Admatic Digital Bewertungen 74

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God hjemmeside, marketing og service. De er kompetente og ved hvad de laver. Søger du en seriøs marketing firma skal du bruge dem. Bedste hilsner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simpelthen utroligt hvor dygtige og kompetente de er på det hold. Deres konsulenter holder hvad de lover og hvis du vil booste din forretning med en marketingsstrategi så skal du vægle Admatic. Tag en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter flere mislykkede forsøg med andre virksomhed, besluttede vi os for at bruge Admatic. De har lavet vores hjemmeside og stået for Facebook marketing. Vi får dagligt salg pga. de Facebook annonce... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De kan virkelig levere på opgaven. Vi tog fat i Admatic, da vi have behov for at løfte vores hjemmeside og sætte i gang med markedsføring. Vi startede indledningsvis med en klar plan omkring hjem... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Marketingagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Admatic Digital har specialiseret sig i arbejdet med digital marketing, som har til formål, at hjælpe erhvervsdrivende med at øge deres omsætning og afkast. Ved at tilbyde professionel og techbaseret vejledning, rådgivning og direkte eksekvering via marketingsplatforme som Google, Meta Business og konverterende websites og webshops, søger vi at skabe mærkbare resultater for vores samarbejdspartnere ved flere henvendelser og øget omsætning.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en rigtig skarp hjemmeside og…

Tak for en rigtig skarp hjemmeside og enorm god service. Dejligt i kigger ned i butikken for at give jer selv en ide om hvordan i skal gå til den. Især Lorena og Kevin havde en rigtig god energi. Ser frem til at I sætter i gang med digital marketing og de videoer i har produceret.

23. Juli 2025

Hej Beytullah,

Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for, at I er tilfredse med hjemmesiden og vores service. Det har været en fornøjelse at arbejde med jer, og vi er glade for, at Lorena og Kevin har kunnet bidrage med god energi. Vi ser frem til at sætte gang i digital marketing og de videoer, vi har produceret sammen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Horrible oplevelse med bestillingsystem de levere.

Svar til kommentar fra Admatic Digital, dette er en anmeldelse af et bestilling system i har leveret TIL en restaurant, højst sandsynligt da i lavede deres hjemmeside. Næste paragraf er taget fra den e-mail jeg modtog da min ordre fra JERES kunde, blev afvist:

"Denne bestillingssystem er leveret af:
Powered by Admatic Digital | email ikke tilladt af TrustPilot | +45 42 61 00 61"

Jeg tænker at de plugin i har brugt er lavet af Oracle Restaurants eStore, som jeg kan se har 1.6 stjerner her på denne platform, så næste gang i udvikler en hjemmesiden med bestilling til en restaurant, så vil jeg anbefale at i lave lidt research for i stolt skriver at i er leverandøren. Just saying.

Original anmeldelse:
"Bestillingen gik ikke igennem, Vi kunne ikke bekræfte din ordre."

Det var den bestilling jeg fik da jeg prøvede at bestille mad fra et system lavet herfra. Fint nok tænkte jeg, så må jeg finde på noget andet.

15 minutter senere stod der et bud med min bestilling som ikke gik igennem.

Heldigvis for buddet var de det sidste sted jeg havde kigget på før jeg opgav at bestille udefra den dag, så den bestilling de havde lavet til en værdi af 150 kr var ikke en de gik tomhændet hjem med.

Havde bestilt noget andet, så havde jeg ikke tænkt mig at tage imod en ordre som jeg har fået besked på ikke var gået igennem.

Det minder som om Just-Eat og lignede anno 2012 og er skræmmende pinligt at sælge som en service, da det totalt ødelægger forholdet til deres (B2B) kunder. Jeg har fx ikke tænkt mig at handle direkte igennem denne restaurant igen, og betaler med glæde 10 kr ekstra pr. vare igennem Just-Eat næste gang hvis det betyder og undgå det her amatør system.

5. August 2025

Hej Simon,

Du har fået fat på den helt forkerte virksomhed. Vi er et marketingsbureau og ikke en restaurant.

Det er kundens eget system og vi kender intet til, hvilken kunde og hvilken hjemmeside det drejer dig om, hvorfor vi venligst vil bede dig fjerne din anmeldelsen, da den er uretmæssig.

Dårlig online markedsføring

Jeg hyrede Admatic, et online marketing bureau med henblik på at skaffe nye kunder, udlejere, der havde behov for at udleje deres boliger, via Google Ads og Facebook annoncering. Vi indgik desværre en 6 måneders kontrakt med Admatic med binding den 19/3. Admatic har desværre ikke skaffet nye kunder som forventet. De har præsteret at lave en video annonce på Facebook med forkert indhold, der ikke henvender sig til den målgruppe vi er interesseret i. Vi ønsker derfor at afbryde samarbejdet med Admatic og har bedt dem stoppe Facebook annonceringen, som ikke har givet noget resultat, men det har vist sig at være nærmest umuligt at få dem til at stoppe annonceringen og slippe ud af 6 måneders bindingen til trods for dårlig online markedsføring. Betaling til Meta (Facebook) og Google Ads har været spild af penge. Er meget utilfreds.

9. Mai 2025

Hej Katrine,

Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med samarbejdet, og vi vil gerne svare på din anmeldelse med nogle væsentlige fakta.

Der er alene i løbet af den første måned brugt over 15 arbejdstimer på løbende dialog, rådgivning og tilpasninger – herunder daglig kontakt via telefon og skrift. Disse timer er lagt ud over de timer, der er inkluderet i din månedlige pris.

Materialet, herunder videoen du omtaler, blev produceret efter dine egne ønsker og godkendt inden opsætning. Det er dig selv, der medvirker i videoen, og det har derfor ikke været muligt at ændre på indholdet uden ny optagelse.

Desuden har annoncerne kun haft mulighed for at køre i en meget begrænset periode på cirka en måned. Det er desværre ikke nok tid til at indsamle tilstrækkelige data og skabe kontinuerlige resultater – især ikke med et budget, der ligger væsentligt under niveauet hos dine nærmeste konkurrenter.

Det skal også nævnes, at flere fakturaer fortsat ikke er blevet betalt, hvilket gør det vanskeligt at levere den aftalte ydelse i henhold til kontrakten.

Vi er naturligvis stadig åbne for dialog og en løsning, men det er vigtigt, at alle forhold omkring samarbejdet bliver belyst korrekt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse hos Admatic…

Fantastisk oplevelse hos Admatic Digital. Tak for et godt samarbejde. Specielt Koray er exceptionel.

6. Mai 2025

Hej Zubeyde,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I har haft en fantastisk oplevelse med os. Det betyder meget at høre, at samarbejdet har været godt, og vi ser frem til at fortsætte det. Jeg er glad for, at jeg kunne være med til at gøre en forskel for jer!

Uærlige folk

Uærlige folk, der ikke påtager sig ansvar.

1. Videoer blev postet uden tilladelse og med stavefejl.

2. Hjemmesiden er blot en standardkopi af andre kunders – der er intet unikt ved den.

3. Der blev brugt flere penge på Google Ads m.m. end aftalt.

Vær opmærksom – find et andet bureau!

2. September 2024

Kære Nit,

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med vores samarbejde.

Vi vil dog gerne præcisere nogle punkter i din anmeldelse:

1. I forbindelse med videoerne, var der i én af dem anvendt ordet "folks," som er korrekt stavet. Så snart du ønskede at ændre dette til "fokes," blev dette straks rettet efter dine ønsker. Selvom den korrekte måde, at stave det på er “folks”. Så vi har ingen stavefejl lavet.

2. Vores hjemmesideudvikling er altid skræddersyet til den enkelte kundes behov, og vi bestræber os på at levere unikke løsninger. Vi beklager, hvis du har haft en anden opfattelse.

3. Vedrørende annoncebudgettet blev alle udgifter aftalt og godkendt løbende under hele kampagnen.

Vi har afsluttet vores samarbejde for noget tid siden, og derfor undrer vi os over, at du først vælger at skrive denne anmeldelse sammen dag, som du får en mail omkring, at du ikke har betalt for din aftale.

Ruken D. Kerpic

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for et godt stykke arbejde

Tak for et godt stykke arbejde! Kan virkelig mærke en forskel i mine to virksomheder 🎉

13. August 2024

Hej Mesut,

Vi er så glade for at høre, at vores indsats har gjort en mærkbar forskel for begge dine virksomheder. Det betyder meget for os at kunne bidrage til din succes, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og skabe endnu flere gode resultater.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for website og marketing

Tusind tak for en fremragende website, som er vildt funktionel. Vores kunder er helt vilde med den. Nu kører vi på med Facebook annoncering, og kan allerede nu mærke effekten. Kan anbefales til alle der søger en seriøs digital partner.

Hilsen Bagels to Eat

19. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for den gode service Koray

Tak for den gode service Koray. Hvis andre har brug for hjælp til markedsføring så find Koray fra Admatic Digital

20. November 2023

Hej Yunus,

Tak for den rigtig fine anmeldelse.

Bedste marketingsbureau

Bedste marketingsbureau, der gøre en kæmpe forskel! De er stærke både på
Content, Google Ads og Facebook Ads!! Super ros herfra. Især vores kontaktperson Koray, dygtig fyr.

5. Oktober 2023

Hej Osman,

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er så tilfreds med vores arbejde på både Content, Google Ads og Facebook Ads. Vi er især glade for at høre, at Koray har gjort en positiv forskel – han gør altid sit bedste for vores kunder. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og skabe endnu flere resultater sammen med dig!

TOP KVALITET OG SERVICE!

Jeg kan helt klart anbefale Admatic Digital, da de er professionelt i deres arbejde. Stort tak til Koray som har fra starten hjulpet os med, det vi havde brug for. Han giver god service samt er vi også glad for at samarbejde med Koray.

17. April 2023

Hej Mads,

Det er en fornøjelse at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og samarbejdet med Koray. Han sætter stor pris på de pæne ord og gør altid sit bedste for at levere god service og skræddersyede løsninger. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og skabe endnu flere resultater sammen med jer!

Stor ros til Koray

Stor ros til Koray! Super venlig og god til sit arbejde. Enorm løsningsorienteret som altid er klar på at dække ethvert behov.

21. November 2023

Hej Feng,

Det er virkelig dejligt at høre, at du er tilfreds med Korays indsats. Han arbejder altid målrettet for at finde de bedste løsninger og sikre, at vores kunders behov bliver opfyldt. Vi værdsætter din feedback og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde!

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse – altid hjælpsom med udfordringer. En særlig tak til Koray, der altid er tilgængelig for hjælp.

20. November 2023

Hej Tahir,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Fair aftale

Var til møde hos dem, og indgik en fair aftale omkring Google ads for min blomsterforretning. Kan klart anbefales

20. September 2023

Hej Jeanette,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med os, og at vi kunne finde en fair løsning for din blomsterforretning. Det er altid vores mål at skabe resultater og give vores kunder en god service. Tak for din anbefaling – vi ser frem til at se din forretning blomstre endnu mere med Google Ads!

TOP PROFFESIONELT MØDE

TOP PROFFESIONELT MØDE - satte sig godt ind i min case og der var relevant FLOW OG SYNERGI.
Blev helt blæst af den professionalisme - fleksibilitet og ansvarlighed.
Du bliver taget godt om - Kan klart anbefales.

11. August 2023

Hej Selma,

Vi er utrolig glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores møde og mærkede vores dedikation til din case. Det betyder meget for os at skabe et godt samarbejde med fokus på fleksibilitet og ansvarlighed. Tak for din anbefaling – vi ser frem til at hjælpe dig videre mod succes!

God service!

God service. Jeg kan anbefale dem!

6. Juni 2023

Hej Milas,

Tusind tak for din fine anmeldelse :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for den gode indsats

Tak for den gode indsats!

Har fået Facebook Ads og Google Ads i 6 måneder nu og det har virkelig løftet min virksomhed.

Nu er der så bestilt en ny hjemmeside, den glæder jeg mig til at se 😀

2. Juni 2023

Hej,

Vi er glade for at høre, at vores arbejde med Facebook Ads og Google Ads har gjort en positiv forskel for din virksomhed. Det er altid en fornøjelse at være en del af vores kunders vækstrejse! Vi glæder os også til at vise dig den nye hjemmeside og fortsætte det gode samarbejde.

Kæmpe tak herfra

Kæmpe tak herfra. Jeg kan anbefale Admatic Digital til alle der søger professionel og pålidelig hjælp.

3. Mai 2023

Hej Jeppe,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt Admatic til min…hjemmeside og reklamer...

Jeg har brugt Admatic til min hjemmeside, reklamevideoer og Facebook. De har været grafisk dygtige og forstået min ide fra starten. Selv når der var ændringer, grundet tekniske vanskeligheder, var de super søde og hurtige til at ændre det.

Jeg er meget tilfreds og takker for jeres tålmodighed.
BH Camilla

3. Jänner 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr