Banner for Agria Dyreforsikring

TrustScore 2 von 5

1,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alt var trøblete hos Agria. Vanskelig å få godkjent skade. Ikke forsikre hunden der! Agria vet ikke engang at Lhasa Apso har genfeil som underbitt. Måtte krangle meg frem til å få dekket op. Ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Burde valgt en annen dyreforsikring (If eller Tryg). Her bør man lese svært nøye igjennom hver minste detalj, for du får ikke dekket veterinærturen din hvis det er under 2300 kr. Det er dårlig ku... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Versicherungsgesellschaft
  2. Versicherungsagentur
  3. Versicherungsmakler
  4. Haustierversicherung

Vom Unternehmen geschrieben

Hos oss får du trygge og skreddersydde forsikringer til ditt dyr. Sjekk pris og les mer om dyreforsikring her!

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alt var trøblete hos Agria

Ikke nok med det min andre hund ble syk etter en uke hos meg, men da dekket de ikke op og overnatting på hospitalet da hunden fortsatt var forsikret hos oppdretter og jeg skrev under. Kostet meg 13000,-

4. März 2026

Hei Torill,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Jeg håper det går bra med begge hundene dine nå. Det var leit å høre om din opplevelse med oss i forbindelse med operasjonen deres.

Når det gjelder dekning for underbitt, kan dette dekkes så lenge vilkårene er oppfylt, og hunden har vært forsikret i Agria før den fylte fire måneder. Vi har ingen rasespesifikke begrensninger på underbitt, men det må foreligge en veterinærattest uten anmerkning på bitt, utstedt mellom syv ukers og fire måneders alder.

Dersom oppdretter har hatt forsikring på valpekullet, vil denne dekke veterinærkostnader frem til leveringsdato til ny eier.

Har du noen spørsmål om dette, er du alltid velkommen til å kontakte oss direkte.

Svindel!

8Jeg kan ikke kalle dette noe annet enn svindel. Ikke bare er de dyrere og med mindre dekning enn vanlige forsikringsselskaper, men de benytter enhver anledning til å vri seg ut av å betale selv den mest ubetydelige sum. Jeg skal ikke engang begi meg ut på den "3 måneders forskudd"-greia når man tegner abonnement, til tross for at man betaler for 12 måneder pluss det "forskuddet" uansett. Og man får ikke "forskuddet" igjen ved avtaleoppsigelse ved f.eks avlivning. Jeg måtte nettopp avlive, og orket ikke sloss for erstatning eller dekning av utgifter da nettopp Trustpilot viste at det ikke var noen grunn til å forsøke engang (merk: det er kun Agria Norge som har ELENDIG omtale - ikke de andre landene). Men jeg skulle i alle fall få igjen det utestående siden jeg hadde betalt for et år på forskudd. Kundebehandleren sa at jeg ville få igjen 600 kroner siden jeg betalte for 12 (15) måneder forrige april. Jeg merket meg at hun ikke på noe tidspunkt forsøkte å opplyse meg om mine porensielle rettigheter utover dette, hun bare umiddelbart viftet 600 kr foran meg, antagelig for at jeg ikke skulle begynne å tenke på om jeg ikke hadde krav på mer, som erstatning og dekning av utgifter. Derfor var det et realt slag i ansiktet da det tikket inn en "faktura" med kr. 0 inn til min konto (som hun spesifikt hadde bedt om nummeret til pga de 600 kronene. Jeg er så provosert nå at dersom dette ikke rettes opp i kommer jeg til å ta meg bryet med å kreve inn ALT jeg egentlig har krav på. Bare det at de forsøkte å sno seg ut av å tilbakebetale usle 600 kroner viser hvor smålige og gjerrige de faktisk er - samtidig som de uttrykker falsk empati over dyret man har mistet.

Kommentar til svaret fra Agria: Jeg startet forsikringen i slutten av april i fjor. Hunden ble avlivet i begynnelsen av februar. Likevel fikk jeg INGENTING til gode. Forklar det!

16. Februar 2026

Hei,

Først vil vi kondolere så mye med bortgangen av ditt dyr.

Takk for at du tar deg tid til å dele din erfaring med oss. Vi forstår at dette har vært en vanskelig situasjon, og det er trist å høre at du har hatt en negativ opplevelse i forbindelse med avslutning av forsikringen.

Når et dyr går bort, avsluttes forsikringen fra datoen dyret blir avlivet, og eventuelle tilgodebeløp blir utbetalt til forsikringstaker.

Ved betaling med AvtaleGiro betaler man én måned på forskudd. Siden det kan ta opptil fire uker før AvtaleGiro blir aktiv i nettbanken, betaler man for inneværende måned og de to neste månedene ved første betaling. Deretter starter de månedlige trekkene automatisk som utgjør 12 måneder til sammen.

Hvis du har utgifter du ønsker å søke erstatning for, kan du sende inn skademelding opptil ett år etter behandlingstidspunktet, også etter at avtalen er avsluttet.

Med vennlig hilsen Romina

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dyrere priser enn de reklamerer om

Styr unna! Her må du lese svært nøye før du velger å bli medlem, hvis ikke får du en overraskelse når regningen kommer, svært mye dyrere enn de reklamerer for. Elendig kundeservice.

16. Februar 2026

Hei Henriette,

Takk for at du tar deg tid til å dele din erfaring med oss.

Vi beklager at prisen og opplevelsen hos oss ikke sto til forventningene dine. Hos oss har du mulighet til å velge mellom ulike dekninger og egenandeler, slik at du kan skreddersy forsikringsavtalen etter hva som passer best for deg og ditt dyr.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og tar den med oss i vårt arbeid med å forbedre kundeservicen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Agria har urettferdig lav score…

Jeg mener Agria har fått en urettferdig lav score. Mine erfaringer med dem har utelukkende vært positive. De har alltid gitt rask oppfølging, og utbetalingene har vært i tråd med det jeg kunne forvente ut fra vilkårene.

Rådgivningstjenesten deres er gull verdt. Jeg opplever at de gir balanserte og trygge råd, og de nøler ikke med å anbefale veterinærbesøk når det er det beste og tryggeste for dyret. Samtidig kan de også gi råd om å avvente når det er faglig forsvarlig – noe som er bra for både eier, forsikringsselskap og ikke minst for dyret.

På bakgrunn av dette kan jeg trygt anbefale Agria Dyreforsikring.

27. Jänner 2026

Hei Ida!

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding, og ikke minst de fine ordene. Dette setter vi utrolig stor pris på.

Vi fortsetter å jobbe hardt for å imøtekomme våre kunders forventinger, så det er motiverende for alle oss.

Vennlig hilsen Nathalia

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dekker ikke vanligste tannproblemer…

Dekker ikke vanligste tannproblemer fordi de er for vanlige. Er dermed ikke noen trygghet når du står der med et kjæledyr du trodde var forsikret. Hadde vært lurere å spart de 4000 kronene i året man betaler til Agria hvert år og heller hatt dem i bakhånd til noe skulle oppstå med katten. Lurete og dårlig å ikke dekke det vanligste.

23. Jänner 2026

Hei Birgitte,

Takk for at du tar deg tid til å dele din erfaring med oss. Vi forstår at det er skuffende når forsikringen ikke dekker det du hadde forventet, og vi beklager at du har opplevd dette.

Vi ønsker å være så åpne og tydelige som mulig, og derfor er alle våre vilkår tilgjengelige på nettsiden vår. Når det gjelder tannbehandling, har vi noen unntak i dekningen, blant annet for noen tannsykdommer hos katt.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og tar den med oss i vårt arbeid med å forbedre produktene våre. Dersom du har spørsmål om hva forsikringen dekker, eller ønsker hjelp til å finne en løsning som passer bedre for deg og katten din, er du alltid velkommen til å kontakte oss direkte.

Vennlig hilsen Nathalia

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sa opp forsikringa på en katt for par…

Sa opp forsikringa på en katt for par måneder siden men allikevel dumper det inn påminnelser om å betale. Og det å ringe dem tar gjerne noen timer før dem svarer. Styr unna!

6. Jänner 2026

Hei Frode,

Takk for at du tar deg tid til å dele din erfaring med oss.

Vi beklager at du har mottatt betalingspåminnelser etter at du sa opp avtalen. Denne feilen tar vi på alvor og for å ikke rammer flere kunder. Vår rutine er å sende ut en annulleringsbekreftelse til alle kunder som avslutter sitt kundeforhold hos oss.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og tar den med oss i arbeidet med å forbedre svartiden hos kundeservice.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Burde valgt en annen dyreforsikring (If…

Det er dårlig kundeservice og vilkårene er uklare og diffuse.

Gjør deg selv og kjæledyret ditt en tjeneste og velg et annet forsikringsselskap.

18. Dezember 2025

Hei,

Takk for at du tar deg tid til å dele din erfaring med oss.

Det er leit å høre at vi ikke har innfridd dine forventninger som forsikringsselskap for ditt dyr. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og tar den med oss i vårt arbeid med å forbedre våre tjenester.

Agria ønsker å tilby kundene forsikringsavtaler som kan tilpasses de fleste behov. Derfor kan du velge mellom tre ulike egenandeler: 1800 kr, 2300 kr (anbefalt) eller 4000 kr. Velger du en lav egenandel, vil det årlige beløpet for forsikringen bli høyere. Velger du en høy egenandel, blir det årlige beløpet lavere. På denne måten kan du skreddersy forsikringsavtalen slik at den passer best for deg og ditt dyr.

Dersom du har spørsmål om forsikring, eller ønsker hjelp til å finne en løsning som passer bedre for deg og ditt dyr, er du alltid velkommen til å kontakte oss direkte.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Avslag på skadesak og arrogant kundeservice

Jeg har hatt Agria Mini, men opplever at avtalen gir svært lite reell verdi. Siste eksempel er da hunden til min samboer utviklet en øyelidelse med feilstilte øyehår på innsiden, klødde han seg nærmest til blods rundt øyet og sto i fare for å skade hornhinnen om vi ikke gjorde noe snarest. Veterinæren vurderte inngrepet som nødvendig for å forhindre varige skader eller i aller verste fall; blindhet. Likevel ville ikke Agria støtte denne type behandling, da med henvisning til vilkår som utelukker denne typen lidelser. Selv for Agria Mini-avtalen syntes jeg bare dette er rart i og med det kan utvikle seg til alvorlig problematikk hos hunden og at det kan bli veldig dyrt. Altså jeg forstår jo logisk sett at vilkår har unntak, men når behandling som hindrer nærmest akutt lidelse faller utenfor, undergraves hele poenget med en dyreforsikring.

Jeg forklarte situasjonen til kundeservice og spurte om et simpelt 'hvorfor' i en rolig tone av ren nysjerrighet, men det kunne hun i telefonen ikke svare på da og endte med at jeg ble møtt med sukk, en relativt defensiv tone og en ganske arrogant holdning tilbake om at jeg “bare måtte lese vilkårene”. Ja, selfølgelig kan man det, men altså ærlig talt.. Poenget med kundeservice er å forklare og blant annet hjelpe kunden til å forstå hvordan vilkår slår ut i praksis. Om dem selv ikke evner dette, så kan dem ikke jobben sin. Period.
Denne atferden fremstår som ganske uprofesjonelt og irriterte både meg og min samboer til de grader at vi tvert bytter til et annet forsikringsselskap snarest. Her må jeg bare flatt ut be folk være litt varsomme hvor og hvem dem velger forsikring hos, og man ser jo ganske åpenbart at Agria har noe å jobbe med i følge hva andre har skrevet her.

9. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fatter ikke at TÆNK har kunnet kåre…

Jeg fatter ikke at TÆNK har kunnet kåre Agria som den bedste dyreforsikring, meget dyr forsikring, som kryber udenom når det gælder betaling, de glemmer at lytte, men er ubehøvlede istedet, aldrig har jeg været så skuffet og vred! Duer ikke som forsikring, det er en omme Agria ! Prøv og kig dem godt efter TÆNK!

14. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Much more expensive than you expect and covers very little

Extremely bad experience. They charge additional costs during the year which makes actual monthly cost much-much higher.
When reimbursing, they consider whole vet service as medication (for example, whole anesthetic procedure as just a drug) and do not cover it.

14. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hatt Agria i over 15 år og jeg har…

Hatt Agria i over 15 år og jeg har aldri hatt et eneste problem i forhold til utbetalinger og eller dekning. Aldri!
Hyggelig kundeservice, så her kjenner jeg meg ikke igjen av negative omtaler.
Jeg har alltid forsikret mine katter før 4 måneder og da dekkes alt.

12. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Finn et bedre selskap en Agria!

Finn et bedre selskap en Agria!
Makan til useriøst og ulovlig virksomhet.
Agria har prøvd å late som om jeg sa opp en dyreforsikring ved å lyve om at de fikk oppsigelsen fra Storebrand. Så mottok et Sluttkrav på 7500.- som da var for resten av året!! Pluss en ny avtale som da var billigere... Ikke har jeg sagt opp forsikringen på min 13 år gamle hund og ikke har jeg hatt forsikring hos Storebrand. Jeg skrev også om hva om hunden min hadde dødd, hadde jeg måttet betale for resten av året? Nei, da var det visstnok en annen regel... Jeg tar dette videre til Forbrukerrådet og til ledelsen på Agria. Hold dere unna!

12. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Agria er ikke å anbefale

Agria er ikke å anbefale. Opplevde dem som vanskelig å ha med å gjøre, forsikringene er jevnt over dyrere enn hos andre selskap, de avslår på første forsøk så du må bruke tid på å klage og de avslår på rene teknikaliteter. Kjenner ingen med god erfaring med dem.

11. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Styr unna, de utbetaler ikke det du har krav på!

Agria prøver å trekke for deg for så mye de bare kan, slik at du får minimal utbetaling for en skadesak. Greit nok at egenandel og bevegelig andel trekkes fra, men så prøver de å finne alt mulig annet de kan trekke deg for. Til slutt får du noen kroner utbetalt når det egentlig skal være et par tusen. Skal skifte til Tryg.

12. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stiller opp når det trengs!

Jeg har vært kjempefornøyd med Agria! Anbefaler dette forsikringsselskapet på det varmeste. Min katt er dessverre nå død, men de har vært til stor hjelp når katten min levde. Katten min var dessverre ofte syk og måtte gå igjennom et par operasjoner og dyre over-natten besøk hos dyrleger, samt dyre medisiner og behandling generelt. Agria har vært veldig behjelpelige med dette, og uten denne forsikringen hadde jeg vært helt blakk, men siden Agria har tilbakebetalt såpass mye av beløpene har jeg heldigvis klart meg fint. Ikke har det vært for lange ventetider på skadesakene mine heller. Velg Agria, de er et rent dyreforsikringsselskap, og selv om jeg håper du ikke trenger altfor mye hjelp av de, har de vært gull verdt for meg når katten min har vært syk.

21. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Styr unna å bruk heller noen andre

Agria nekter å sette høyere livsforsikring på hunden min den står nå på 20.000kr ønsket 30.000. Hunden har vert forsikret siden den var 7,5 uker. Måtte fylle ut en egenerklæring på helse på hunden , jeg var ærlig å sa at jeg hadde snakket med veterinær om et midd / loppe angrep i 5 mnd alder ( vi har høner ). Får tilbake at jeg kanskje skulle hatt en reservasjon i forsikringen sin pga hunden måtte ha brevecto mot flått å lopper noe som alle hunder bruker i sommer mnd for beskyttelse mot disse skadedyrene. Helt elendig oppførsel av Agria ! De sier til meg at hun som så på dette er en gammel traver i systemet derres å vett hva hun driver med , veldig tvilsomt . Kan si med en gang at hunden er frisk å hadde ikke lopper ved innskjøp eller ved forsikrings start hun har hatt sine 30. dager med karanse.
Når blir det å bytte forsikring til noen som aksepterer at hunder blir behandlet under forsikrings perioden uten å sette reserversjoner på forsikringen. For hunden var uheldig å fikk et lite loppe angrep i 5 mnd alder altså 3 mnd etter hun ble forsikret . Dette kan skje alle hunder å har ikke noe med skjulte feil eller mangler å gjøre . Å heller ikke arvelig fra mor. Inkompetente personer som prøver å svindle folk for sine penger .

En annen sak så mistet jeg ei tispe å alle 12 valpene hennes nylig også Agria betalte ut 1000kr for kremering dekket ikke noe annet.
Latterlig på hunder som er forsikret for avl , avl vet , bruks , å rasehund forsikret med vet på 90.000kr med rehab å medesiner !
Dette har jeg betalt 20.000kr for i året !

18. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kynisk, ufint og arrogant!

Det eneste Agria tenker på er å slippe å utbetale noe som helst, selv ved avlivingen av vår vanvittig flotte hund. De sender oss en e-post hvor de kommer med meningsløst pjatt om hvor hvor trist det er, de kondolerer. Deretter er kynismen i gang; De spør og graver i håp om å finne noe i polisen de kan støtte seg til for å slippe å utbetale ynkelige 1000 kr. Jeg trodde ikke det var mulig å være så ufine og kyniske, men jo da det kan de virkelig. I tillegg har vi i løpet av forsikringsperioden opplevd laaaang saksbehandlingstid, trenering med utbetaling av våre utlegg,og arrogante ansatte. Et motbydelig selskap som jeg anbefaler hundeeiere ikke å tegne noen forsikring med. Det eneste de ønsker er pengene dine, deretter er det slutt på "kundeservice". Dessverre må man klikke på 1 stjerne selv om det byr meg mot, jeg har stor sympati og medfølelse med de som har levert sitt bidrag her på Trustpilot med stjerne 1, eller helst ingen.

1. November 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lang behandlingstid

Veterinær kunne ikke tilby direkteoppgjør, jeg måtte legge ut ganske mange tusen for behandling. Behandlingstiden hos Agria er estimert til 1 mnd. Dette gjør at jeg heller bytter til et konkurrerende selskap.

28. September 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr