Dla mnie mega po zgloszeniu o jaki lot chodzi nic wiecej nie musialam robic . Na kazda zmiane otrzymywalam info mail . Prowizja niestety przy sprawie sadowej jak bylo w moim przypadku wyzsza ale szcze... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Chciałabym serdecznie polecić firmę za profesjonalne i sprawne załatwienie mojej sprawy dotyczącej odszkodowania za opóźniony lot. Cały proces przebiegł bezproblemowo, byłam na bieżąco informowana o p... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jestem w pełni zadowolony z pośrednictwa firmy AirCashBack, zarówno z szybkości działania, jak i finalnego rozwiązania sprawy. Mogę w 100%polecić. 5 *za skuteczność, szybkość, dyskrecję i kulturę na... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Polecam firmę AirCashBack w 100 %. Bardzo szybko. Mieliśmy opóźniony przylot do Polski z Alicante 3 godziny i 5 minut. Za trzy osoby wpadła nie mała kwota.
Unternehmen hat geantwortet
AirCashBack is here to help you get the compensation you deserve. Your flight was delayed, cancelled, or overbooked? Under EU rules, you may be entitled to up to €600. No win, no fee - you take no risk. Just give us your flight number, and we’ll take care of the rest. Smooth process, quick landing of your money.
Risk-free compensation for flight disruptions
Tytusa Chałubińskiego 8, 00-613, Warszawa, Polen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Pięknie ogarnięte odszkodowanie za lot. Nie wierzyłem że możliwe jest uzyskanie jakiegokolwiek odszkodowania a tu prosze, udało się. Samemu zapewne nie byłoby szans na cokolwiek ale firma stanęła na wysokości zadania. Dobry przekaz informacji, przedstawiony harmonogram działań i co najważniejsze pieniądze na koncie. Super😊

Antwort von AirCashBack
Dziękuję bardzo Firmie AirCashBack za zajęcie się moją sprawą od początku do końca.
Byłem informowany na bieżąco o przebiegu procesu. W konsekwencji otrzymałem odszkodowanie za opóźniony lot. Jeśli w przyszłości zdarzy się taka sytuacja ponownie skorzystam z usług Firmy Aircashback.
Szczerze polecam!

Antwort von AirCashBack
Bardzo pomocna firma, już 2 raz korzystam z ich pomocy i zawsze sprawa finalizowana jest pozytywnie.

Antwort von AirCashBack
Bardzo sprawna obsługa i prosty proces. Dobry kontakt na każdym etapie, wszystko jasno wyjaśnione. Sprawa załatwiona szybciej, niż się spodziewałam. Polecam.

Antwort von AirCashBack
Super kontakt, miła obsługa, sprawa załatwiona w tempie ekspresowym. Gdyby samoloty latały z tą prędkością, lot z Polski do Afryki trwałby 30 minut.

Antwort von AirCashBack
Warto zaufać profesjonalistom. Po kilkunastu miesiącach odszkodowanie wpłynęło na konto. Bardzo dobry kontakt ze strony firmy AirCashBack. Polecam!

Antwort von AirCashBack
Próba uzyskania odszkodowania za opóźniony lot na własną rękę spełzła na niczym z uwagi na biurokratyczne podejście storny Bułgarskiej oraz samego przewoźnika(Buzz air) który uparcie twierdził, że powstałe ponad 3 godzinne opóźnienie nigdy nie miało miejsca. Firma AirCashBack w sposób profesjonalny zajęła się moją sprawą i dzięki ich działaniom zostało mi wypłacone odszkodowanie za opóźniony lot. Polecam firmę AirCashBack

Antwort von AirCashBack
Mimo odrzucenia reklamacji przez Ryanair'a dwukrotnie, AirCashBack wywalczyło odszkodowanie po około półtora roku od zajścia. Super! Polecam!

Antwort von AirCashBack
Długi czas oczekiwania, od chwili kiedy odszkodowanie zostało przyznane , 21 dni roboczych to jest przegięcie, ostatni raz korzystałem

Antwort von AirCashBack
I first tried going direct to the company, then going through AirHelp. In both cases, TAP provided an obviously BS excuse about a strike that had been called off a week earlier. While AirHelp just accepted that and dropped my claim, AirCashBack went all the way and got me the compensation without any effort on my part. I was sceptical at first, given the smaller footprint, but thoroughly impressed with the outcome.

Antwort von AirCashBack
Miałem opóźniony o 14 godzin lot w lipcu 2024. Linie lotnicze w ogóle nie reagowały na moje zgłoszenia. O tej firmie powiedział mi znajomy. Zrezygnowany swoimi działaniami, w lutym 2025 postanowiłem zgłosić sprawę do AirCashBack. Sprawa trafiła do sądu, ale jeszcze pod koniec listopada 2025 otrzymałem wiadomość o wygranej sprawie. Dostałem ponad 1000 zł odszkodowania lotniczego! Kwota ta przekroczyła cenę mojego biletu! Bez żadnego stresu, pisania pism i użerania się z liniami lotniczymi. Wszystkim zajęli się pracownicy AirCashBack. Dziękuję, pozdrawiam i polecam!

Antwort von AirCashBack
Dobry kontakt, sprawa zakończyła się pozytywnie, przyznane odszkodowanie. Firma wszystko załatwiła w naszym imieniu i w terminie. Jeśli będę potrzebował to skorzystam jeszcze raz z tej firmy.

Antwort von AirCashBack
Skorzystałam z usług AirCashBack w związku z opóźnionym lotem na początek sama wystosowałam pismo do Wizzara dostałam odmowę .Następnie skorzystałam z pomocy AirCashBack po 8 miesiącach dostałam zwrot kosztów ok1300 zł za 2 osoby także jestem bardzo zadowolona sama bym nie wygrała.Dziękuje Anna

Antwort von AirCashBack
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.