Airfy.dk er en dansk webshop, der specialiserer sig i salg af luftrensere og løsninger til et sundere indeklima. Virksomheden tilbyder produkter designet til at forbedre luftkvaliteten i hjemmet ved at reducere støv, pollen, røg og andre luftbårne partikler.
Søndre Bygade 19, 9280, Storvorde, Dänemark
- 22775199
- Kundeservice@airfy.dk
- airfy.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Topklasse produkt
Topklasse produkt! Nem at bruge og meget effektiv mod støv og lugt.
Fungerer fint og ser godt ud
Fungerer fint og ser godt ud. Effekten er overraskende god. Ville dog ønske den havde flere funktioner
Overraskende effektiv
Overraskende effektiv! Jeg mærkede forskel allerede første dag.
God ydeevne
God ydeevne, men jeg savner flere indstillingsmuligheder.
Meget tilfreds!
Vi er så glade for vores luftrensere herhjemme. De bruges dagligt og skaber et skønt indeklima! Især i vores kælder hvor luften er tungere og mere udsat. Vi kan ikke leve uden vores luftrensere nu 🙏🏻
Virkelig god investering
Virkelig god investering! Luften føles friskere, og den er næsten lydløs på lav indstilling.
Pænt design
Pænt design. Den passer godt ind i hjemmet.
Meget tilfreds
Meget tilfreds! Hurtig levering og produktet lever fuldt op til forventningerne.
Den gør sit arbejde godt
Den gør sit arbejde godt, selvom den lille model er forholdsvis lille.
Perfekt mod allergi
Jeg har støvallergi, så jeg købte den til soveværelset, og allerede efter få dage kunne jeg mærke en forskel. Jeg vågner ikke længere med samme tilstoppede næse om morgenen, og luften føles meget friskere. Den er meget stille, så den forstyrrer ikke om natten, og den er nem at bruge
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt! Jeg har allergi, og Airfy har virkelig gjort en forskel i min hverdag.
Nem at sætte op og lydløs maskine.
Nem at sætte op og lydløs maskine.
Virkelig effektiv luftrenser
Virkelig effektiv luftrenser! Den er musestille og har gjort luften i hjemmet mærkbart friskere på ingen tid. Super nem at bruge: Alle pengene værd.
Jeg har liget fået dem og synes…
Jeg har liget fået dem og synes designet er helt kanon og de virker totalt lydløse. Jeg er super glad for mit køb!
Er vild med den
Er vild med den! Perfekt til mit soveværelse, og jeg sover meget bedre nu. Kan klart anbefales.
God kvalitet og stilrent design
God kvalitet og stilrent design. Den larmer en smule, når jeg skruer op på højeste niveau. Men ellers fungerer den rigtig fint.
Virkelig imponeret over Airfy
Virkelig imponeret over Airfy! Jeg var på udkig efter nogle luftrensere, da vores indeklima i kælderen er forfærdeligt. Efter søgning, fandt jeg Airfy. Deres luftrensere er super nem at bruge, og luften føles mere ren for støv og luft.