er enkel tevreden over zijn

Ik kan er enkel tevreden over zijn.

Levering super snel.

Spijtig genoeg kwam de batterij beschadigd aan, gevallen op een hoek.

Hiervoor een mail met foto’s gestuurd. Respons was niet super snel en duurde 2 dagen, maar er werd meteen een nieuwe gestuurd die weer de volgende dag in huis was. Deze keer zonder beschadiging.

Wel geen track&trace wat misschien niet meer van deze tijd is. Maar ik ben tevreden over de service.

12. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Accu besteld in april 2024 en in…

Accu besteld in april 2024 en in augustus 2025 accu defect.
Laadspanning gemeten is goed en regelmatig aan de druppellader in de woonkamer.
Afgesleept en wel, dus niet blij, starten er ruim een jaar prima op.
Product
BlackMax GEL motor accu YTX20L-BS/ CTX20L-BS/ 52014

14. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vieze oude accu die lang ergens in de opslag hed gestaan.

Oude vieze accu geleverd gekregen vol stof en vlekken die al zeer lang ergens in de opslag moet hebben gestaan, bij aankomst gaf hij een magere 12.1 volt aan dus nu staat hij aan de lader en hoop dat het nog wat wordt. Jammer dat ik niet eerder de reviews had gelezen dit was de eerste keer dat ik hier een bestelling plaatste en ook meteen de laatste keer.

27. August 2025

Waardeloze tent

Waardeloze tent ! Als je snel een accu wil vooral niet hier bestellen, ze beloven meteen te verzenden maar dat gebeurt niet.
Klantenservice scheept je steeds af met domme antwoorden en als je een credit nota vraagt omdat je na een week het pakket retour laat gaan kunnen ze die niet maken, is gewoon wettelijk verplicht maar kennelijk is dit een gevalletje fraudering want ze hebben er nog nooit van gehoord.

10. Juni 2025

Snelle service.

De bestelde accus zijn bij mij aangekomen en redelijk snel, bij het uitpakken was er 1 accu beschadigd op de hoek en er was een opening. Contact opgenomen met Accutotaalcenter en deze vroegen om een foto op te sturen. Dit heb ik onmiddelijk gedaan. Ong 10 minuten later kreeg ik al een antwoord dat er een nieuwe accu vestuurd word. Als dat geen goede en snelle service is. Hartelijk dank.

20. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I ordered new battery for my quad

I ordered new battery for my quad . And the disaster begins. Because of this bad battery that can't hold on even one 12v light , and now I have 3 regulators and 2 cdi and 2 wiring harness as an extra because their advice was that maybe something with my charging system is not okay battery is new new they said ... I send the battery to check because they give 6 months guarantee and then package come again to my adres without even nobody open and check for it .... once 50 euro for battery then 12 euro for sending back and buying proper box for it + 350/400 euros for other parts that had nothing to do with it ... I've learned my lesson ...

11. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dagen na de bestelling te horen…

Dagen na de bestelling te horen gekregen dat ze niet konden leveren. Bestelling geannuleerd. Toen was de reactie, Wij betalen u zo snel mogelijk terug. Mijn vraag was, Hoe snel? Ja binnen 30 dagen.
Joho, voelt wel als, Nep de massa pik de kassa

13. März 2025

2 accu’s gekocht voor de camper

2 accu’s gekocht voor de camper. Scherpe prijs en zending kwam na 4 dagen rechtstreeks uit Duitsland. Keurig ingepakt met plastic en op een kleine pallet. Expediteur belde een dag van tevoren of de aflevering gelegen kwam! Ben blij met mij Bosch en VARTA accu.

6. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos bedrijf met slechte retourservice

Nieuwe accu besteld, deze bij aankomst getest met een professionele accutester: resultaat slecht vervang… na opladen nog steeds slecht.
Accu moet 680 A startampere geven, deze geeft er maar 480 A ( dit voor een nieuwe accu )
Na enkele dagen liet dit bedrijf mij weten dat ik moet opdraaien voor de retourkosten om een defect geleverd artikel te retourneren. alsook de uitleg als er startproblemen zijn stuurt u ze terug. Neen startproblemen moeten niet eerst opduiken voor u deze terug stuurt. Daarvoor dient een accutest!

Waardeloos bedrijf die niks om klanten geeft. Goedkoop is duidelijk duurkoop, pas op van deze praktijken.

Jammer dat 0 sterren niet bestaat

28. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

niet mee in zee gaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Om een verhaal redelijk kort te houden.
WAARDELOOS BEDRIJF

BESTEL HIER NIET VOOR UW EIGEN GEZONDHEID.

Emails word niet op gereageerd.
U moet ontelbaar keer bellen om wat voor elkaar te krijgen.
Vervolgens als u denkt net een stap verder te zijn, word u weer in het ootje genomen.
En u hoort dit ook gewoon ook al aan de telefoon communicatie van doen, dat dit nog snel verwerkt gaat worden.

Bij mij ging het om garantie van een accu.
Welke ik op eigen kosten moest retouneren (Op dat moment nog geen probleem op zich)

1maal ontvangen door het bedrijf, na 2 weken niks vernomen, toch maar even gebeld.

ja de persoon die dit moet regelen was op vakantie
(geen probleem laat mij dit dan in mijn mailing weten , welke ik u geregeld heb gestuurd, waarop ik totaal geen reaktie op krijg)

Men zou meteen aan de slag gaan.
2 weken later weer gebeld, ja ze hebben hem nu in handen om te testen. Ik zeg oh daar is 4 weken voor nodig?? zonder enige vermelding naar mij toe.

Natuurlijk geen duidelijk reaktie retour.

Zo is dit verhaal cq 3 maanden aan de gang.

Terugbellen wat elke keer belooft word , gebeurd ook niet.

Vervolgens was ik er natuurlijk helemaal klaar mee.
En heb paypal ingeschakeld, ja plus min 1 jaar na dato van aanschaf.

toen kreeg ik in eens, heel raar????????????????
wel in eens reaktie op mijn paypal claim, dat ze wilde betalen, maar dit niet kunnen doen omdat ik de claim heb gestart. En ze de betaling nu hebben gestopt.

Daarop heb ik geantwoord, dat is mooi, dan kunnen jullie nu meteen via paypal terug betalen.

De volgende dag had ik mijn geld terug.

Natuurlijk wilde het bedrijf buiten paypal betalen.
Want buiten de retourkosten die u al kwijt bent.
wilde ze natuurlijk ook nog eens de verzendkosten van het product ook afnemen van de factuur.

(Wat volgens eu rechten niet eens mag!!!)

Oja voor het geval dat, dit was de KORTE VERSIE!!!!!

DUS GOEDKOOP IS DUURKOOP zullen we maar zeggen.

Ging trouwens om een accu van 35 euro dit met verzendkosten, excl retourkosten van 7,00 euro.

Dus waar hebben we het over zeg. haha.

1. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr