Amazing Desk
The contact was very good and the quality of the desk is 1 plus !!!

Antwort von Acier Studio
Acier Studio er stiftet i Aarhus med en passion for at skabe højkvalitetsprodukter med et tidsløst og industrielt design. Acier Studio er grundlagt baseret på at forene god kvalitet, håndværk og gennemtænkt skandinavisk design. Vores produkter er fremstillet i rustfrit stål og kombinerer æstetisk skandinavisk design med et robust, industrielt look. Vi anvender højkvalitetsmaterialer og dansk håndværk for at sikre, at hvert produkt tilfører et unikt udtryk i dit rum, samtidig med at det holder i generationer. Acier Studio er kendetegnet ved et minimalistisk, simpelt og robust design. Vi følger tidens trends, men bevarer altid et tidsløst og æstetisk udtryk uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores passion for det æstetiske, minimalistiske og industrielle design driver os til at udvikle inspirerende interiørløsninger, som vi selv ville have stående i eget hjem. Vores første produkt blev skabt af overskydende materialer og satte dermed standarden for vores dedikation til miljøansvar. Hos Acier Studio er hvert produkt et vidnesbyrd om holdbarheden og alsidigheden ved rustfrit stål. Vi bruger rustfrit stål både for dets æstetiske kvaliteter og for dets styrke og genanvendelsespotentiale, hvilket sikrer, at vores produkter er investeringer for dit hjem, men også for vores planet.
Dänemark
The contact was very good and the quality of the desk is 1 plus !!!

Antwort von Acier Studio
Very nice and high quality product and it was also shipped extremely fast. Can only recommend

Antwort von Acier Studio
Smukkeste hylde og håndværk!
Kanon kundeservice :-)

Antwort von Acier Studio
Great products…quick delivery and amazing quality! Can only recommend and I’ll definitely be back for more when I can find a need for a night stand 🤗

Antwort von Acier Studio
Jeg købte 2x150 og 2x90 cm hylder. De er perfekte i mit køkken.
Hylderne var pænt pakket ind og ingen problem at sætte op.
Meget tilfreds!

Antwort von Acier Studio
I bought the stainless steel shelf which is well designed. Fast shipping and nice delivery from to my house 🤍

Antwort von Acier Studio
Købte 2x 150cm brede stål hylder og elsker dem. De ankom efter et par dage og med en fin guide.

Antwort von Acier Studio
Smukke kvalitetsprodukter og fantastisk service!

Antwort von Acier Studio
God kvalitet og hurtig levering

Antwort von Acier Studio
Jeg har købt 3 hylder fra Acier Studio og de er lige så smukke i virkeligheden, som på billeder! Passer perfekt i mit køkken. Upåklagelig service, og søde og rare mennesker der står bag ☺️
Hylderne var nemme at sætte op og jeg oplever også at de er nemme at rengøre. Glæder mig til mit soveværelse bliver klar til deres natborde!

Antwort von Acier Studio
Fantastisk service - og produkt.
Da jeg hurtigt skulle bruge den aftalte vi, at jeg kunne hente direkte på værkstedet, og da de glemte skruerne (det er hvad der sker), var de meget søde og fleksible.
Køber helt sikkert noget igen!

Antwort von Acier Studio
Lad være med at bruge deres billeder til private opslag på dba, facebook etc., så truer de med at politianmelde dig.

Antwort von Acier Studio
Udover at mit nye sofabord er virkelig smukt har vi fra første kontakt oplevet enormt god og imødekommende service fra virksomheden. Kan kun anbefales!

Antwort von Acier Studio
Virkelig god oplevelse hos Acier Studio. Min kæreste bestilte stålhylden Bergen og den landede hos os allerede to dage efter.
Jeg har siden hængt den op i vores stue og den passer bare perfekt ind. Især min kæreste er virkelig glad for den.

Antwort von Acier Studio
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.