AleKonta Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kupiłem w listopadzie netflixa na 180dni. W piątek 6 stycznia czyli po niecałych 2 miesiącach netflix przestał działać, konto nie opłacone. Z nikim nie idzie się skontaktować, sprzedawca nie reaguje... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Już kolejny raz korzystam z alekonta Jesteście najlepsi. Najpierw byl Netflix, teraz cda. Jest git Polecam. Błyskawiczna obsługa. Dla zawiedzionych- trzeba umieć wszystko właściwie wpisywać we właś... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nie doszly żadne dane logowania. Nie dostałem też numeru zamówienia żeby złożyć reklamacje (płaciłem blikiem). Mądry polak po szkodzie, szkoda kasy. Edit, dostałem na drugi dzień dane logowania, także... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 razy wszysko było ok, ale teraz zamówiłem netflix na 90 dni przestał działać po 2 tyg i mimo pisania emial i zgłoszenia reklamacji od tygodnia zero odzewu Edit po 10 dniach się odezwali przeprosi... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Network-Marketing-Unternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Najlepsze Konta Premium. W ofercie posiadamy konta premium Netflix, Disney+ premium, HBO Max Premium i wiele innych! Zapewniamy usługi udostępniania tanich kont premium naszym klientom. Mamy najwieksze doświadczenie oraz prosty proces zakupu. AleKonta zbudowało swoją reputację na konkurencyjnych cenach, wysokiej jakości oraz niezawodnej obsłudze klienta.

Kontaktinformationen

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

150 Bewertungen

Alle Bewertungen

51 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Dziękujemy za opinię.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że wszystkie nasze legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, działają zgodnie z okresem subskrypcji i zapewniają stabilny dostęp online. Jeśli pojawiły się trudności z logowaniem, zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem wsparcia – każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i pomagamy w możliwie najkrótszym czasie.

Dbamy o bezpieczeństwo zakupów, komfort korzystania z usług oraz pełną satysfakcję klientów. Twoje legalne konto premium jest dla nas priorytetem.

Super Szybko

Super Szybko, jak zawsze :)

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły super szybko, jak zawsze. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Dbamy o bezpieczeństwo, stabilność działania oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Zapraszamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

super kanały tv

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że jesteś zadowolony/a z oferowanych kanałów TV. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym dostęp do Netflix, Disney+ oraz innych platform streamingowych, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Dbamy o bezpieczeństwo zakupów, stabilność działania oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Zapraszamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Szybką i sprawna wszystko działa

Szybką i sprawna wszystko działa

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły szybko i sprawnie, a wszystkie usługi działają bez problemów. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Szybsza reklamacja

Dostępność, czas realizacji. Proszę o szybsze realizowanie reklamacji.

7. Juni 2025

Antwort von AleKonta

Dziękujemy za opinię i cenne uwagi. ⭐

Cieszy nas, że doceniasz dostępność i czas realizacji naszych usług. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i stabilnym dostępem online.

Zależy nam, aby proces reklamacji był jak najszybszy i jak najbardziej komfortowy dla klientów. Twoje uwagi traktujemy bardzo poważnie i stale pracujemy nad usprawnieniem obsługi reklamacji, aby każdy użytkownik legalnych kont premium był w pełni zadowolony.

Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do Alekonta.pl!

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły bardzo szybko, a konto indywidualne spełniło Twoje oczekiwania. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Nie mogę uruchomić Disneya

Nie mogę uruchomić Disneya

3. April 2025

Dziękujemy za opinię.

W Alekonta.pl wszystkie nasze legalne konta premium, w tym dostęp do Disney+ i konto Netflix, działają zgodnie z opisem oferty i zapewniają pełny dostęp online. Jeśli pojawiły się trudności z uruchomieniem Disney+, prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia – każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i pomagamy w możliwie najkrótszym czasie.

Dbamy o stabilność działania, bezpieczeństwo zakupów oraz pełną satysfakcję naszych klientów. Twój komfort korzystania z legalnych kont premium jest dla nas priorytetem.

Szybka realizacja

Zamowienie zrealizowane w kilka minut. Dziala bez zarzutu.

20. März 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zamówienie w Alekonta.pl zostało zrealizowane w kilka minut i działa bez zarzutu. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Dbamy o stabilność działania, bezpieczeństwo zakupów oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Zapraszamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Szybko i sprawnie

Szybko i sprawnie, dane do Netflixa dostalam od razu po zaplaceniu. Konto dzialalo bez zarzutu na TV wiec zamawiam ponownie.

18. März 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły szybko i sprawnie, a dane do konta Netflix otrzymałaś od razu po zapłacie. Cieszymy się, że konto działało bez zarzutu na TV i że planujesz ponowny zakup.

W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online. Dbamy o bezpieczeństwo zakupów, stabilność działania oraz pełen komfort korzystania z naszych usług.

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły szybko i sprawnie, a wszystko działało bez problemów. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Wszystko działa,a to najważniejsze

5. April 2025

Dziękujemy za polecenie! ⭐

Cieszy nas, że wszystko działa bez problemów – to dla nas najważniejsze. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo sprawna i bezproblemowa obsługa

Bardzo sprawna i bezproblemowa obsługa. Wszystko jasno i przystępnie napisane. Lepiej się chyba nie da :). Polecam.

4. April 2025

Antwort von AleKonta

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! ⭐

Cieszy nas, że doceniasz sprawną i bezproblemową obsługę w Alekonta.pl, a wszystkie informacje były jasne i przystępne. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

polecam

polecam , bezproblemowa współpraca

3. April 2025

Dziękujemy za polecenie! ⭐

Cieszy nas, że doceniasz bezproblemową współpracę z Alekonta.pl. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Bardzo szybko1234

Bardzo szybko

1. März 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły bardzo szybko. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

🌸wszystko w jak najlepszym porządku 🌸

Łatwo, prosto, przyjemnie, bezproblemowo. Nawet jeśli problem się pojawi to jest od razu rozwiązany.

26. Jänner 2025

Antwort von AleKonta

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl były łatwe, proste i przyjemne, a wszystkie ewentualne problemy były od razu rozwiązywane. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Super kontakt

Super kontakt, dobry produkt, wszystko jasne

26. Dezember 2024

Antwort von AleKonta

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że doceniasz szybki kontakt oraz jasne informacje podczas zakupu w Alekonta.pl. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam. Wszystkie 5 kont zajęte. Nie można w ogóle odtworzyć filmu. Po raz ostatni zakupiłam. Szkoda pieniędzy.

26. Dezember 2024

Dziękujemy za Twoją opinię i przykro nam, że napotkałaś problem. ⭐

W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z pełną gwarancją działania. Każde konto jest indywidualnie przydzielane i dostęp do niego jest stabilny. Jeśli wystąpi jakikolwiek problem z logowaniem lub użytkowaniem konta, nasz zespół obsługi klienta reaguje natychmiastowo, aby rozwiązać sytuację.

Zachęcamy do kontaktu – sprawdzimy Twoje zamówienie i zapewnimy pełny dostęp do zakupionych usług. Dbamy o komfort korzystania z legalnych kont premium i satysfakcję naszych klientów.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Konto na Netflix zostało zablokowane po…

Konto na Netflix zostało zablokowane po ok. 3 dniach. Jedyną zaleta jest zwrot środków, ale raczej nie na tym polega usługa.

25. November 2024

Dziękujemy za Twoją opinię i przykro nam, że napotkałeś problem. ⭐

W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i stabilnym dostępem online. Każde konto jest legalne i indywidualnie przydzielane, a w przypadku problemów nasz zespół obsługi klienta reaguje natychmiastowo, aby zapewnić pełny dostęp lub zwrot środków.

Zachęcamy do kontaktu z obsługą – sprawdzimy Twoje konto i pomożemy tak, abyś mógł korzystać z usług bez żadnych zakłóceń. Dbamy o komfort korzystania z legalnych kont premium i pełną satysfakcję naszych klientów.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Miałem trzy dni konto po czym już nie…

Miałem trzy dni konto po czym już nie miałem dostępu. Jestem rozczarowany. Czuję się okradziony

26. November 2024

Dziękujemy za Twoją opinię i przykro nam, że napotkałeś problem. ⭐

W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i stabilnym dostępem online. Każde konto jest indywidualnie przydzielane i legalne, a w przypadku jakichkolwiek trudności nasz zespół obsługi klienta reaguje natychmiastowo, aby przywrócić dostęp lub zagwarantować zwrot środków.

Zachęcamy do kontaktu – sprawdzimy Twoje zamówienie i zapewnimy pełny dostęp do zakupionych usług. Dbamy o komfort korzystania z legalnych kont premium i pełną satysfakcję naszych klientów.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam wcześniej było wszystko…

Nie polecam wcześniej było wszystko dobrze ale po ostatnim zakupie netfiks działał tylko 4 dni ,mimo że napisałam kilka wiadomości zero odzewu ,żadnego kontaktu

24. November 2024

Dziękujemy za Twoją opinię i przykro nam, że napotkałaś problem. ⭐

W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i stabilnym dostępem online. Każde konto jest indywidualnie przydzielane, a w przypadku problemów nasz zespół obsługi klienta reaguje natychmiastowo, aby przywrócić dostęp lub zapewnić zwrot środków.

Zachęcamy do ponownego kontaktu – sprawdzimy Twoje zamówienie i zapewnimy pełny dostęp do zakupionych usług. Dbamy o komfort korzystania z legalnych kont premium i pełną satysfakcję naszych klientów.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr