Heel onprofessioneel. Ik kwam hier samen met iemand die zijn contract moest komen ondertekenen (een payroll) :). Helaas voelde het alsof we vooral tot last waren. Niemand nam echt de moeite om... Mehr ansehen
kijken je scheef aan, heel nep in vriendelijkheid, hadden niet veel opties voor mij ookal was ik voor alles beschikbaar (+ fulltime)? gingen later contacteren, hebben ze nooit gedaan. verschrikkelijk... Mehr ansehen
Always late on payments, sometimes they outright dont pay you. You then have to fight tooth to nail in order to get the money you worked for. Every single week I am on the phone with them, sending e... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
AGO doet! AGO komt van het Latijnse werkwoord Agere. "Agere: ageren, doen, handelen, te werk gaan." AGO = IK DOE
Wolvenstraat 23, 8500, Kortrijk, Belgien
- ago.jobs
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
ik als werkgever netjes dag zelf alles…
ik als werkgever netjes dag zelf alles doorgegeven 2 weken later was factuur nog niet gemaakt.
Mijn personeel heeft maand Na mijn betaling nog altijd geen loon ontvangen. Steeds maar smoesjes en t ligt aan die of die andere.
Waardeloos Interimkantoor. Handjes afhouden!!!
Geen respect voor mensen die te werk…
Geen respect voor mensen die te werk zijn gesteld.
Wil je informeren voor een job, moet je naar een verplichte info dag die enkel valt tussen de uren van je job (waar je niet ontslagen bent en of nog geen ontslag hebt ingedient.) En ook enkel op de datum dat zun zeggen dus lukt het niet voor vakantie heb je pech en krijg je naar je hoofd geslingerd dat je die andere job gewoon niet wilt. Bellen 10000x op een dag voor een jobs die niets met mijn profiel te maken hebben en als werkende persoon wil ik niet 100x gebeld worden. Gewoon zo onvriendelijk en trekt echt gewoon op niets.
Discriminatie en dreigementen van AGO te Desteldonk
Op sollicitatie geweest en zwaar gediscrimineerd door die werkgever. Ik heb dit ook aangekaart aan die werkgever en aan AGO te Desteldonk maar die reageerden geïrriteerd en zeiden dat ik zwaar in de fout ging. Dus is het hen duidelijk te doen om bazen kontent te stellen en toekomstige werknemers in de kou te laten staan en te laten behandelen als vuil. Ik wilde klacht indienen wegens discriminatie maar ik kreeg dreigementen van AGO het niet te doen of ze weigerden mij nog voor te stellen en te helpen in een job. Dit is onacceptabel!!!! Ik raad iedereen af om via AGO te werken.
De primark van interimkantoren
Na meerdere slechte ervaringen denk ik dat de lage rates naar bedrijven toe ergens vandaan komen. Loonfiches worden geweigerd om te geven. Onbeleefd personeel maakt het niet beter. Bij gevolg raad ik Ago af bij toekomstige werkgevers en weiger ik nog contracten van hen te aanvaarden.
Een super slecht interiem bijna een…
Een super slecht interiem bijna een jaar voor gewerkt en daarna achtergekomen dat ze super veel geld hebben achtergehouden gewoon 1000 euro's.
SLECHSTE ERVARING OOIT MET EEN INTERIEM!!! niet werken voor ze want je krijgt echt spijt. (Genk)
Zeer slecht Niet aangeraden (sint…
Zeer slecht Niet aangeraden (sint niklaas)
Zeer slecht interim Niet aangeraden 👎ze behandelen werknemers met bedreiging,z laten zien dat de werkgiver meer belangrijker is dan werknemer
brutaal.
student
Je review moet minimaal 11 tekens bevatten.
Lunch
Lunch : Filet pur / Ierland besteld. Mooi stuk vlees - klein tomaatje/oven, frieten en een zéér dikke saus - maizena. Vleesmes gevraagd, dat mes naast uw bord is goed genoeg, dixit de zéér onvriendelijke ober. Vleesmes toch gebracht. Lunchpartner : zeebaars met groenten besteld -> 2 asperges en een klein tomaatjes.
Ik heb gewerkt voor ago inhouse bij…
Ik heb gewerkt voor ago inhouse bij destrooper in ruddervoorde.En ik heb daar mijn ontslag gekregen omdat ik 1 keer boos ben geweest .Ik deed mijn werk goed volgens de lijnchef.En volgens het interimbureau was ik iets te traag wat onwaar is.Dat je daarvoor je ontslag moet krijgen is schandalig.Ook had ik een interimcontract en ze gingen mij naar huis sturen.Ago inhouse in Ruddervoorde zijn grote leugenaars.
Slechtste interim waar ik ooit voor…
Slechtste interim waar ik ooit voor werkte, veel beloven maar niks nakomen!
Mijn ervaring met AGO jobs
Mijn ervaring met AGO jobs: Op woensdag 6 April had ik online een sollicitatie ingevuld die via email had aangekregen van AGO jobs, een 3 tal uur later kreeg ik telefoon van een sympathieke dame, genaamd Djadjana. Het ging omtrent de job waar ik voor gesolliciteerd had.. Blijkbaar was m'n CV nogal aantrekkelijk voor hete gene wat ze zochten. Het was een nogal erg aangenaam gesprek wat vlot verliep. We hadden dan ook afgesproken om de dag daarna een telefonische sollicitatie te houden, wat wel leuk verliep.. en dat voor een sollicitatie gesprek. Vrijdagmorgen , dus 2 dagen later werd ik opnieuw gecontacteerd door Djadjana met de vraag of ik het zag zitten om langs de werkgever te gaan.. en ben vrijwel onmiddellijk mogen starten!
Tevens wil ik ook nog vermelden dat ik diezelfde woensdag ook nog werd gecontacteerd door Chanti van AGO, die voor mij ook nog 2 leuke jobs had.
Eigenlijk moet ik Djadjana Ahmad toch wel erg hard bedanken voor het regelen van een voor mij toch erg geschikte job!
Recruiter zet valse informatie in dossier
Vriendin uitgenodigd voor een jobdag en niet door gegeven. Tevens schrijft recruiter valse informatie over haar diploma zonder dit te controleren. Het gaat over dat ik haar eindwerk zou gemaakt hebben terwijl ik er zelf geen diploma van heb. Ze heeft haar eindwerk in het opleidingscentrum zelf moeten maken.
Zelf contact opgenomen met ago maar weigeren om de informatie te wissen in hun dossier. Kortom zware fout van de recruiter.
Niet serieus
Niet serieus. Ben op interview geweest en 2 weken lang geen contact gekregen. Ik bel en geen antwoord, stuur e-mail geen antwoord. Nutteloos. Randstad, ASAP en actief zijn de betrouwbare serieuze intérims.
Uibuiters en wanbetalers...
Slecht interimkantoor...
Als u een ongeval heeft met de fiets onderweg naar uw werk, betalen ze niets terug. Ambulance, ziekenhuis, kosten fiets, kledij,.... Alles zelf moeten betalen.. zelfs de dagen dat ik ziek was! Documenten voor de ziekenkas hebben ze me nooit bezorgd.
En dat na anderhalf jaar in dienst te zijn... Totaal bestolen geweest voor ongeveer een 2000euro! Echt schandalig... dus bij deze bent u gewaarschuwd als u er ooit aan denkt om voor hun of via hun te werken.
The quality of work at some offices is…
The quality of work at some offices is very low and if you are foreigner triple check on your payslips, holidays, contracts etc.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.