VINEAGE

Het zijn oplichters. Bestel hier niks. Bestelling kwam 3 weken later binnen en de kwaliteit is echt troep. Schoenen zijn bij elkaar gelijmd en er kwam een ongelofelijke stank vanaf toen ik de tas op... Mehr ansehen

Oplichters !!!! Koop nooit schoenen bij dit bedrijf !! Ze sturen geen bestellingen op!! Mijn pakje zit al weken vast aan de Chinese douane terwijl dat op de website stond "Made in Italy" Een... Mehr ansehen

OPLICHTERS!! Zogenaamde loafers besteld komt in een plastic zak stinkend naar lijm en chemie. Ook 8 weken te laat aangekomen. Ze willen het ook niet normaal oplossen. Ze reageren niet een... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

BESTEL NIET BIJ AFFARI!!!

BESTEL NIET BIJ AFFARI!!!
Zelfs 1 ster is een te hoge beoordeling voor deze OPLICHTERS!!!!

Bestelling geplaatst van circa €500, kon dat geld net zo goed gelijk in de prullenbak gooien.
De kleding komt totaal niet overeen met wat op de website staat en retourneren doen ze niet bij afgeprijsde artikelen maar alles op hun website is altijd ‘afgeprijsd’.
Tegenstrijdige website omdat er wel staat dat je volgens de wet recht hebt op het retourneren. Maar op mailtjes reageren ze uiteraard niet.
Grootste oplichters,

26. März 2025

Dit is de meest slechte en…

Affaire wear!!! Dit is de meest slechte en onbetrouwbare site. 1 ste bestelling heeft 3 maanden geduurd en kreeg uiteindelijk verkeerd shirt. Andere kleur. Hele andere stof.
Mail gestuurd. Antwoord dat het om dezelfde stof en kleur gaat. Ongelooflijk gewoon. Daarna kreeg ik ter compensatie 50% korting op de volgende bestelling. Ook hier weer lang moeten wachten. En krijg weer een hele andere broek binnen dan ik had besteld. Zo slecht van kwaliteit. Gewoon rotzooi. En niet de broek die ik besteld heb. Weer mail gestuurd met foto’s. Tot op heden geen reactie gehad. Ik adviseer iedereen hier nooit te bestellen.!! Oplichters. Maar ik ga ze aanpakken op een zeer professionele juridische aanpak. Ze gaan verrast zijn. Dus mensen pas op. Niet bestellen. Onbetrouwbaar en rotzooi wat ze aanbieden. Je krijgt niet wat je ziet op de site.

25. Februar 2025

Oplichters !!!

Oplichters !!!!

Een ware schande.

Ik neem juridische stappen tegen dit bedrijf!

17. Februar 2025

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters. Bestel hier niks.
Bestelling kwam 3 weken later binnen en de kwaliteit is echt troep. Schoenen zijn bij elkaar gelijmd en er kwam een ongelofelijke stank vanaf toen ik de tas openmaakte. (was niet eens ingepakt in een fatsoenlijke does)
Ze reageren daarnaast ook niet op mijn e-mails waarin ik meerdere malen verzoek om het product te retourneren. Ware criminelen dus.

29. Jänner 2025

Oplichters !!!!!!!!

Oplichters die niet reageren op je verzoeken tot retour. Inmiddels bezig met een juridische procedure!

Niet te vertrouwen

Niet te vertrouwen. Kleding komt uit china en niet overeen met wat je besteld. Ze doen expres alle kleding in de sale zodat terug sturen geen optie is. Neppe site. Ik was te laat met het zien van de reviews van deze site. Maar je moet hier nooit bestellen.

6. Jänner 2025

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS!!

Ook 8 weken te laat aangekomen.

Ze willen het ook niet normaal oplossen.
Ze reageren niet eens meer.

NOOIT SCHOENEN KOPEN BIJ DEZE OPLICHTERS

8. Jänner 2025

Oplichters

Oplichters! Wat een bagger kwaliteit uit China. Nooit je schoenen kopen hier en beroepen op asnkopersbescherming! Ik zal zorgen dat ik het terugbetaald krijg!

7. Jänner 2025

Oplichterij!!!!!

Oplichterij!!!!!! NIET HIER KOPEN, grootste oplichters. Ze doen net alsof het product in de sale is, en als je het dan wil retourneren zeggen ze dat dit niet kan. Onzin bedrijf!!!! Zijn net kartonnen schoenen, en komen uit China!!!!! Super super super slechte kwaliteit.

7. Jänner 2025

Oplichters!

Oplichters!! Schoenen komen uit China en zien er niet uit! Kwam in een kapotte plastic zak binnen. Ze werken alleen met aanbiedingen, waardoor je de aankoop (volgens hun zegge) niet kan ruilen of retourneren. Koop hier nooit je schoenen!

16. Dezember 2024

Oplichters! Niks bestellen hier.

Ik heb niks tegen dropshippers of bedrijven die spullen uit China verkopen. Als je goede kwaliteit verkoopt en gewoon goed bent voor je klanten is er niets aan de hand. Affari Wear is totaal geen goede partij om iets te bestellen. Ze adverteren op hun website dat ze binnen een dag kunnen leveren, maar vervolgens wacht ik 3 weken later nog steeds op mijn bestelling. Contact gehad met het bedrijf (wat alleen per e-mail kan) en tonen totaal geen klantgerichtheid.

Er zijn genoeg goede dropshippers/verkopers die wel gewoon hun woord nakomen. Niet hier bestellen.

10. Dezember 2024

Dropshippers

Gewoon niet doen. Ze doen hun best om er premium uit te zien, maar het zijn gewoon goedkope Chinese dropship producten waar je; en anderhalf maand op moeten wachten; en drie keer zoveel voor betaalt. Om dan nog niet te beginnen over de kwaliteit. De klantenservice is vriendelijk en begripvol, maar daar blijft het bij. Retour accepteren ze niet omdat ze altijd een actieperiode hebben.

27. Dezember 2024

Oplichters!

Na 1,5 maand pas “loafers” binnegekregen los in een zakje uit china zonder doos de schoenen zijn beschadigd en niet te vergelijken met wat ze beloven op de fotos. Het lijken net sloffen

Vuile Oplichters

Vuile Oplichters. Na 1 maand heb ik mijn schoenen ontvangen. Alleen past deze niet en geen kwaliteit. In china zal het nog geen 5€ kosten. Nu krijg ik een mail dat ik het niet terug kan sturen. Ik laat het niet hierbij