Roligt og behageligt personale hele vejen rundt. Der blev forklaret tydeligt og lyttet til mine ønsker og fundet den bedste løsning til mig. Afslappet operationsdag, alt forløb roligt og jeg følte m... Mehr ansehen
Jeg kan varmt anbefale AK Aesthetics. Min kirurg, Michael (Kbh)har leveret et rigtig flot resultat af min BFO og STR, og jeg er meget tilfreds med forløbet. Han var imødekommende, professionel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan varmt anbefale AK Aesthetics! Hele mit forløb med min brystforstørrende operation har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. En særlig stor tak til Anders Ulrik, som var mi... Mehr ansehen
Über AK Aesthetics
Vom Unternehmen geschrieben
Hos AK Aesthetics (tidligere AK Nygart) har vi omfattende erfaring og et højt niveau af ekspertise. Vi tilbyder æstetisk plastikkirurgi, injektionsbehandlinger og avanceret hudpleje.
Den nyeste teknologi, state-of-the-art teknikker og metoder samt kontinuerlig forskning og udvikling gør, at vi kan være på forkant med udviklingen. Vores størrelse, brede ekspertise og store behandlingsudvalg er din tryghed. Alle vores klinikker i Norden er udstyret med både specialiseret personale og moderne teknologi, så vi kan levere behandlinger og resultater af højeste kvalitet.
Hos AK Aesthetics møder du altid certificeret og autoriseret personale med stor erfaring. Vores team af plastikkirurger arbejder tæt sammen med hudlæger, sygeplejersker og hudterapeuter, hvilket gør os i stand til at tilbyde dig en skræddersyet helhedsløsning inden for skønhed og velvære.
AK Aesthetics var blandt de første danske udbydere af permanent hårfjerning IPL, fillers-, Botox- og laserbehandling. Med mere end 30 års erfaring er vi blandt de dygtigste behandlere inden for injektions-behandlinger som læbeforstørrelse og rynkereduktion. AK Aesthetics udfører årligt mere end 1.300 kosmetiske brystoperationer og er dermed en af de største aktører på markedet indenfor brystkirurgi.
Tryghedspakker hos AK Aesthetics
Op til 8 års tryghedspakke på implantater

1 år Tryghedspakken er inkluderet i prisen de første 12 måneder efter din primære operation.
8 års Tryghedspakken koster 7.000 kr. ekstra, så du er dækket i 8 år efter operationen.
Da kapseldannelse oftest kommer 2-3 år efter operationen, vil du være langt bedre sikret med en 8 års Tryghedspakke.
Flaskehalsen 17, 3 sal, 1779, København V, Dänemark
- info@ak-aesthetics.dk
- ak-aesthetics.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Rigtig sød personale og rigtig god…
Rigtig sød personale og rigtig god oplevelse med min operation
Resultat er bare fantastisk
Jeg kan varmt anbefale AK Aesthetics
En særlig stor tak til Anders Ulrik, som var min kirurg. Han var utrolig professionel, lyttede til mine ønsker og tog sig god tid til at besvare alle mine spørgsmål. Jeg følte mig tryg gennem hele processen, og hans rolige og kompetente tilgang gav mig stor tillid.
Selve operationen gik fantastisk, og resultatet har overgået mine forventninger. Mine bryster ser naturlige og harmoniske ud, præcis som jeg havde håbet på. Hele teamet hos AK Aesthetics har været omsorgsfulde, imødekommende og hjælpsomme både før og efter operationen, og opfølgningen har været rigtig god.
Jeg er utrolig glad for mit resultat og meget taknemmelig for den behandling, jeg har fået. Hvis du overvejer en brystforstørrende operation, kan jeg kun give AK Aesthetics og Anders Ulrik mine allerbedste anbefalinger.
Roligt og behageligt personale…
Afslappet operationsdag, alt forløb roligt og jeg følte mig i meget trygge hænder. Kom hurtig ovenpå igen, uden udfordringer eller betydelige smerter. Er meget glad for resultatet.
Jeg har følt mig tryg lige så snart jeg…
Jeg har følt mig tryg lige så snart jeg trådte ind i klinikken og blev mødt af det sødeste personale. Jeg kom ind til forundersøgelse hos Anders med ønske om et stort brystløft og implantater. Jeg prøvede de forskellige implantater i en bh og Anders var så god til at forklare og vise. På operationsdagen gjorde hele holdet det til en god oplevelse. Jeg havde den bedste sygeplejerske på opvågningsstuen. Hun var så sød og snaksaglig, nu hvor jeg var tålmodig for at komme hjem.
Jeg sendte en mail omkring mulig begyndende betændelse som blev besvaret med det samme. Anders ringede lidt tid efter og udskrev mig med det samme noget penicillin så vi var på den sikre side.
Alt i alt så tilfreds! Mine nye bryster er så fine allerede trods de kun er 3 uger gamle!
Virkelig god behandling og rigtig flot…
Virkelig god behandling og rigtig flot resultat. Kan klart anbefale Anders Ulrik.

Antwort von AK Aesthetics
Jeg kan varmt anbefale AK Aesthetics.
Jeg kan varmt anbefale AK Aesthetics.
Min kirurg, Michael (Kbh)har leveret et rigtig flot resultat af min BFO og STR, og jeg er meget tilfreds med forløbet. Han var imødekommende, professionel og lyttede nøje til mine ønsker og forventninger.
Jeg følte mig tryg gennem hele processen, og resultatet lever fuldt ud op til det, jeg havde håbet på.
Klart en anbefaling herfra!

Antwort von AK Aesthetics
Er fuld ud tilfreds med servicen og…
Er fuld ud tilfreds med servicen og resultatet

Antwort von AK Aesthetics
Man er 100% tryg ved jer lige fra start…
Man er 100% tryg ved jer lige fra start til slut. Man får en fantastisk behandling. Jeg har fået lavet bryster hos jer 2 gange nu og jeg har på ingen måde tænkt mig at skifte jer ud❤️😍

Anders Ulrik Top!
Jeg har nu været opereret af Anders Ulrik to gange, første gang i 2023 og igen i år, og jeg har kun positive oplevelser.
Anders er utrolig professionel, rolig og grundig. Han tager sig tid til at lytte, besvarer spørgsmål ærligt og giver en realistisk forventningsafstemning, hvilket gav mig stor tryghed gennem hele forløbet.
Det er tydeligt, at Anders har stor erfaring, og man mærker, at han går op i at skabe et naturligt og pænt resultat frem for at love hurtige løsninger. Det har givet mig stor tillid til ham.
Hele teamet omkring ham var venligt og imødekommende, og jeg følte mig i gode hænder fra start til slut.
Jeg kan varmt anbefale Anders Ulrik og AK til andre, der overvejer plastikkirurgi. Min oplevelse har været professionel, tryg og præget af høj faglighed.

Antwort von AK Aesthetics
Jeg fik lavet en brystforstørrende…
Jeg fik lavet en brystforstørrende operation her i maj 2026, jeg har haft en meget god oplevelse med min kirurg Julie som lyttede til mine behov og har givet mig et meget godt resultat. Før og efter operation har man adgang til en app hvor man kan følge med på.

Tak for en god behandling
Tak for en god behandling
Der var god tid.
Før, under og efter
Alt personale var nærværende og venlige
Og professionelle

Antwort von AK Aesthetics
Jeg fik bryst forstørrende operation. Super resultat!
Jeg fik bryst forstørrende operation. Alt var super professionelt og fantastisk godt resultat. ;)
Jeg er så glad!

Naturligt og smukt resultat 😍
Mega dygtig og betaling kirurg, jeg endte med et noget større implantat end jeg havde forventet, på anbefaling af Jakob, hvilket jeg er super glad for da det passer super godt til min krop og ser meget naturligt ud!
Kæmpe anbefaling 🫶🏼

Antwort von AK Aesthetics
Et forløb over al forventning!
Jeg var meget i tvivl om, hvor jeg skulle få foretaget min BFO, men valgte at booke en forundersøgelse hos Michael Josiassen hos AK Nygart - og det har jeg ikke fortrudt et sekund!
Fra første besøg blev jeg mødt af et utrolig sødt og professionelt personale i receptionen. Michael tog sig god tid til at lytte til mine ønsker og rådgav mig ærligt og grundigt, uden at påvirke min beslutning. Det gav mig stor tryghed gennem hele processen.
På operationsdagen blev jeg igen taget fantastisk godt imod af både receptionister, sygeplejerskerne og især anæstesisygeplejerskerne, som var utrolig omsorgsfulde og dygtige til at skabe en naturlig ro, da jeg naturligvis var spændt. Efter operationen følte jeg mig i meget trygge hænder og fik besvaret alle mine "dumme spørgsmål", og hele mit forløb har været over al forventning.
Jeg har ikke oplevet nogen komplikationer og smerterne har været meget overkommelige. Efter kun seks dage var jeg tilbage på arbejde og kunne stille og roligt genoptage min hverdag. Alt har været langt nemmere og smertefrit, end jeg havde hørt, forventet og frygtet!!!
Jeg kan VARMT anbefale AK aesthetics til alle, der overvejer en BFO. En særlig stor tak til Michael Josiassen og resten af personalet for deres professionalisme, omsorg og evne til at skabe tryghed gennem hele forløbet, fra første konsultation til sidste kontrol <3

Antwort von AK Aesthetics
Det var trygt og sikkert
Det var trygt og sikkert, og kirug Jacob Astrup og anæstesisygeplejersken, var så omsorgsfulde hele vejen igennem. opvågningen var også rigtig rar, de søde sygeplejersker passede godt på en og holdt øje løbende. Så det var en operation, som jeg gerne tog en gang til. Det allerbedste er jo klart resultatet, kunne ikke have ønsket det anderledes og sætter stor pris på den ekspertise jeg fulgte fra Jacob.

Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling! Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet, og jeg er så tilfreds med resultatet. Julie er så dygtig!

Dårlig
Min oplevelse hos AK Nygart har desværre været meget skuffende.
Jeg fik foretaget en mommy makeover til en samlet pris på 106.000 kr. Kort tid efter operationen udviklede jeg en infektion. Jeg er fuldt ud klar over, at infektioner kan opstå som en kendt risiko ved kirurgiske indgreb, så dette er ikke i sig selv årsagen til min utilfredshed.
Det, der har skuffet mig mest, er håndteringen af forløbet efter operationen. Omkring seks måneder efter indgrebet måtte jeg selv kontakte klinikken for at få taget efterbilleder. Ved denne konsultation gjorde jeg opmærksom på, at jeg ikke var tilfreds med resultatet af mine bryster, da jeg oplevede, at implantaterne sad højt, mens brystvævet hang nedenunder. Jeg fik at vide, at resultatet stadig var under udvikling, og at det var normalt, at brysterne skulle have længere tid til at falde på plads.
Da der var gået et år, var jeg fortsat meget utilfreds med resultatet. Jeg kontaktede derfor klinikken igen og blev mødt af en meget venlig receptionist, som vejledte mig om mine muligheder. Jeg havde tegnet den udvidede 5-årige forsikring og fik oplyst, at sagen naturligvis skulle vurderes, og at forsikringen muligvis kunne være relevant.
Ved den efterfølgende konsultation anerkendte kirurgen, at han kunne se det problem, jeg beskrev. Jeg fik dog oplyst, at en korrektion ikke ville være dækket, men at jeg kunne få operationen udført til halv pris. På det tidspunkt følte jeg mig ikke længere tryg ved at lade den samme kirurg foretage endnu et indgreb, og jeg valgte derfor at tænke over mine muligheder.
Da jeg efterfølgende kontaktede klinikken igen inden for den aftalte periode, oplevede jeg desværre, at den tidligere samtale ikke kunne genkendes, og at der ikke var noteret noget om det tilbud, jeg havde fået.
Siden har jeg fået foretaget en korrigerende operation på en anden klinik. Her oplevede jeg et trygt og professionelt forløb med løbende opfølgning og god kommunikation, og jeg er i dag meget tilfreds med resultatet.
Min største skuffelse handler derfor ikke om selve komplikationen eller resultatet alene, men om manglen på opfølgning, forståelse og ansvarsfølelse i forhold til de bekymringer, jeg gav udtryk for gennem forløbet.
På baggrund af min personlige oplevelse kan jeg desværre ikke anbefale AK Nygart

Antwort von AK Aesthetics
Det er 2 gang jeg får et stort…
Det er 2 gang jeg får et stort brystløft hos Anders, denne gang med udskift af mine gamle implantater som havde 16 år på bagen og var lavet i Sverige. Jeg valgte at få et mindre i nu. Jeg følte mig super tryg hos Anders som har været genial hver gang til at forklare hvorfor og hvad der giver bedste resultat. Og så er det jo altid rart at det hele også kan tåle lidt humor så det også bliver en hyggelig og sjov oplevelse.
Endnu engang tusind tak Anders 👌🏻

Antwort von AK Aesthetics
Meget venlige og professionelle…
Meget venlige og professionelle personale. God atmosfære som for mig skabte tryghed

Antwort von AK Aesthetics
Der rigtig sted og du er i det gode hænder hvis man overvejer at får lave brysterne
Jeg har en meget gode oplevelser hos AK Nygart. Min kirurg Jakob er meget flink, man føler bliver hårdt og anerkendt.
Jeg bliver passet godt i min operation. Kan mærke man i gode hænderne . Appen giver man ro, med tusind spørgsmål efter operation. Får besked løbende omkring bekymring om det er normalt man oplever ang. Smerter osv. Så man har guide ikke tænker for meget så kan man bruger energi til bliver rask.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.