Jag hade inbokat rengöring av imkanaler klockan 08.00 på morgonen. I bekräftelse mailet stod att det jan komma 30 min före eller efter avsatt tid. Trots idoga försök att nå dem gar ingen varken dykt u... Mehr ansehen
Rensade alla frånluftsventiöer och imkanalen, en trevlig och duktig kille som gjorde jobbet. Enda minus va ett missförstånd när tjänsten beställdes av den som knackade dörr, jag uppfattade det s... Mehr ansehen
Väldigt smidigt, med båda bokning och genomförande. Mannen som kom och utförde arbetet hemma hos oss var otroligt trevlig och förutom härligt sällskap fick jag både underhålls tips för ventilationen s... Mehr ansehen
Har använt Akono tidigare för rengöring av ventilation. Vi var nöjda med kontakten och även tekniker som utförde arbetet varför vi vände oss till Akono när vi nu skulle rensa avloppen. Även denna... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Akono AB utför diverse fastighetstjänster för att säkerställa att du har en sund och hälsosam inomhusmiljö i din bostad. Vår styrka är våra professionella medarbetare som strävar efter att utföra arbetet med hög kvalité. Våra tekniker lägger även stor vikt vid städning och vårt mål är alltid att lämna din bostad renare än den var när vi kom.
Västberga Allé 36A, 12630, Hägersten, Schweden
- 020-123 900
- info@akono.se
- akono.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 14 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Bra bemötande
Bra bemötande, kom i tid, snabba och effektiva
Hantverkaren var i tid och utförde…
Hantverkaren var i tid och utförde rengöringen av fläkt och ventiler snabbt, ordentligt och utan för mycket stök.
Allt var smidigt
Allt var smidigt, trevligt bemötande, väldigt noggrann genomgång av arbete som genomfördes och allt gick snabbt.
Mycket nöjd med Akonos arbete
Mycket nöjd med Akonos arbete. Trevlig och kunnig kille.
Rekommenderas!
Trevlig "sotare" som även gav råd och…
Trevlig "sotare" som även gav råd och saker att tänka på.
Förklarade hur vår köksfläkten fungerar.
Hls Mats
Jättenöjd med Akonos arbete med att…
Jättenöjd med Akonos arbete med att rengöra ventilationen i vårt hus. Trevligt bemötande och svarade på mina frågor på ett trevligt och begripligt sätt. Rekommenderas.
Rensade alla frånluftsventiöer och…
Enda minus va ett missförstånd när tjänsten beställdes av den som knackade dörr, jag uppfattade det som att vi beställt frånluft och imkanal men när bekräftelsen kom va imkanalen inte med. Men det va smidigt att fixa.
All kontakt med bolaget va enkel och trevlig och de höll alla tider som överenskommet.
Kunnig och trevlig tekniker
Kunnig och trevlig tekniker, enkelt och snabbt att få rapporten till mailboxen.
Fick bra service
Fick bra service och fick bra bemötanden av er tekniker
Inget att klaga på
Inget att klaga på. Tjänsten utfördes enligt överenskommelse.
Kontakten med Akono ger mig trygghet!
Kontakten med Akono ger mig trygghet!
Huset vi byggt får regelbunden tillsyn av ventilation resp avlopp. Teknikerna som dyker upp vart 4:e år är mkt kompetenta och serviceinriktade.
Innebär att jag känner mig lugn och kan räkna med att huset håller sin standard över lång tid
Bra dialog
Bra dialog, lyssnade och besvarade mina frågor. De kom i tid och utförde arbetet enligt överenskommelse.
Väl genomfört arbete
Väl genomfört arbete, kommer på bokad tid, ordning och reda. Rekommenderas!
En trevlig kontakt med en kille som…
En trevlig kontakt med en kille som arbetade snabbt och gjorde ett fantastiskt jobb. Så nöjd från början till färdigt resultat.
Avloppsrening
Även denna gång var allt från kontakt med bokning till slutfört arbete väl genomfört med trevlig tekniker som kom i tid och utförde arbetet som förväntat.
Trevligt bemötande av tekniker
Trevligt bemötande av tekniker. Rensade kanaler och lämnade inte några spår efter sig (städat).
Bra genomförd ventilationskontroll
Gott intryck
Trevlig säljare som förklarade på ett bra sätt vad dom ville och hur det skulle gå till. Kunnig tekniker som utförde arbetet.
Bra bemötande från både säljare och…
Bra bemötande från både säljare och tekniker, bra utfört jobb.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.