Bedste service jeg har oplevet længe! Annette var så sød at hjælpe mig (ret meget besværlig) med at få ombyttet min ordre til noget som passede mere til min krop. Sjælden har jeg oplevet så dygtig... Mehr ansehen
Lækreste hjemmeside. Og den sødeste personlige betjening da jeg ringede pga tvivl om str. begge odd molly kjoler passer perfekt. Og fin lille gave samt et sødt kort. Lækkert pakket ind... og ja indpak... Mehr ansehen
Service er ikke kun at skrive: “hav’ en rigtig dejlig sommerdag”… Bestilte en cardigan, men fik desværre bestilt den i forkert størrelse. Skulle selv betale returporto for at sende den retur ( som d... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Designertøj med hjerte og sjæl. Danmarks måske største online udvalg af Odd Molly, Gustav, Sibin Linnebjerg og Garcia. De bedste styles fra Fine CPH, Danefæ og By Birdie. Desuden sko, støvler og sandaler fra Apair og Birkenstock.
Egerisvej 11, 9970, Strandby, Dänemark
- acorns.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Utroværdig kundeservice
Ville bestille en skjorte til min mor. Var inde og søge hvor den var billigst og det var hos Acorns. Der løb en tekst over forsiden hvor der stod "fri fragt ved køb af nyheder over 499,-" Skjorten kostede 939,- på påsketilbud. Men der blev lagt fragt på når jeg lagde den i kurven. Jeg skriver til kundeservice som fortæller at fri fragt ikke er ved køb af nedsatte varer - men det står der ikke! Det er både lørdag og søndag jeg kigger på siden. Jeg skriver dette til kundeservice som skriver, at det kan de ikke forstå - hvor jeg dog har set dette, for nu har de haft fat i deres "teknikker" for at høre om der er rettet noget og det er der ikke den sidste uge påstår de. Jeg går ind og kigger på hjemmesiden igen og teksten er nu ændret til "fri fragt ved køb af varer til fuld pris over 499,-" Utroværdigt - kommer aldrig til at handle der! Det skal siges jeg har screenshot af begge tekster
Mega dårlig kundeservice🙁
Mega dårlig kundeservice🙁
Køber en lækker frakke, mål stemmer ikke overens med det jeg har fået oplyst over mail - kontakter dem, og spørger om de vil betale returnering hvis jeg bestiller en ny i den korrekte størrelse, da de har opgivet forkert mål, jeg sender billede hvor jeg har en tommestok liggende over frakken, og får at vide at jeg skal bruge et målebånd, da de ikke altid måler ens😣 det blev så sidste gang at jeg handlede der.
Bedste service jeg har oplevet længe!
Bedste service jeg har oplevet længe!
Annette var så sød at hjælpe mig (ret meget besværlig) med at få ombyttet min ordre til noget som passede mere til min krop. Sjælden har jeg oplevet så dygtig rådgivning og ikke mindst tålmodighed, og mærkede virkelig hvordan det var vigtigt for hende at finde det der var rigtig for mig, og ikke bare "sælge mig noget". Kæmpe ros til Annette og måden at hjælpe mig som kunde på! Hurra for god service!
Findes der hævn-anmeldelser her på Trustpilot?
Kære dig, der måtte kigge her før du lægger en ordre i vores webshop :)
Vi samarbejder ikke med Trustpilot, hvilket er grunden til vi ikke har så mange anmeldelser herinde - og hvilket også er grunden til at vi ikke kan besvare de anmeldelser, der er.
De rigtige kundeanmeldelser finder du direkte på forsiden af vores webshop. Anmeldelserne laves via Tryghedmærket, som garanterer sikker nethandel - og viser vores næsten 4000 positive anmeldelser.
Angående de dårlige anmeldelser vi har fået her på Trustpilot.
Disse er givet som hævn, fordi vi ikke lader os afpresse og/eller godtager forsøg på bedrageri eller lignende.
Vi er en lille nordjysk virksomhed, der har eksisteret i 11 år. Vi gør os stor umage hver eneste dag. Selvfølgelig kan der ske en fejl - og den retter vi altid op på, ledsaget af en undskyldning. Vi er jo bare mennesker - og den slags sker.
Men at påstå at vi med vilje sender forkerte varer, forhaler refunderinger eller ikke behandler reklamationer jf. købeloven - det er lodret usandt.
Og det kan vi sådan set også bevise ;)
Specifikt til Tina Hansen:
Du er den eneste kunde gennem 11 år, der har "misforstået" hvordan man returnerer varer til en webshop! Vi har haft en lang dialog på mail, hvor det desværre ikke er lykkedes mig at forklare dig hvordan det fungerer. Jeg synes ikke det er i orden at give en "Pas på" anmeldelse her, fordi du ikke har forstået vores handelsbetingelser og vi endda alligevel har godtaget din returnering!
Specifikt til Trine:
Jeg er ikke klar over hvad du mener og hvorfor du giver os en dårlig anmeldelse.
Vores handelsbetingelser er plukket direkte ud af købeloven, som vi er forpligtet til at følge, for at få lov at drive webshop.
Hvis du henviser til en dialog, hvor du har truet med en dårlig anmeldelse, hvis du ikke får din vilje - så er det helt sikkert derfor du ikke er kommet videre.
Er det noget andet, det drejer sig om, er du altid velkommen på vores mail :)
Til alle:
Er der noget du ønsker uddybet, er du til enhver tid velkommen på vores chat eller på en mail.
Mange hilsner fra Annette / Acorns.dk
Pas på!!!
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos Acorns, som vildleder ved returnering af vare.
Af returneringsbetingelser fremgår, at man bl.a. skal sende mail til dem. Når der bestilles returlabel fremgår det ligeledes i den modtagne mail, at der er svar til deres mail. Men det godtager de ikke!!!
Trods mange års erfaring som forbruger…
Trods mange års erfaring som forbruger og et bevidst valg om at støtte lokale, selvstændige butikker, må jeg desværre give Acorns.dk en dårlig anmeldelse. Servicen lever ikke op til forventningerne og står i kontrast til de kvalitetsmærker butikken fører. Handelsbetingelserne er markant ringere end hos sammenlignelige forhandlere, og kommunikationen har været forvirrende og inkonsekvent.
Jeg oplever forskel på det, der blev stillet i udsigt, og faktuelt. På trods af gentagne forsøg på dialog, er sagen ikke blevet løst. Meget skuffende....
De fineste anbefalinger mod Acorns og…
De fineste anbefalinger mod Acorns og deres super tålmodige service! Jeg var selv en lidt besværlig og krævende kunde med mange spørgsmål i en travl periode hos dem, men modtog den største forståelse fra hurtige svar og en vanvittig flot hjælp frem mod at modtage den ønskede vare. Derudover har de tæt kontakt til deres leverandører og det ser jeg som et kæmpe plus.
5 stjerner fra mig!
Fantastisk service
Fantastisk service
Jeg er så glad for, at jeg ikke lod mig skræmme af de negative anmeldelser om dette firma. Jeg kan kun sige, at jeg kun har meget gode oplevelser, og jeg anbefaler dette firma. Meget god kommunikation. Hurtig levering. Og en meget dejlig overraskelsesgave – et par Gustav-sokker, der fulgte med min Gustav-bluse Meget sødt af Acorns.dk. Tusind tak for handlen.
God service og hurtig levering.
God service. Hurtig levering
Bestille et par bukela sko i forkert størrelse. Hurtig og fragtfri ombyt
Acorn og Anette kan 100 pct anbefales
Acorn og Anette kan 100 pct anbefales. Jeg har handlet her siden Anette åbnede sin webbutik. Der ligger en dyb passion for lækre stilfulde design bag denne netbutik som startede med Odd Molly
Meget tilfreds - Jeg bestilte et par birkenstock tirsdag formiddag, de var leveret onsdag eftermiddag. 👌
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales! Hurtigt svar på forespørgsel pr. mail, lynhurtigt levering og gode tilbud.
Øv, med øv på.
Jeg ville ønske, at jeg havde læst deres trustpilot først… Pas på med at købe ting på udsalg. De ville ikke tage mine sko retur, fordi varen ikke længere var i deres sortiment. Det tror jeg faktisk ikke engang er en lovlig grund, men jeg kom ingen vegne i vores mail korrespondance.
Jeg fremhævede dette som ikke værende en lovlig grund, men så måtte de jo tage en ny “grund” op af hatten. De ‘’14 dages retur’’ var overskredet. Acorns er i den overbevisning, at du som forbruger samt i samarbejde med GLS, er ansvarlige for at skulle have pakken retur på deres LAGER inden de 14 dage er gået. Dvs. du principielt har 10 dage til at indlevere pakken, for så at håbe på at GLS kan nå at få den fragtet fra pakkeshoppen til deres lager på 4 dage.
Hvis man læser op på lovgivningen, så har man 14 dage til at indlevere pakken til en pakkeshop.
Jeg handler aldrig ved Acorns igen. Jeg har netop spildt lige knap 1000,- øv! :-(
Jeg kan kun sige
Jeg kan kun sige, at jeg efterhånden har handlet hos acorns adskillige gange, og alt er gået helt perfekt. Mine varer har været de rigtige og de er kommet hurtigt, og jeg fandt dem til gode priser.
Jeg føler mig helt tryg ved at handle der igen.
Glad og tilfreds.
Bredt udvalg og hurtig forsendelse. Jeg anbefaler 🌟
Dårlig kundeservive
Spurgte om mål på Gustav skindbukser. Det kunne ikke lade sig gøre. Heldigvis var mojnaabenraa.dk behjælpelig med mål, så bukserne blev købt der.
Min vare kom hurtigt og var pakket fint…
Min vare kom hurtigt og var pakket fint ind. Jeg er fuld ud tilfreds :-)
Pæn nederdel til en fin pris og hurtig…
Pæn nederdel til en fin pris og hurtig levering
Hvad skal man stole på her?
Hvad skal man stole på her?
Go service / dårlig service / troværdig / ikke troværdig ??🤔🤔
Vil bestille en kjole 😏🤔
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.