Ærlig og redeligt samarbejde Har faktisk ikke anvendt Aktiv Hvidevareservice men fik anbefalet at tale med Martin efter snak med Repart. Miele kogeplader var stået af og kunne det nu svare sig a... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Yderst kompetent og professionel service af montør John. Efter mere end 6 ugers dårlig service fra andet selskab, kontakter John mig som sendt fra himlen. 30 min. senere ankommer han, og finder fejlen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Effektiv og meget skånsom rep. Låge og hængselskift. HTH havde fastlimet fodspark og ikke fastgjort maskinen. (begrænset hvad man kan forlange til et 200K køkken). Lidt op ad bakke ifb med rep. Mont... Mehr ansehen
Ikke just en særlig venlig montør jeg havde kontakt til, men måske behøver man ikke yde god service til forsikrings sager. Opringninger x 2 om aftenen, sidste opkald kl 19.30 i aftes, hvor jeg er 10... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
- Haushaltsgerätereparaturservice
- Fachgeschäft für Haushaltsgeräte
- Haushaltsgeräte-Kundendienst
- Reparaturdienst für Waschmaschinen und Wäschetrockner
- Waschmaschinen- und Trocknerfachgeschäft
Vom Unternehmen geschrieben
Vi bestræber os på at være din foretrukne partner inden for hvidevareservice, og for at opnå dette yder vi en ekstra god service og et stykke arbejde af den højeste kvalitet. Vores mange års erfaring gør, at vi arbejder med alle typer og modeller inden for hvidevarer uanset anvendelse, alder og fabrikat.
Kontaktinformationen
Olaf Ryes Gade 7K, 6000, Kolding, Dänemark
- 70 10 10 05
- service@ahs.dk
- ahs.dk
FANTASTISK service og super rar person
FANTASTISK service og super rar person.
5 stjerner herfra.

Antwort von Aktiv Hvidevareservice
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service, med meget kompetent rådgivning fra serviceteknikkeren.

Super kompetente

Antwort von Aktiv Hvidevareservice
Meget hurtig og effektiv udskiftning af…
Meget hurtig og effektiv udskiftning af glasplade på komfur. John er professionel, effektiv og serviceminded. De bedste anbefalinger herfra!
Mvh Louise Haahr

God oplevelse
Har lige haft besøg af John pga en fejl på emhætte. Selvom det drillede lidt, så blev problemet løst professionelt. Firmaet kan varmt anbefales.

Kan anbefales
Kom dagen efter kontakt. Anviste løsning på problemet (der viste sig ikke at være en reparation). Kan helt sikkert anbefales.

Antwort von Aktiv Hvidevareservice
I forbindelse med en forsikringssag på…
I forbindelse med en forsikringssag på vores tørretumbler, fik vi hurtig og super service fra John Larsen og han havde endda tid til at snakke lidt og give råd til fremtidig køb af hårdehvidevare.
Kan varmt anbefale Aktiv Hvidevareservice.

Antwort von Aktiv Hvidevareservice
I forbindelse med en forsikringssag
I forbindelse med en forsikringssag, fik vi hurtig og super service med god humor og overskud fra John.

Antwort von Aktiv Hvidevareservice
Min opvaskemaskine var i stykker
Min opvaskemaskine var i stykker, en reparatør John var og kikke på den, og kunne konstatere det ikke kunne betale sig at lave den, fik mulighed for at få en ny tilsvarende 👍hurtigt afgørelse fra selskabet.

Super god og punktlig
Super god og punktlig, lige fra start til slut - havde kontakt med John og kan kun give mine bedste anbefalinger

Antwort von Aktiv Hvidevareservice
Havde John ude til min køle/ frys skab.
Havde John ude til min køle/ frys skab.
Behagelig mand og god service fra ham 😊

Antwort von Aktiv Hvidevareservice
Fik leveret og monteret keramisk…
Fik leveret og monteret keramisk kogeplade - opgaven blev løst indenfor 10 minutter - effektiv og kompetent udført arbejde.

Meget god service af John

Super god service
John fik hurtig vurderet skaden på min kogeplade og sendt den videre til min forsikring.
Super hjælpsom og super god service

Super service
Bare tre timer efter anmeldelsen af skaden til forsikringen ringede John og kunne være her inden for en halv time.
Han fik hurtigt fikset min vaskemaskine og satte min vaskesøjle fint på plads igen. John var hyggelig og super effektiv.

Antwort von Aktiv Hvidevareservice
Lynhurtig fremmøde og saglig vurdering…
Lynhurtig fremmøde og saglig vurdering om det kunne betale sig at reparere eller skifte ud.
Det var en forsikrings sag, og de kom ud 2 dage efter vi anmeldte sagen hos NEM forsikring.
Meget kompetent håndværker (John) hvor man føler sig tryg og hjulpet igennem reparationen.
Tilfreds kunde fra Ry.

Super fantatisk service
Super fantatisk service
Vi fik fikset vores vaske-tørremaskine hurtigt of effektiv. John var super munder, rar og kom med et godt smil selv en sen fredag eftermiddag.

Antwort von Aktiv Hvidevareservice
Vi har lige haft besøg af John-…
Vi har lige haft besøg af John- fantastisk service.

Antwort von Aktiv Hvidevareservice
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.