Mere end bare et kursus
Jeg kan varmt anbefale Filippas kursus til alle, der drømmer om at blive selvstændige eller allerede er i gang med rejsen.
For mig har den største værdi ikke kun været den konkrete viden om at bygge og drive en virksomhed, men også den tætte støtte, sparring og motivation undervejs. Når tvivlen har meldt sig, har det gjort en kæmpe forskel at have nogen, der kunne skabe klarhed og hjælpe mig med at holde fokus på målet.
Noget af det vigtigste, jeg har taget med mig fra kurset, er forståelsen af, hvor stor en rolle mindset spiller på den selvstændige rejse. At drive sin egen virksomhed handler ikke kun om strategi, systemer og kunder, men i lige så høj grad om det mindset og den personlige udvikling, der gør, at man kan møde udfordringerne på vejen.
Filippa har været en stor støtte gennem hele processen og har været med til at give mig troen på min rejse og modet til at fortsætte, også når tingene har været udfordrende.
I dag står jeg som selvstændig, og jeg er ikke i tvivl om, at kurset og støtten fra Filippa har haft stor betydning for, at jeg kom hertil.