Dupont Snedker & Tømrer Bewertungen 15

TrustScore 3.5 von 5

3,6

1. Zimmermann

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Dupont Snedker & Tømrer er en lille tømrerforretning i Morud på Fyn. Virksomheden er startet efter orkanen i 1999. Vi udfører alt tømrerarbejde, samt montering af solceller, nedtagning af asbesttage, rensning af fliser og tage og algebehandling. I tømrerfirmaet udfører vi opgaver indenfor bl.a. nyt tag og tagrenovering, montering af nye vinduer og døre (både vinduer og døre i kernetræ samt i træ / alu), lægning / montering af trægulve og diverse andet tømrerarbejde. Vi er desuden eksperter i isolering med papiruld og glasuld samt EPS kugler. Vi udfører isolering som indblæsning hvilket giver et super tæt resultat med færrest mulige kuldebroer. Udblæsning af isolering på loftet danner et fuldstændig tæt lag, som pakker sig helt tæt ind til spær og udfylder diverse mindre sprækker og huller.

3,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Han er hurtig til at svare på emails…

Han er hurtig til at svare på emails ang. tilbud og komme ud og kigge på det, men når du har sagt ja, går der 7 somre inden han kommer ud og udfører arbejdet. Og det selvom man har ringet utallige gange uden at kunne få fat i ham. Han tager også penge for at kigge på hendelsen inden han sender et tilbud. Og han trækker ikke beløbet fra efter accept af tilbuddet. Og regningen blev også dobbelt så dyrt da den kom. Nu er det sidste gang at jeg siger ja til noget over telefonen, og bedst som man tror at man kan stole på hvad håndværkeren siger. Han kan slet ikke anbefales.
Sorry Anders. Minus 5 stjerner herfra. 😑

8. August 2022

Fin og hurtig tagrenderens

Fin og hurtig tagrenderens. Vi kunne også følge med på kameraet og se, hvordan tagrenderne så ud efter rensningen.
Det kan godt anbefales, hvis man ikke gider bruge tid på det eller hvis ens tagrender er højt oppe.

24. Jänner 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstrem dårlig oplevelse

Vi havde en temmelig simpel opgave der bestod i af fjerne en faldstamme skjuler og skære igennem en trævæg til en anden faldstamme. Resultatet er at der er et hak i vores køkkenbord, væggen er blevet ødelagt og firmaet svarer ikke på vores henvendelser. Ud over al kritik og vi er efterladt super frustrerende over hvad vi tænker der burde være en let opgave.

8. Mai 2021

Alsidigt arbejde og gode løsninger

Alsidigt arbejde og gode løsninger
Fik skiftet brædder på min gavl på kort tid og flot udført og ordnet mange ting inde, såsom lavet hjørner på min ø. De kom med gode løsninger med besparelser og assistance til nedslag på dør, der let kunne repareres. De var behagelige og får miine varme anbefalinger.
Karin fra Svogerslev

9. März 2021

Hej Karin.
Tusinde tak for din anmeldelse, det er jo firmaets gode medarbejder Emil Nielsen som har været forbi dig og udføre arbejde, dejlig at du som kunde er tilfreds med Emil og hans arbejde.

Super effektiv fliserens

Super effektiv fliserens. Vi har fået udført fliserens og efterfølgende fliseimprægnering med nanobehandling på vores terrassefliser i vores lille rækkehus i Odense. Resultatet er blevet super flot og fliserne ser ud næsten som nye. :-)

6. März 2021

Hej Anders.
Tak for din fine anmeldelse. Dejligt med tilfredse kunder.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fik skiftet 2 vinduer

Fik skiftet 2 vinduer. Vinduerne kom for sig et par dage før arbejdet skulle forgå.
De mødte flot op, to mand og gik straks igang med arbejdet.
Der blev dækket pænt af så gulv og vægge ikke ville tage skade af deres profesionelle arbejdsindsats.
De kom med økonomisk besparende løsninger, sørgede for at gamle vinduer og affald blev taget med og smidt ud af dem, og efterlod næsten et rener hjem end da de kom.

Meget behagelige og imødekomme personale, som udviser hensyn, forståelse og hjælpsomhed.
Klart et firma der er anbefalingsværdi.

2. März 2021

Hej Mads.
Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Den er jeg glad for, det er altid dejligt med tilfredse kunder.

Vh.

Meget professionelt arbejde

Meget professionelt arbejde!
Vi skulle have efter isoleret vores tag og enkelte vægge, vi fik et flot overblik over hvor problemerne lå, og fik en fantastisk rådgivning på hvordan vi løste problemerne bedste.
Der blev arbejdet hårdt, længe og effektiv!
Efter en meget lang arbejdsdag, sluttede de pænt af med at rydde alt op efter dem!

Imponerende, effektiv og imødekommende service de yder!
Pålidelig og behagelig firma.

2. März 2021

Hej Amalie.
Tak for din fine anmeldelse.
Håber næsten at der kommer mange kolde vintre i fremtiden, så i kan få glæde af jeres isoleret tag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Solidt og veludført arbejde.

Altid en fornøjelse at få udført et stykke arbejde af ADupont. Der er godt humør og præcision i deres arbejde. De lytter til kundens behov. Vores fornemmelse er at det er et firma med solid erfaring og mulighed for at udføre både store og små opgaver.
Vi giver ADupont vores bedste anbefaling.

7. Juni 2019

Antwort von Dupont Snedker & Tømrer

Tusinde tak for den fine anmeldelse.

Flot arbejde

Flot arbejde. Vores indkørsel ser ny ud efter flisebehandlingen

1. Juni 2019

Antwort von Dupont Snedker & Tømrer

Tak Camilla. Dejlig at med rene fliser, så håber vi bare at huset bliver solgt.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr