Elendig kundeservice og følger ikke…
Elendig kundeservice og følger ikke norsk lov.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Elendig kundeservice og følger ikke norsk lov.
Jeg byttet kjøkken i 2021 og valgte produkter fra AEG. Erfaringen har dessverre vært svært dårlig. Kjøleskapet har allerede gått i stykker, og den integrerte kaffemaskinen har vært inne til service 7–8 ganger de siste to årene på grunn av feil.
I tillegg opplever jeg lite forståelse og ydmykhet fra AEG i møte med problemene.
Min anbefaling er å styre unna denne leverandøren. Du får definitivt ikke det du betaler for.
Skikkelig dårlig reklamasjonsavdeling, de vrir på det som er skrevet, lager egne regler,er ekstremt vanskelig å få tak i, faktisk helt umulig annet enn skriftlig. Det er den sletteste behanding noen gang av varer jeg har kjøpt. De på kundeservice gjorde så godt de kunne, men der og var veldig mye"hakk i plata" strategi. Nå bærer det rett til klage via forbukerrådet. Handle AEG eller Electrolux igjen ? Neppe.
Har aldri kjøpt så dyre hvitevarer som vi kjøpte fra AEG når vi kjøpte Strai kjøkken. Etter to måneder stoppet oppvaskmaskinen, når vi ringte kundeservice var de mest opptatt av at vi måtte betale om det var vår feil, noe det IKKE var. Nå ett år og tre måneder senere sluttet hele kombiskspet å virke. Ble lovet hjelp innen 1-3 virkedager, de kom etter 6 virkedager og hadde ikke delen de trenger. Skulle gi oss beskjed om når denne er tilgjengelig, men ikke hørt noe. Vi har to små barn og har nå vært uten kjøling, bortsett fra en liten kjølebag i 10 dager. Har kontaktet kundeservice flere ganger, men de mener dette er godt nok. Styr unna AEG sier bare jeg. Mine tidligere hvitevarer jeg kjøpte gjennom IKEA til en mye lavere pris varte i over 10 år uten problemer. AEG er rett og slett dyrt og dårlig.
Jeg kjøpte alle mine hvitevarer fra AEG da jeg fikk pusset opp kjøkkenet. Av syv hvitevarer har FIRE gått istykker på under to år!
Electrolux og AEG (som bare er ulike merkenavn med lignende produkter) har gått fra å være høykvalitetsmerker til å bli bunnskiktet av hvitevarer. Det til tross for høye priser.
Når maskinene har gått istykker, ber «kundeservice» meg om å gå på nettsidene for å bestille deler selv. De sier også at jeg kan risikere at AEG ikke dekker kostnaden for montør som skal reparere produktet.
Jeg gjorde henne oppmerksom på at oppvaskmaskinen var under to år og at jeg hverken ville betale for montør eller finne deler og reparere maskinen selv.
Til tross for at jeg gjorde det helt klart for henne at de var ansvarlig for reparasjonen, nektet hun fortsatt å bekrefte at de ville bestille deler og dekke kostnadene for montør.
Så et råd til alle som vil kjøpe hvitevarer: Styr unna AEG Og Elektrolux!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.