Alensa.fi Bewertungen 1 605

TrustScore 5 von 5

4,8

Tällä kertaa piilarit oli ruskeat väriltään, mitkä tilasin. Siitä kiitos. Aikaisemmat oli melkein kirkkaat piilarinreunat oli vähän ruskeat. Olin aikaisemmin tilaamiini tosi pettynyt. Toivottavasti ny... Mehr ansehen

Nopea toimitus, juuri oikeat linssit ja edulliset. Värilliset linssit jotka tilasin myös, eivät olleet sopivat. Oma moka. Tilasin värilliset Dia: 14.2 Oma Dia on 14.0 En valitettavasti ole löytänyt... Mehr ansehen

Toimitus on ollut aina nopea - Kiitos siitä! Minä kun en muista koskaan tilata piilareita riittävän ajoissa. Sekin on hyvä, että edellinen tilaus on teillä "muistissa", saa kätevästi tilattu. Myös a... Mehr ansehen

I bought 3 bottles of contact lens fluid from Alensi at €35.56 including postage. The bottles received were 100% identical as to that sold by a well known optical shop chain in Finland. The shop was... Mehr ansehen

1. Kontaktlinsenanbieter
  2. Brillen-Großhändler
  3. Sonnenbrillengeschäft

Über Alensa.fi

Aina Halvat Hinnat
Me tarjoamme aina markkinoiden parhaan ja kilpailukykyisimmän hinnan. Mikäli löydät jostain paremman tarjouksen, saat tuotteen meiltä samaan hintaan.

Ilmainen Toimitus Yli 49€ tilauksille
Toimitus on ilmainen yli 49€ tilauksille, ja muille tilauksille alkaen 4,90 €. Suurin osa tilauksista toimitetaan alle 5 arkipäivässä.

Nopea Lähetys
Käsittelemme yli 70.000 tilausta joka kuukausi, ja pystymme lähettämään lähes 97% näistä tilauksista heti tilauspäivänä.

Ilmaisia Lahjoja Yli 80€ Tilauksille
Valitse itsellesi lahja yli 80€ tilaukselle. Meillä on usein vaihtuva lahjavalikoima, joten pysy kuulolla.

Alensa.fi
Tieto ja kokemus, jonka olemme hankkineet ollessamme markkinoilla jo 10 vuotta, on auttanut meitä saavuttamaan laajan tuotevalikoiman, omistautuneen asiakaspalvelutiimin sekä tuhansia tyytyväisia asiakkaita.

4,8

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Hyvä Alensa

Laadukkaat linssit ja nesteet.l Hyvä, nopea palvelu. Tilaa vastakin täältä. Usein olen tilannut. Helpot sivut tilats

20. Februar 2026

Hei,

kiitos oikein paljon palautteesta!

Nopea luotettava toimitus

Nopea luotettava toimitus, kuten aina. Toimitus 4 vrk kuluttua tilauksesta ja viikonloppu oli välissä.

20. Februar 2026

Kiitos palautteestasi! :)

Tilaaminen helppoa

Tilaaminen helppoa, kuljetus nopea ja erinomainen ! Maksu Klarnalla tuo turvaa .

19. Februar 2026

Hei!

Kiitos paljon arviostasi! :)

Alensa asiakaspalvelu

Great service from Alensa with quick…

Great service from Alensa with quick delivery. Prices on contact lenses have gone up and all earlier loyal customer discounts are cut off.

27. Februar 2026

Hi,

We appreciate your feedback and are happy to hear about your quick delivery experience!

At Alensa, we want to keep our prices as competitive as possible and may adjust them based on market conditions, competition, and manufacturer requirements. Our goal is to offer you the best prices in Finland!

We also love sharing special promotional discounts with you through our email newsletters, Facebook, and online searches. Keep an eye out for great deals!

With kind regards
Alensa Customer Service

Piilolinssit

Selkeää, hyvä valikoima.

16. Februar 2026

Hei,

Kiitos paljon palautteestasi. :)

Nopea toimitus

27. Jänner 2026

kiitos palauutteesta!

Helppo ostaa ja luotettava

Helppo ostaa ja luotettava, nopea toimitus.

6. Februar 2026

Hei,

kiitos paljon palautteestasi. :)

Toimivuus...

Toimitus ripeää ja hyvä valikko, miten haluan toimituksen..

26. Jänner 2026

kiitos palautteesta!

Alensa asiakaspalvelu

Toimituksen hain alepan postinnouto…

Toimituksen hain alepan postinnouto lokerosta mukavan läheltä kotia.mutta velotuksen jouduin maksamaan kotiinkuljetuksesta vaikka itse noudin.

26. Jänner 2026

Kiitos palautteestasi.
Tilaukseesi oli valittu kotiinkuljetus, mutta olet ilmeisesti itse vaihtanut toimituksen noutopisteeseen, kun Posti on ottanut sinuun yhteyttä toimitukseen liittyen. Valitessasi toimitustavan tilaussivulla, näet eri kuljetustyyppien hinnat. Yli 49€ tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen noutopisteeseen.

Nopea toimitus

Hyvä valikoima, kohtuulliset hinnat.

25. Jänner 2026

kiitos palautteestasi! :)

Helppo tilata.

Helppo tilata.
Selvä tilausvahvistus.
Mainio lähetyksen seuranta.
Nopea toimitus!!!
Kohtuullinen ja kilpailukykyinen hinta.
AMMATTITAITO.

27. Jänner 2026

Hei!

Kiitos oikein paljon palautteestasi.