Ik had natuurlijk de reviews moeten lezen voor ik iets bestelde bij Agrishop. Ik wacht nu al twee weken op de bestelling in plaats van de gesuggereerde twee dagen. Nog steeds niets ontvangen dus, all... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Enorm teleurgesteld in deze webshop
Enorm teleurgesteld in deze webshop. Meer dan een week na besteldatum had ik nog niets gehoord of ontvangen, dus zelf er maar achteraan gebeld. Een van de artikelen bleek niet op voorraad en het was druk geweest vanwege Pasen. Lijkt me niet dat een paasmaandag je bedrijfsvoering zo erg hoeft te beïnvloeden en we waren al een week na Pasen, maar goed, als iets niet op voorraad is dan wil je daar als klant van op de hoogte worden gebracht in plaats van dat je zelf na meer dan een week moet bellen. Eind april zou het artikel weer leverbaar zijn, waarom dan niet de rest alvast versturen of op zijn minst contact opnemen? De dame van de klantenservice was bovendien uiterst onvriendelijk.
Uiteindelijk heb ik moeten vragen om de voorradige artikelen te versturen, daar zou ik binnen 1 a 2 dagen mail over krijgen. Ook daarvan heb ik niets gehoord dus ik heb de hele bestelling maar geannuleerd.
Ik had natuurlijk de reviews moeten lezen
Nog steeds niets ontvangen dus, alleen via track en trace dat het onderweg is naar een of ander depot, waar zich dat ook mag bevinden. Dit was eens maar nooit meer.
Bestel ergens anders!
Bestel ergens anders!!! De paar euro die je misschien bespaard koop je met hoofdpijn terug. Zeer slechte service en ellendige bezorgtijd. Komen op geen enkele manier hun afspraken na.
Product zelf is prima (daarom nog 2…
Product zelf is prima (daarom nog 2 sterren), Levertijd is ronduit misleidend (1-2 werkdagen), woensdag besteld, vrijdag pas verzonden, Maandags pas bezorgd
een levering binnen 2 werkdagen
Sneller dan dit kan haast niet. Ik heb de bestelling afgelopen zaterdag gedaan en betaald en vandaag was het pakket al geleverd door DPD. Ik was niet thuis en het pakket was netjes bij de voordeur afgezet. Agrishop super bedankt en ik ben blij dat het kippen gaas vandaag geleverd is. Ik heb gauw vanuit de doos gekeken en het ziet er compleet uit. Super bedankt voor de snelle en goede service.
Kapot product geleverd en zeer lakse klantenservice
Een deffect product gekocht, dit kan gebeuren en in eerste instantie werke de klantenservice medewerker vlot en vriendelijk mee. Echter, daarna verzaakte zij op alle punten en zit ik nu nog steeds met een kapot koijnenhok en geen geld terug! Zeer ontvreden over zowel de producten als de klantenservice - koop hier niet!
komen bezorgtijd niet na
komen bezorgtijd niet na. promoten met 2 dagen. en blijkt bijna 2 weken
Te lange levertijd
Denken 0 met de klant mee allemaal van achter hun bureau 0 service!!
Zeer slechte service bestelling gedaan ontbrak een klein onderdeeltje zou ik m’n hele vogelkooi weer uit elkaar moeten schroeven . Heel ver werk voor een heel klein onderdeel wat ontbrak! 0000 service nooit meer iets bij dit bedrijf bestellen. BUREAUCRATIE!!!
Top!
Snelle afhandeling, binnen de week geleverd en correcte prijs.
Zeldzaam slechte levertijden
5 bestellingen gedaan, niet één op tijd geleverd. Gemiddelde levertijd meer dan 2 weken, oplopend tot 5 weken.
Goede ervaring met dit bedrijf
Alvorens mijn bestelling te plaatsen eerst opgebeld om informatie te vragen. Zeer vriendelijk te woord gestaan.
Het bestelde vogelhuisje werd keurig na 3 dagen bezorgd en voldoet geheel aan de verwachtingen.
Dringend? Bestel écht ergens anders
Had verbandschaar voor kleindieren besteld, zou 1-2 werkdagen levertijd zijn. Werden uiteindelijk 20 dagen, dier was al genezen nog voor de schaar geleverd werd. Telefonisch contact met de klantendienst is hopeloos, ze namen zelfs niet op. Via contactformulier reageerden ze na een ruime week, maar zonder echt verder te helpen zelfs. Meer dan een "u moet geduld hebben" kwam er niet.
Onbetrouwbaar
Veel langere levertijd dan bij de aankoop word beweerd (1-2 werkdagen maar na 8 werkdagen nog niks gehoord). Ze zijn telefonisch onbereikbaar. Ik bestel hier nooit meer!
Levertijden kloppen niet
Levertijden kloppen niet. Net zoals anderen hier besteld met de belofte van een levertijd 1-2 werkdagen. Na 5 werkdagen kunnen ze nog steeds niet aangeven wanneer de bestelling verstuurd gaat worden. Als je producten op tijd wil hebben dan niet bestellen hier!
Levertijd is rampzalig.
Levertijd is rampzalig.
5/12 besteld en betaald vandaag nog niets ontvangen.
Ze sturen me door naar dpd zoek a.u.b. andere leverancier om dit uit te dragen want kan echt niet 🙄
Gaat over geen kleine bestelling gaat over een aanzienlijk bedrag dat ik reeds op 5/12 heb betaald.
Spijtig
Bezorgtijden kloppen van geen kant!
Bezorgtijden kloppen van geen kant!
Pas dus goed op, 1-2 dagen komen ze nooit na, eerder een week. Heel erg vervelend en misleidend.
Ik las hier ook veel negatieve reviews…
Ik las hier ook veel negatieve reviews nadat ik reeds een item gekocht had. Nu, na 2 dagen kon ik het pakket reeds in ontvangst nemen.
niet tevreden
geen optie om met bancontact te betalen, dan maar overschrijving. Direct betaald na het plaatsen van de bestelling. De dag erna wordt de bestelling aanvaard maar van het versturen binnen de 1-2 dagen komt niets van in huis. Na telefonisch contact en contact via mail werd het een week later nog steeds niet opgestuurd! uiteindelijk de bestelling maar geannuleerd. Ik koop hier niet meer. Bestellingen worden ook vanuit duitsland gestuurd terwijl het wel een nederlandse website is?
Volgens afspraak
Lees hier vele negatieve reviews betreft verzenden.
Ik heb dinsdags besteld en donderdags netjes ontvangen. Bij mij dus netjes volgens de aangegeven levertijd.
En goed en veilig ingepakt!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.