Aktieakademi Bewertungen 101

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig fin og informativ dag i selskab med Uffe Dreiser og hans store kendskab til aktieverdenen. Jeg gik derfra med en masse inspiration og mod på at prøve noget mere og nyt. Jeg vil gerne... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

På kurset for begynder, bliver man mødt af en person med en enorm stor viden, engagement og begejstring for sit metier. På let forståelig vis, introduceres man til investering. Får gode redskab... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige hvad jeg manglede for at blive klogere. Yderst kompetent undervisning. Jeg håber, at Uffe får held til at udvikle akademiet. konceptet tager afsæt i teknisk analyse. Hvis du er til fundamental an... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som nybegynder i at investere i aktier, så er Uffe VIRKELIG god til at gøre det forståeligt. Det at investere i aktier, der er mange ting man skal overveje og også have styr på. Alt dette gennemgå... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Investmentservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Aktieakademi.dk udbyder kurser i både teknisk- og fundanmental analyse. Vil du lære at finde de vindende aktier på aktiemarkederne? Så er et kursus hos Aktieakademi.dk den vej du skal gå. Vi giver aktie tips, og lære dig at blive en profitalen invester. Ønsker du blot uvildig rådgivning kan vi også hjælpe dig med det.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget lærerigt og forståeligt kursus

Meget lærerigt og forståeligt kursus, fik virkeligt noget med hjem.

1. Februar 2026

Antwort von Aktieakademi

tak rasmus håber at se dig igen på et andet kursus. Der er netop oprettet en fortsætter kursus i Holbæk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig fin og informativ dag

Jeg gik derfra med en masse inspiration og mod på at prøve noget mere og nyt. Jeg vil gerne lære mere.

Tak for en spændende dag.

1. Februar 2026

Tak Charlotte - der er netop oprettet et fortsætter kursus i Holbæk

En klar anbefaling

God disponering for nybegynder samt underholdende og interessant formidling af emnet. Kan anbefale Uffe og hans kurser.

25. Jänner 2026

Antwort von Aktieakademi

tak for den fine anmeldelse måske vi ses på et af de næste kurser

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som nybegynder i at investere i aktier

Alt dette gennemgår Uffe på kurset. Uffe er både inde på hvordan man kan analysere markedet - men han fortæller også hvordan man kan investere.
Kurset er intens, vi får mange informationer - MEN jeg oplever også at Uffe tager sig til at snakke med en hvis der er nogen ting man er i tvivl om. Derfor får Uffe også mine bedste anbefalinger herfra

14. November 2025

Tak Brian for det fine anmeldelse af Aktieakademi. Vi ses en anden gang

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great introduction course for beginners…

Great introduction course for beginners on how to invest in the best possible way. Has given me motivation to participate in more courses on the subject. The teacher is skilled at communicating and very knowledgeable.

15. Mai 2025

Tak Jette

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var på Aktier for begyndere Søndag…

Jeg var på Aktier for begyndere Søndag den 27/3 og det var meget interessant. Uffe er en rigtig god formidler. Kan på det varmeste anbefale det, hvis man er i tvivl om hvordan man kommer i gang med at invester. Fra Charlotte.

4. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig godt begynderkursus med nogle…

Rigtig godt begynderkursus med nogle gode kalorier. Jeg var overrasket over, hvor professionel og engagerende oplægsholder var - med stor viden på området. Fem timer føj afsted - jeg har helt klart fået blod på tanden til at gå i gang med investering.

27. April 2025

Tak Helle. Dejligt du fik noget ud af kursusdagen 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fint kursus i teknisk analyse

Super fint kursus i teknisk analyse. Gennemgang af gode brugbare værktøjer, og fin dialog mellem deltagere og underviser.
Man føler sig virkelig godt forberedt til at tage sine investeringer til næste niveau.

30. März 2025

Antwort von Aktieakademi

Tak for den fine anmeldelse og tak for din deltagelse i kurset. Måske ses vi igen på et senere kursus

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er helt ny til aktier

Jeg er helt ny til aktier, og vidste ikke, hvad jeg gik ind til. Jeg har nok altid været lidt skeptisk over for aktiehandel, men den skepsis er delvis forsvundet efter at have deltaget i begynderkurset med Uffe. Uffe er en fremragende formidler, og kurset er meget detaljeorienteret. Begynderkurset har givet mig blod på tanden til endnu mere, og jeg har allerede tilmeldt mig aktieakademiets analytiske kurser TA1 og TA2. Kan varmt anbefales!

26. Jänner 2025

Antwort von Aktieakademi

Mange tak for den meget flotte anmeldelse. Vi er glade for hos www.aktieakademi.dk at lave kurser som inspirere og giver viden og indsigt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enestående investeringskursus – alle pengene værd!

Enestående investeringskursus – alle pengene værd!

Jeg kan på det varmeste anbefale dette kursus fra Aktieakademiet.dk. Det var både utrolig lærerigt og inspirerende og gav mig de helt rigtige værktøjer til at udarbejde en solid investeringsstrategi.

Uffe er en dygtig formidler, der formår at gøre komplekse emner letforståelige for alle. Hans engagement og ekspertise skinner tydeligt igennem, og det er inspirerende at lære fra en, der virkelig ved, hvad han taler om.

Jeg ser frem til at deltage i de kommende kurser, som Aktieakademiet tilbyder – dette var uden tvivl en investering i min egen viden, der har været det hele værd.

26. Jänner 2025

Antwort von Aktieakademi

Sikke flotte ord. Tak for det Esther. Vi ser også frem til at se dig på flere kurser hos Aktieakademi.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Knæk nødden til investering for forsigtige begyndere.

På let forståelig vis, introduceres man til investering. Får gode redskaber til selv at kunne navigere, forstå, læse grafer og regne... også kaldet hhv teknisk analyse og fundamental analyse.
Forstået... på begynder niveau.
Men nok viden til, at få begyndt!
Kan varmt anbefales.

7. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gør dig selv en tjeneste: Invester i Mentorforløb hos Aktieakademi før Markedet tømmer din konto!

Før jeg mødte Uffe, var min investeringsviden nul. Hans mentorforløb ændrede det fuldstændigt og udstyrede mig med dyb indsigt og selvsikkerhed til handle selvstændig. Mentorforløbet skinner især i sin struktur, metode og dybde, langt fra hurtige løsninger, men en solid byggesten til reel forståelse og praksis.

Den transformation, jeg har oplevet, er bemærkelsesværdig. Jeg gik fra at være en nybegynder til at handle med sikkerhed og har nu en værktøjskasse fyldt med strategier og en klar forståelse af markedet. Uffes engagerede vejledning og velstrukturerede mentorforløb har ikke bare lært mig at investere, men at gøre det med indsigt og forsigtighed.

Stor tak til Uffe Dreisler for en uovertruffen investering i min fremtid inden for aktiehandel. Jeg anbefaler varmt hans mentorforløb til alle, der ønsker at tage deres første skridt eller finpudse deres færdigheder i investeringsverdenen.

20. März 2024

Antwort von Aktieakademi

Tusinde tak for de fine ord.

Uffe er virkelig god

Uffe er virkelig god. Jeg har været igennem hans forløb 1:1 og han giver læring og sparring i øjenhøjde. Gode lektier for og ærlig feedback. Mega brugbart for mig.

30. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De 4 kursusgange var tilstrækkeligt til…

De 4 kursusgange var tilstrækkeligt til at give mig rimelige forudsætninger for at kunne købe og sælge aktier og CDF med gevinst. Jeg ærger mig blot over, at jeg ikke gennemgik et sådant kursus for lang tid siden. Er også klar over, at jeg har meget at lære endnu: Men jeg er i al fald godt begyndt.

20. März 2022

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr